E TAB 5 UNROOT YARDIM ?? (ÖN EKLE ALAKSI YOK)

Sponsorlu Bağlantılar

yunus324

Üye
    Konu Sahibi
E TAB 5 UNROOT YARDIM ?? (ÖN EKLE ALAKSI YOK)
Arkadaşlar konu çok basit okuyanlara teşekkürler..Ben tablete root attım apk yükleyerek.Abimlerin okulunda bir kaç kişi root attığı için karakolluk oldu.Ben de şuan korkumdan unroot ettim fakat e neski haline çeviremedim.Mebin verdiği şekildeki system dosyasını yedeklemeyi unuttum.Anlayacağınız arkadaşlar bana ilk system dosyası lazım.Root attıp onu yüklicem sonra tekrar unroot edicem.E TAB 5 İLK HALİNDEKİ SYSTEM DOSYASI LAZIM...TEŞEKKÜRLER

yaytas

yaytas

Üye
Konu yanlıs yerde sanirim

yunus324

Üye
    Konu Sahibi
yoo doğru sadece ön eklenti değiştiremedim

Ahmet Özpolat

Ahmet Özpolat

Üye
Evet yunus konu doğru yerde

yunus324

Üye
    Konu Sahibi
beyler kullunmuyı bilmiyorum forumu yardım edecek misiniz

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Facbookta ki etab 5 gruplarindan bulabilirsin

incimsi01

incimsi01

Üye
rootu nasıl attım hocam link atar misin bi pmdende olabilir

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Karakolluk demişin? O kadar ciddiye alıyolar mı bu root işini? Tam olarak ne oldu anlatabilir misin?

yaytas

yaytas

Üye
Karakolluk demişin? O kadar ciddiye alıyolar mı bu root işini? Tam olarak ne oldu anlatabilir misin?
yok hocam karakolluk bir durum yok sadece root atınca tabletin meb tarafından kontrol edilemiyor bu işlemi uygulayan öğrebciler okuldan uyarı cezası alır ve tabletlerini aldıkları ekipmanlar ile birlikte okul yönetimine tekrar teslim ederler karakol işi abartı sanırım

• Beğen
Tepkiler: TheLosT.PG
incimsi01

incimsi01

Üye
hocam kardesimede verdiler tabketde dosya yoneticisi vs yok nasıl root atabilirim yardim edebilir misiniz

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
hocam kardesimede verdiler tabketde dosya yoneticisi vs yok nasıl root atabilirim yardim edebilir misiniz
E Tab 5 flash tool ile root yontemi ile ilgili konu acmistim fakat yasak oldugu icin kaldirildi

kral_yusuf25

Üye
nasıl root atıp oyun yükledin bize de anlatsana

yunus324

Üye
    Konu Sahibi
Ben cm ile bilgisayara bağlamıştım arkadaşa da flash tool ile yaptık ama 2 yöntemde fixlendi başka yöntem var mı bilmiyorum.

Üst Alt