Tavsiye LG G2 fiyatları ?

Sponsorlu Bağlantılar

wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 fiyatları ?
Lg G2 16 GB ile 32 GB fiyatları ne kadar bilen var mi ? Kullanan arkadaşlar herhangi bi sorunla karşılaştınız mi uzun süreli kullanmayı düşündüğüm bi cihaz

interka

interka

Üye
G2lerde gördügüm kadarı ile dokunmatikte sıkıntı yaşayan çok ben aldım 3 ay sonra dokunmatiği arızalandı servise yolladım yeni ekran takıp yolladılar. Geçen hafta yine arızalandı dokunmatik servise yolladım bekliyorum suanda buyuk ihtimal dokunmatiği degiştirip yollicaklar garantisinin bitmesine 3 ay var. Dokunmatiğinde sorun yaşamasam 10 nurama telefon.

• Beğen
Tepkiler: wegas23
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
32 GBsi 1.100 TL Cıvarında 16 Yı Napacaksın

• Beğen
wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
G2lerde gördügüm kadarı ile dokunmatikte sıkıntı yaşayan çok ben aldım 3 ay sonra dokunmatiği arızalandı servise yolladım yeni ekran takıp yolladılar. Geçen hafta yine arızalandı dokunmatik servise yolladım bekliyorum suanda buyuk ihtimal dokunmatiği degiştirip yollicaklar garantisinin bitmesine 3 ay var. Dokunmatiğinde sorun yaşamasam 10 nurama telefon.
Dokunmatikten sorun çıktığını ilk defa duydum o kadar sık mi bozuluyor dokunmatik
32 GBsi 1.100 TL Cıvarında 16 Yı Napacaksın
O da doğru zaten hafıza kart desteği yok bari almışken 32 olsun :)
G3 un fiyatlarını bilen var mi 16 gb veya 32 gb fark etmez ama 32 gb de 3 gb ram var diye biliyorum ama onda da fazla ısınma oluyormuş

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
1 yılı geçkin g2 kullanıyorum dokunmatik hala çok iyi bi şekilde çalışıyor
Sorun çıktığını yeni gördüm

• Beğen
Tepkiler: burak1011 ve wegas23
wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
G2 gayet hoş bi cihaz ama tek kötü yani hafıza kart desteği yok :(

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
yüksek kalite de çekilen bi fotonun ve video (10 dk) nun boyutu ne kadar ?
Ben telefonu modlayarak 4k çekim bile yapabiliyorum

4k da 10dk yi bırak 5dk de 1-2gb bi boyutta dosya oluşuyor
Ama stock ayarlarda telefon max 1080p 60fps çekim yapıyor onun 10dk si ortalama 600 mb tutuyor

wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonu modlayarak 4k çekim bile yapabiliyorum

4k da 10dk yi bırak 5dk de 1-2gb bi boyutta dosya oluşuyor
Ama stock ayarlarda telefon max 1080p 60fps çekim yapıyor onun 10dk si ortalama 600 mb tutuyor
o zaman baya yer kaplıyor ya :/

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
o zaman baya yer kaplıyor ya :/
Ben telefona
Çok fazla oyun ve uygulama kuran
Fazlasıyla fotoğraf ve video çeken biri olarak
G2 de 9gb boş alan kalıyor
2 ayda bir pcye fotoları atın rahatlıkla kullanabilirsiniz
Her hafta da 2 -3 film atıp izliyorum (boyutları ortalama 2 gb falan)

wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefona
Çok fazla oyun ve uygulama kuran
Fazlasıyla fotoğraf ve video çeken biri olarak
G2 de 9gb boş alan kalıyor
2 ayda bir pcye fotoları atın rahatlıkla kullanabilirsiniz
Her hafta da 2 -3 film atıp izliyorum (boyutları ortalama 2 gb falan)
Telefonun 16 lik mi 32 lik mi ? Bende 16 gb hafıza kartı var şuan 8 gb dolu bende fazlasıyla oyun ve uygulama düşkünü biriyim hafıza konusunda çok kararsız bırakıyor beni

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben de 32 gb lik var
Benim note 2 16 gb
16gb lik bölüme sadece uygulama ve oyun kurunca 2 gb falan boş kalıyor

Yani sd karta sadece foto video ve müzikler atılabiliyor
Oyun? uygulama kurulmuyor

G2 bu saatten sonra alıncak sa 32 gb alınmalı

wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
Ben de 32 gb lik var
Benim note 2 16 gb
16gb lik bölüme sadece uygulama ve oyun kurunca 2 gb falan boş kalıyor

Yani sd karta sadece foto video ve müzikler atılabiliyor
Oyun? uygulama kurulmuyor

G2 bu saatten sonra alıncak sa 32 gb alınmalı

aynen dedıgın gıbı 16 yeterlı olmaz olursa 32 lık olmalı G3 de düşünuyorum en azından kart destegı var ama ondada catlama ile fazla ısınma oluyormuş cihaz kendılıgınden güç moduna gecıyormuş :hmmm G3 lerın fıyatını bılıyor musun acaba ?
G3 fiyatını bilen kimse yok mu

Sarangni

Sarangni

Üye
G3 1100-1400 arasında yalnız G3 alacaksanız mutlaka LG Türkiye garantili olsun çünkü kasa çatlaması gibi ciddi bir sorunu var.

wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
G3 1100-1400 arasında yalnız G3 alacaksanız mutlaka LG Türkiye garantili olsun çünkü kasa çatlaması gibi ciddi bir sorunu var.
G3 32 GB fıyatı mi bu acaba ? evet biliyorum kasada malesef catlama gibi sorunları varmış fazla ısınmadan dolayı peki Türkiye garantili olup olmadıgını nasıl anlayabılırım ? yani yurt dışından gelme olmadıgını nasıl anlayabılırım ? eğer türkiye garantili ve catlama var ise garantiye yolladıgım zaman kasayı degişip geri yolluyorlar mi ? bi de LG cıhazının arkasında duruyor mu en ufak bi şeyde veya buyuk bi sorunda yolladıgımda kullanıcı hattası dıyıp geri mı yolluyorlar ?
zaten cihazı garantili kutulu alacagım yıne de catlama sorun olur mu :hmmm

Sarangni

Sarangni

Üye
G3 32 GB fıyatı mi bu acaba ? evet biliyorum kasada malesef catlama gibi sorunları varmış fazla ısınmadan dolayı peki Türkiye garantili olup olmadıgını nasıl anlayabılırım ? yani yurt dışından gelme olmadıgını nasıl anlayabılırım ? eğer türkiye garantili ve catlama var ise garantiye yolladıgım zaman kasayı degişip geri yolluyorlar mi ? bi de LG cıhazının arkasında duruyor mu en ufak bi şeyde veya buyuk bi sorunda yolladıgımda kullanıcı hattası dıyıp geri mı yolluyorlar ?
zaten cihazı garantili kutulu alacagım yıne de catlama sorun olur mu :hmmm
32 GB fiyatlari. LG Türkiye diye yazar aldığınız site de ya da satıcıya sorun. LG Türkiye garantili 1400 civarında fiyatlar güncellenmediyse. İthalatçı firma garantili yazarsa almayın zaten onlar da 1100 TL başlıyor. Çatlama çoğu seride var. Donanım Haber de bunun için başlık bile var. Cihazını iki defa değişim alan bile okudum.

LG cihazının arkasında durur. 21 ay kullandığım LG G ye değişim verip LG G2 gönderdiler. G3 de parça varsa yapıyor yoksa sıfır G3 ya da G4 veriyor şu anda.

• Beğen
wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
32 GB fiyatlari. LG Türkiye diye yazar aldığınız site de ya da satıcıya sorun. LG Türkiye garantili 1400 civarında fiyatlar güncellenmediyse. İthalatçı firma garantili yazarsa almayın zaten onlar da 1100 TL başlıyor. Çatlama çoğu seride var. Donanım Haber de bunun için başlık bile var. Cihazını iki defa değişim alan bile okudum.

LG cihazının arkasında durur. 21 ay kullandığım LG G ye değişim verip LG G2 gönderdiler. G3 de parça varsa yapıyor yoksa sıfır G3 ya da G4 veriyor şu anda.
O derece arkasında duruyorlar yanı cıhazların :| peki ikinci el almayı düşunuyorum 2.el fıyatları ile bi bilginiz var mı ?

Sarangni

Sarangni

Üye
Kesinlikle duruyor. İkinci el piyasası hakkında hiç bilgim yok.