DooMbeach
Üye
hasan kardeş saatin ve İsim Gizleme modunun Linkini atsaat deskclock skini ,kısayol isimlerini gizleme modu var
hasan kardeş saatin ve İsim Gizleme modunun Linkini atsaat deskclock skini ,kısayol isimlerini gizleme modu var
sag üsteki bildirimleri nasi yapiyoruz...dostum isa şunu eklentiye dahil edebilirmisin?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sol olucakdısag üsteki bildirimleri nasi yapiyoruz...
[Djkang] Ev Ekranı Kısayol Simge İsmi Gizleme v0.90(0) S^3 Belle Refresh Fp1 Fp2 Unsigned saatin linkini veremem kusura bakmahasan kardeş saatin ve İsim Gizleme modunun Linkini at
Rixa ederim bunun pro. İle alakası yokulan adam iyice profosyonelleşti![]()
diyelim
![]()
var var abiRixa ederim bunun pro. İle alakası yok
: şimdi indirdim bende denicemde tel açılmazsa krize girerim
buarada ikonlara bayıldımRica ederimvar var abi: şimdi indirdim bende denicemde tel açılmazsa krize girerim
![]()
![]()
buarada ikonlara bayıldım
aynen açılmadıRica ederim
neyse .dHafıza kartın varsa ona kurmayı dene olmadı format ataynen açılmadıneyse .d
tamamdırdostum isa şunu eklentiye dahil edebilirmisin?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler dostumtamamdır
ona kurmasam format atmak zorunda kalıyorumHafıza kartın varsa ona kurmayı dene olmadı format at

Evols kurmayı dene eger halen daha ofw kullanıyorsan evols gec boyle sorunnun olmazona kurmasam format atmak zorunda kalıyorum![]()
Rica ederim dostumteşekkürler cıvıl cıvıl güzel olmuş
belle takılıom orjinalEvols kurmayı dene eger halen daha ofw kullanıyorsan evols gec boyle sorunnun olmaz
Rica ederim dostum
Evols kurmanı öneriyorum boyle sorun felan olmazbelle takılıom orjinal![]()
seninki ney abi ? Birde evols link ?Evols kurmanı öneriyorum boyle sorun felan olmaz
Delight belle v6.4 benim kullandıgim ve arada uzerinde calistigim one life cfw kullaniyorumseninki ney abi ? Birde evols link ?