Vintage REMİX by HaSaNd

Sponsorlu Bağlantılar

Student Man

Student Man

Üye
Merhaba Tema basarili olmus ama bazi eksi yonleri var mesele duvar kagidi bozuk oluyor 360x640 ekranda ust bar saydam olsa yani duvar kagidinin devami olsa cok guzel olur birde saati linkini ve ust bardaki bildirimleri nasil yaptigini soylersen cok guzel olur :)

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
güzel tema olmuş eline sağlık nokia n8 de sorunsuz çalışıyor
hasand delight belle 6.4 kullanıyorum ama uygulamaya tıklıyorum telefon rest atıyor ne yapabilirim yardım
rica ederim tekrardan dead flash atarak yukle sorun duzelir
Merhaba Tema basarili olmus ama bazi eksi yonleri var mesele duvar kagidi bozuk oluyor 360x640 ekranda ust bar saydam olsa yani duvar kagidinin devami olsa cok guzel olur birde saati linkini ve ust bardaki bildirimleri nasil yaptigini soylersen cok guzel olur :)
şu anda şöylediklerın cok saçma temada her hangı bir sorun yok çok biliyorsan kendin yapta temayı öyle kullan

rys2014

Üye
Hasand telefon her cfwden bir süre sonra tekrarlıyor rest atmayı

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Student Man

Student Man

Üye
rica ederim tekrardan dead flash atarak yukle sorun duzelir

şu anda şöylediklerın cok saçma temada her hangı bir sorun yok çok biliyorsan kendin yapta temayı öyle kullan
Bana Kaprisin mi var insanca öneri ve yardım istedik hayır bakıyorum mesajlarına tek olumsuz msjı bana atıyorsun amacın ne

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Bana Kaprisin mi var insanca öneri ve yardım istedik hayır bakıyorum mesajlarına tek olumsuz msjı bana atıyorsun amacın ne
Tema olmayan sorunları yazıyorsun lafını bil de konuş burası bir forum olduğunu untma ...

Student Man

Student Man

Üye
Tema olmayan sorunları yazıyorsun lafını bil de konuş burası bir forum olduğunu untma ...
Ben yaşadığım sorunları anlatıyorum duvar kağıdı bozuluyor ve öneri olarak üst barı saydam yapsan çok güzel olur ayrıca üst bardaki bildirim ikonlarını nasıl yaptın soruyorum

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaşadığım sorunları anlatıyorum duvar kağıdı bozuluyor ve öneri olarak üst barı saydam yapsan çok güzel olur ayrıca üst bardaki bildirim ikonlarını nasıl yaptın soruyorum
Benim veya kullananların sorunu olsa senden önce buraya yazarlardı

Student Man

Student Man

Üye
Tamam Senin Dediğin Gibi Olsun Ust Bardaki Bildirim İkonlarını Nasıl Yaptın Öğrenebilirmiyim

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncelllll ,lütfen konu dağılmasın

asigsasi

asigsasi

Üye
Tamam Senin Dediğin Gibi Olsun Ust Bardaki Bildirim İkonlarını Nasıl Yaptın Öğrenebilirmiyim
daha önce de seni uyardım ve tekrar ediyorsun ceza alırsın temalar bölümünde üst konu var bir zahmet oraya bak ve bu konuya bir daha mesaj yazmayalım

• Beğen
Tepkiler: Hasand.
Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel ....daha fazla konuyu uzatmayalım .....

Dqkn_dmr

Dqkn_dmr

Üye
Teşekürler Şu Sol Üsteki Bildirimleri Nasi Alıyoruz Teşekürler Tekrardan Sana Hayrann Kaldım Hasand Abi Pro . Dun Valla sen :)

Serkan1255

Serkan1255

Üye
havadurumu widgetinin veya uygulamasinin linkini atarmisn

- S.O.U.L.F.L.Y -

- S.O.U.L.F.L.Y -

Üye
icon tasarımı sizemi ait ?!?