Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece 1 uygulamanın internete girmesine izin vermek
Sponsorlu Bağlantılar
ismail
Üye
Konu Sahibi
Sadece 1 uygulamanın internete girmesine izin vermek
Arkadaşlar yarın net paketim biticek. sadece vodafone yanımda uygulamasının internet erişim hakkı olsun istiyorum çünkü orda internet beleş. Mobil verileri aktif ettiğim an diğerlerini nasıl engelleyebilirim
Ama Greenify le uykuya alsan da biraz sonra ekran açınca yine sistem veya bazı uygulamalar yine başlatımlıyormuydu ?
Package Disabler Pro ile isterseniz sistem uygulamalarını da devre dışı bırakabilirsiniz hem de rootsuz... ama Samsung telefon ister... Package Disabler Pro v3.6 Türkçe
Ama Greenify le uykuya alsan da biraz sonra ekran açınca yine sistem veya bazı uygulamalar yine başlatımlıyormuydu ?
Package Disabler Pro ile isterseniz sistem uygulamalarını da devre dışı bırakabilirsiniz hem de rootsuz... ama Samsung telefon ister... Package Disabler Pro v3.6 Türkçe
Arkadaşlar yarın net paketim biticek. sadece vodafone yanımda uygulamasının internet erişim hakkı olsun istiyorum çünkü orda internet beleş. Mobil verileri aktif ettiğim an diğerlerini nasıl engelleyebilirim
android firewall yukle cihaz rotlu ise istemedigin yazimlar i engelliyor tabiki kullanmak istedigin uygulamayi sadece acmak icinde telin icindeki bazi isletim sistemleri neti kullanmasi lazim ama onlar pek kota tuketmezler sen android firewall yukle basit bi kullanimi var tum kutucuklari celtikle sadece kullanacagini yoksay
yada play storeden opera max indir hem kotani idareli kullanmana yardimci okur bulut uzerinden islem yaptigi icin hem cihazda hangi uygulama nekadar net kullanmis onu tesbit ediyor ve istediginin netini kapata biliyorsun cok basit ara yuzu var
vaterfa
Üye
root varsa xposed ve xprivacy kurarak internet erisimimi kapatabilirsim
yada play storeden opera max indir hem kotani idareli kullanmana yardimci okur bulut uzerinden islem yaptigi icin hem cihazda hangi uygulama nekadar net kullanmis onu tesbit ediyor ve istediginin netini kapata biliyorsun cok basit ara yuzu var