lg g4 kamera bozuk

Sponsorlu Bağlantılar

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
lg g4 kamera bozuk
Bir onceki telefonum z2 nallari diktikten sonra lg g4 almaya karar verdim.Gectigimiz pazar (12.07.2015) hepsiburada.com uzerinden siparis ettim bu carsamba elime ulasti ( 15.07.2015 ). Telefonun naylon bantlarina dokunmadan kontrol edeyim dedim nolur nolmaz diye ve surpriseeee :D kamera da kısmi bozukluk var af yada ois sisteminden supheleniyorum. İlginctir kamera yatay konumdayken sıkıntı yok. Dikey konumda kamera kullanmaya kalkinca goruntude titreme telefonda inceden bir vizilti ve kamera tarafinda titreme yapiyor. Odaklanmayi zor yapiyor ve cektigim fotograf titresimli çıkıyor. Telefonum lg turkiye garantili bu arada. 3. Gunu cihazin daha iade seysi falan 14 gunmus herhalde.Hepsiburadayi aradim cihazin orjinalligini bozmadan kutusuyla geri gonderin dediler iade yapalim dediler. Fakat kafami kurcalayan husus deri kapakta belli belirsiz tirnak izi var sorun teskil edermi? Izlemem gereken yol hakkinda bilgi ve tavsiyelerinize acigim arkadaslar :) dipnot: cok guzel cihaz tavsiye ederim.
[/URL][/URL]

l[/URL]

G4 un tarayıcısına alışmadığım için ilk goruntu disindaki kapak fotograflarini grafik olarak ekleyemedim duzenleme ilede konu allak bullak olacagindan bu sekilde link olarak veriyorum mazur gorun :))

boran9999

boran9999

Üye
İstanbul'daysanız Mecidiyeköy'deki servise götürürseniz hemen bakarlar 3-4 dakika içinde sonuçlandırırlar büyük bir ihtimalle cihazı değiştirirler. Kolay gelsin.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Cihaz sprunlu heralde garanti kesin çözüm.

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
konuyu hortlatmak gibi olmasinda epeydir girmiyordum cevapsız bıraktığımi farkettim konuyu neticeye gelirsek cihazı lg magazasina götürdüm lg tr garantili olduğu için arkadaşlar gayet güzel ilgilendiler cihazimi teslim ettikten 10 gün sonra yeni cihazim geldi sorunsuz :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
konuyu hortlatmak gibi olmasinda epeydir girmiyordum cevapsız bıraktığımi farkettim konuyu neticeye gelirsek cihazı lg magazasina götürdüm lg tr garantili olduğu için arkadaşlar gayet güzel ilgilendiler cihazimi teslim ettikten 10 gün sonra yeni cihazim geldi sorunsuz :)
Bende s6 var ve kamera çalışırken ekrana sert vurduğunda bahsettiğiniz ses var ama görüntü kalitesi iyi bozma yok servis e gitmiştim adam sesin odaklama mekaniz masından geldiğini söyledi normal olduğunu söyledi.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
Bende s6 var ve kamera çalışırken ekrana sert vurduğunda bahsettiğiniz ses var ama görüntü kalitesi iyi bozma yok servis e gitmiştim adam sesin odaklama mekaniz masından geldiğini söyledi normal olduğunu söyledi.
Vurma o zaman dostum :) şaka bir yana ekrana vurdugun için değil telefon sarsıldığı için tekrar af yapıyor cihaz ve afdan gelen bir ses olduğu bariz garantiye vermeni öneririm ileride başına bela olabilir

hikmet366

hikmet366

Üye
Vurma o zaman dostum :) şaka bir yana ekrana vurdugun için değil telefon sarsıldığı için tekrar af yapıyor cihaz ve afdan gelen bir ses olduğu bariz garantiye vermeni öneririm ileride başına bela olabilir
Verdim ama normal dedi bozulursa veririm ekrana sert vurmadığımız zaman ses yok titreme yok

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
Normal falan değil işte samsung bu yüzden almıyorum ve aldirtmiyorum ah bide bana deseydi birşey yok diye ah ah bana denk gelmezki böyle tipler ben lg ye gittim ne icersiniz dediler direk kahve istedim kahve ikram ettiler sikayetimi dinlediler tamam dediler telefonunuz yeni olduğu için tamire girmesi anlamsız olur ve size haksızlık olur biz size yeni cihaz gönderelim dilerseniz dediler tamam dedim 10 gün sonra yeni cihaz gönderdiler

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
Verdim ama normal dedi bozulursa veririm ekrana sert vurmadığımız zaman ses yok titreme yok
Ya dostum su an yanimda bizzat arkadasimda var s6 senin videon üzerine denedik böyle birşey yok kendisi teknosada servis elemani kesinlikle sorunlu o cihaz diyor

hikmet366

hikmet366

Üye
Cihaz değişimi ilk 1 ay içinde oluyor benimki 1 ay geçti.

hikmet366

hikmet366

Üye
Ya dostum su an yanimda bizzat arkadasimda var s6 senin videon üzerine denedik böyle birşey yok kendisi teknosada servis elemani kesinlikle sorunlu o cihaz diyor
Google de arat çok var :)

Bu sorun ve sonradan çıkan bir sorun
Aldığımda yoktu böyle birsey

hikmet366

hikmet366

Üye
oda senin hatan dostum ilk başlar farkemedinmi.?
Yoktu ki video çekiyordum canlı yayın yapıyordum telefon batarya işlemci baya ısınmisti

Sonra kameradan video çekerken kameradan ses gelmeyi başladı o günden beri var

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
benim arızanın videosu da bu bu arada

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
Yoktu ki video çekiyordum canlı yayın yapıyordum telefon batarya işlemci baya ısınmisti

Sonra kameradan video çekerken kameradan ses gelmeyi başladı o günden beri var
Garantiye gönder derim ve şikayet var'a yazmalisin. Ben g4 den önceki cihazim olan z2 yi düşürdüm ekran kirildi servise gönderdim 800 tl istediler cok güzel sikayetler yazdim parami iade ettiler :) hatta bununla ilgili bir konu acsammiki aşamalar ve resimleriyle belgeleriyle birlikte :)

hikmet366

hikmet366

Üye
hikmet366

hikmet366

Üye
Garantiye gönder derim ve şikayet var'a yazmalisin. Ben g4 den önceki cihazim olan z2 yi düşürdüm ekran kirildi servise gönderdim 800 tl istediler cok güzel sikayetler yazdim parami iade ettiler :) hatta bununla ilgili bir konu acsammiki aşamalar ve resimleriyle belgeleriyle birlikte :)
Ne diyecekler servisimiz e gelin inceleyelim diyecekler birşey yok diyip tekrar başa dönecez ama düşünecem

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
Dostum yapını bilmiyorum fakat bu işlerde bileği sıkı olmak iş görüyor. Gerekirse bağır cagır servislerde bu yöntem işe yarar emin ol. sen müşterisin ve her zaman haklısın. ne diyorum sana bak ben kirdigim cihazin parasini geri aldim. cihazi aldiktan 10 ay sonra hemde ve bu islemler 20 gün sürdü.

Üst Alt