Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Biri bana bunu açıklayabilir mi acep :( Dünden beri sürekli bildirim yapıyor, bir an panik oldum, operatörden sorguladım, veri kullanımı hemen hemen aynı 700-800 mb. civarında. Daha 1.3 Gb. varken sınıra yaklaştınız deyip duruyor, soft reset işe yaramadı maalesef ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biri bana bunu açıklayabilir mi acep :( Dünden beri sürekli bildirim yapıyor, bir an panik oldum, operatörden sorguladım, veri kullanımı hemen hemen aynı 700-800 mb. civarında. Daha 1.3 Gb. varken sınıra yaklaştınız deyip duruyor, soft reset işe yaramadı maalesef ...

Sınırı kaldıramıyor musunuz?

gkhntlbs

Üye
Bendede olmuştu daha sonra düzeldi sıkıntı yapma

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Adamda haklı şimdi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Bu hatayı bu son Yapı'da ben de almıştım en sonunda oradaki Düzenle'den kaldırdım. Sanırım bu kısımda da hata var güncelleme yemesi gerek.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Adamda haklı şimdi
Yani? Demiş ki;
Facebook Windows 10 uygulaması App Bridge ile geliştirildi fakat Microsoft'un Islandwood projesi ile değil Facebook'un iki yıl önce start up projesi olarak Sayın aldığı "Osmeta" ile geliştirilmiş.

Yani Facebook da Microsoft'un Windows Bridge benzeri çapraz platform uygulama portlama sistemine sahip ve Windows 10 facebook uygulaması bu sistemle Windows 10'a port edilmiş.

braayn

braayn

Üye
Yani? Demiş ki;
Facebook Windows 10 uygulaması App Bridge ile geliştirildi fakat Microsoft'un Islandwood projesi ile değil Facebook'un iki yıl önce start up projesi olarak Sayın aldığı "Osmeta" ile geliştirilmiş.

Yani Facebook da Microsoft'un Windows Bridge benzeri çapraz platform uygulama portlama sistemine sahip ve Windows 10 facebook uygulaması bu sistemle Windows 10'a port edilmiş.
ikitane facebook var birini silsinler artık amaçları ne anlamadım gitti çifter çifter

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
sahanemir

sahanemir

Üye
Belki birinin işine yarar,,mikrofon az ses kaydı var ise süpürge makinası ile çekim yapın faydası oluyor (bilginize)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye

Aynı sorun bende de var, Ancak GSM şirketindeki asıl veri kaydını sorğuladığımda gerçek rakamı öğreniyorum.
Şimdilik bekliyorum, sanırım sonra düzelir.

• Beğen
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

stockton

Üye

Aynı hatayı ben de alıyorum, aklıma gelen tek şey, mobile+wifi'yi beraber sayıyor sanırım. Benim mobile 600 mb, wifi de 1Gb civarlarına gelince uyarı vermeye başladı.

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Hiç kullandığım bir özellik değil ama denemekten zarar gelmez.
Sınırı kaldırabiliyoruz, ya da tamamen iptal edebiliyoruz..
Ama yine de uyarı gelmeye devam ediyor... Sistematik bir arızası var... Düzeltilmesi gerekiyor.
En iyisi Tamamen iptal ederek genel bilgiyi GSM operatöründen almak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sınırı kaldırabiliyoruz, ya da tamamen iptal edebiliyoruz..
Ama yine de uyarı gelmeye devam ediyor... Sistematik bir arızası var... Düzeltilmesi gerekiyor.
En iyisi Tamamen iptal ederek genel bilgiyi GSM operatöründen almak gerekiyor.
turkcell de 2 tane uygulama ile görebiliyoruz ancak aveda nasıl bilmiyorum

serinaga

serinaga

Üye
Anlaşıldı, *124# ile sorgulamaya devam Avea için ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün güncelleme gelmeyecek.

Üst Alt