Sınırı kaldıramıyor musunuz?Biri bana bunu açıklayabilir mi acepDünden beri sürekli bildirim yapıyor, bir an panik oldum, operatörden sorguladım, veri kullanımı hemen hemen aynı 700-800 mb. civarında. Daha 1.3 Gb. varken sınıra yaklaştınız deyip duruyor, soft reset işe yaramadı maalesef ...
O nasıl oldu?![]()
En son preview kullanmıyor diye biliyorum ben![]()

yani? iki yıl önceki altyapıyı mı kullanıyormuş facebook anlamadım tamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adamda haklı şimdi
Bu hatayı bu son Yapı'da ben de almıştım en sonunda oradaki Düzenle'den kaldırdım. Sanırım bu kısımda da hata var güncelleme yemesi gerek.Biri bana bunu açıklayabilir mi acepDünden beri sürekli bildirim yapıyor, bir an panik oldum, operatörden sorguladım, veri kullanımı hemen hemen aynı 700-800 mb. civarında. Daha 1.3 Gb. varken sınıra yaklaştınız deyip duruyor, soft reset işe yaramadı maalesef ...
Yani? Demiş ki;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adamda haklı şimdi
ikitane facebook var birini silsinler artık amaçları ne anlamadım gitti çifter çifterYani? Demiş ki;
Facebook Windows 10 uygulaması App Bridge ile geliştirildi fakat Microsoft'un Islandwood projesi ile değil Facebook'un iki yıl önce start up projesi olarak Sayın aldığı "Osmeta" ile geliştirilmiş.
Yani Facebook da Microsoft'un Windows Bridge benzeri çapraz platform uygulama portlama sistemine sahip ve Windows 10 facebook uygulaması bu sistemle Windows 10'a port edilmiş.
Aynı sorun bende de var, Ancak GSM şirketindeki asıl veri kaydını sorğuladığımda gerçek rakamı öğreniyorum.Biri bana bunu açıklayabilir mi acepDünden beri sürekli bildirim yapıyor, bir an panik oldum, operatörden sorguladım, veri kullanımı hemen hemen aynı 700-800 mb. civarında. Daha 1.3 Gb. varken sınıra yaklaştınız deyip duruyor, soft reset işe yaramadı maalesef ...
Edit: 02123755252MS Turkiyenin çağrı merkezi numarasını bilen var mı, cihaz değişimini soracağım da.
Sınırı kaldıramıyor musunuz?
Aynı hatayı ben de alıyorum, aklıma gelen tek şey, mobile+wifi'yi beraber sayıyor sanırım. Benim mobile 600 mb, wifi de 1Gb civarlarına gelince uyarı vermeye başladı.Biri bana bunu açıklayabilir mi acepDünden beri sürekli bildirim yapıyor, bir an panik oldum, operatörden sorguladım, veri kullanımı hemen hemen aynı 700-800 mb. civarında. Daha 1.3 Gb. varken sınıra yaklaştınız deyip duruyor, soft reset işe yaramadı maalesef ...
Hiç kullandığım bir özellik değil ama denemekten zarar gelmez.Denemedim, acaba kaldırıp, yeniden mi tanımlasam ki ?
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Sınırı kaldırabiliyoruz, ya da tamamen iptal edebiliyoruz..Hiç kullandığım bir özellik değil ama denemekten zarar gelmez.
turkcell de 2 tane uygulama ile görebiliyoruz ancak aveda nasıl bilmiyorumSınırı kaldırabiliyoruz, ya da tamamen iptal edebiliyoruz..
Ama yine de uyarı gelmeye devam ediyor... Sistematik bir arızası var... Düzeltilmesi gerekiyor.
En iyisi Tamamen iptal ederek genel bilgiyi GSM operatöründen almak gerekiyor.
MS Turkiyenin çağrı merkezi numarasını bilen var mı, cihaz değişimini soracağım da.
Edit: 02123755252