Yardım Stabil Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Stabil Rom
Selamun Aleykum Arkadaşlar
Bizim bi arkadaşta general mobile var. Telefona virüs girmiş telefoncuya götürdük yeni yazılım felan atılacak dedi bizi 4 gün oyaladı. En son sinirlendik telefonu aldık geldik. Benden uğraşmamı istedi. Daha önce hiç general mobile a rom felan atmadım samsungtan farkları nelerdir. Bide stock rom atmayı düşünmüyorum biraz araştırdım Legend Rom v13 övmüşler. Bu romun eksikleri veye eksileri var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

smh60

smh60

Üye
Telefona virüs girmiş derken? Telefoncu mu dedi bunu, rom olarak legend serisi iyidir

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefoncu dedi. Pardon telefoncu diye geçinen adam dedi

smh60

smh60

Üye
Evet telefoncu dedi. Pardon telefoncu diye geçinen adam dedi
Belli zaten kandırmış işte klasik yalanlar virüs felan telefon rootlu ise cwm kurun daha sonra romu flashlarsınız

nıqqa

nıqqa

Üye
Miui v7 rom u kesinliklr tavsiye ederim forumda konusu var arkadaşın telefonuna kurdum stock romdan sonra yeni telefon almış gibi oldu kendimde discovery 2 de kullanıyorum bence üstüne yok her hafta da güncelleme geliyor. :)

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Miui v7 rom u kesinliklr tavsiye ederim forumda konusu var arkadaşın telefonuna kurdum stock romdan sonra yeni telefon almış gibi oldu kendimde discovery 2 de kullanıyorum bence üstüne yok her hafta da güncelleme geliyor. :)

Link atarmısın ?