Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia Serileri ile Çekilen Fotoğraflar ( Sadece Lumia )
ilk ipucuyu (panaromik olan) balayında eşime yapmıştım güzel oluyor
tayfn1907
Üye
Lumia 1020
volumezoom
Üye
Araba üzerinde duruyordu kedi, hızlıca çekmeye çalıştım.
Lumia 930'dan gönderildi
BomberMAn TR01
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 830
tayfn1907
Üye
Merhaba bu konu neden üst konulara sabitlenmiyor bence sabit olması daha iyi olur. @Bay H@Sensation
Son düzenleme:
ibrahim001
Üye
arkadaşlar 1520 ile çektiğim fotoğraflara baktığımda birkaç farklı formatta ve boyutları farklılık göstermekte.ben en yüksek boyutlu olanı nasıl görebileceğim yada en yüksek boyutlu olan en kaliteli mi fotoğraf anlamına mı geliyor.fotoğrafı tab ettirmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağım bilemiyorum.hangi formatı tab ettirebilirim.
arkadaşlar 1520 ile çektiğim fotoğraflara baktığımda birkaç farklı formatta ve boyutları farklılık göstermekte.ben en yüksek boyutlu olanı nasıl görebileceğim yada en yüksek boyutlu olan en kaliteli mi fotoğraf anlamına mı geliyor.fotoğrafı tab ettirmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağım bilemiyorum.hangi formatı tab ettirebilirim.
Biraz geç oldu kimse neden cevap vermemiş anlamadım.
Telefon iki farklı çözünürlükte dosya oluşturuyor. 5+16MP seçili muhtemelen. Tab ettirmek için 16MP DNG formatında olanı kullanın. Bu dosya telefonda gözükmez pc ile alabilirsiniz onları. highres olarak gözükürler. Ayrıca DNG formatı, profesyonel işleme tabi tutmak için uygundur.
BLasTeaR
Üye
L1520 | W10M | hiçbir ayar yapmadım, sadece otoya aldım.
dışarı adım atsam bolbol çekeceğim de, bakalım yakında arşiv yapar atarım, bunları da aklıma geldi diye çektim he
arkaplanda hoş duruyor, sanırım doğayı ve yeşili sevdiğimden ..