Ss attım daha ne yapayım 2 farklı programla ölçtüm aynı sonucu verdi neye göre doğru olduğunu başka nasıl anlayabiliriz?androfilex kardeşim Uygulama mevcut kotaya göre çalışıyor upload ve download içerisinde bunun .
danismaz kardeşim 160 Mb olması imkansız diyeceğim neden diyeceksin son 3 saattir güncelleme yapıyorum daha da aza indirmeye çalışıyorum .

O kadarını bilemiyorum artık anlık ölçtüğüm için benim gözümde aştı başkası ne düşünür kendileri bilir
Bende mobil internetim ile youtube uygulamasından daha hızlı açıyor gibime geldi sankimobil veride çalışıyor arkadaşlar sıkıntı yok.
Benim anladığım 100 mb internet ile yüzlerce video izletiyor diyor arkadaş, aslında kotası az olanlar birebir bencebende sorun olmaz 3 gb netim var her ay.
Katılıyorum 100 mbtan az olamaz mi? İnternet az çünkü
Uygulama Güzel Ama Hiç İnternet Yemese Mesela Daha Güzel Bir Uygulama Olabilir 100Mb Az Değil Sonuçta. Dns Ayarlarına Bir Ayar Yapamazmısın ? (Ha Birde Video Kalitesi Ayarlanabilir Olsa Şahane Olur)

İllaki internet harcaması yapacaktı uygulama bunu en son 100 Mb 'da sabitleyebildim . Dns değilde proxy üzerinden giriş yapabilirdim ama buda sürekli güncellemeye sebeb olacaktı . Bugün biraz bocaladım ama daha fazlası için henüz hazır değilim![]()