Player E-Cloud Video , Daha az internet Daha çok video .

Sponsorlu Bağlantılar

androfilex

androfilex

Üye
Bu uygulama mobil veri için geçerli değil sanırım. Mobil veri hesaplanırken upload da hesaplanıyor çünkü. Yanlış mı düşünüyorum?

danismaz61

Üye

danismaz61

Üye
Bende fazla oldu

E-Cloud

E-Cloud

Üye
    Konu Sahibi
androfilex kardeşim Uygulama mevcut kotaya göre çalışıyor upload ve download içerisinde bunun .

danismaz kardeşim 160 Mb olması imkansız diyeceğim neden diyeceksin son 3 saattir güncelleme yapıyorum daha da aza indirmeye çalışıyorum .

danismaz61

Üye
androfilex kardeşim Uygulama mevcut kotaya göre çalışıyor upload ve download içerisinde bunun .

danismaz kardeşim 160 Mb olması imkansız diyeceğim neden diyeceksin son 3 saattir güncelleme yapıyorum daha da aza indirmeye çalışıyorum .
Ss attım daha ne yapayım 2 farklı programla ölçtüm aynı sonucu verdi neye göre doğru olduğunu başka nasıl anlayabiliriz?

E-Cloud

E-Cloud

Üye
    Konu Sahibi
Normalde GSM şirketlerinin mobil dataları ile deneme yapıyorum onlara göre çalıştırıyorum GooglePlay'de indiren kullanıcıların olumlu mesaj ve maillerini aldım . Mesela bir kız yazmıştı dün geceden beri izliyorum diye şuan 70 mb kullandığım bilgisine erişiyorum .

Düzeltme ;
Mobil Data üzerinden bağlanmamışsın ki kardeşim bende bakıyorum ne olabilir diye :)

Mobil data üzerinden bağlanman lazım :)

danismaz61

Üye
O kadarını bilemiyorum artık anlık ölçtüğüm için benim gözümde aştı başkası ne düşünür kendileri bilir

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
O kadarını bilemiyorum artık anlık ölçtüğüm için benim gözümde aştı başkası ne düşünür kendileri bilir

birde mobil veride deneyin arkadaş mobil veride çalıştığını söylüyor SS ye baktım Wi-Fi a bağlısın

• Beğen
Tepkiler: E-Cloud

danismaz61

Üye
Deneyen varsa paylaşırsa bizde bilgilenmiş oluruz

E-Cloud

E-Cloud

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada mobil proje önerisi olan varsa bana ulaşırsa beraber beyin fırtınası yapabiliriz .

turancen

turancen

Üye
Bende mobil internetim ile youtube uygulamasından daha hızlı açıyor gibime geldi sanki :D mobil veride çalışıyor arkadaşlar sıkıntı yok.
Benim anladığım 100 mb internet ile yüzlerce video izletiyor diyor arkadaş, aslında kotası az olanlar birebir bence :D bende sorun olmaz 3 gb netim var her ay.

E-Cloud

E-Cloud

Üye
    Konu Sahibi
Bende mobil internetim ile youtube uygulamasından daha hızlı açıyor gibime geldi sanki :D mobil veride çalışıyor arkadaşlar sıkıntı yok.
Benim anladığım 100 mb internet ile yüzlerce video izletiyor diyor arkadaş, aslında kotası az olanlar birebir bence :D bende sorun olmaz 3 gb netim var her ay.

Teşekkür ederim denediğin için.

007wolverine

007wolverine

Üye
Şimdi bir suru video izliyorsun her bir video için sunucudan binlerce kilobaytlik veri geliyor bu uygulama nasıl 100 MB'ta sınırlıyor ki?
100 mb'ta gelince de durup video oynatmamasi gerekirdi .Yada kalitesini düşürür ama yinede veri gelir.Bi açiliklik getirir misiniz?

MaxipmaN

Üye
100mb kullanıyor ve 1500 tane video izleyebiliyoruz he?

kanat_58

kanat_58

Üye
Bakalım indirdim deneyeceğim herzaman türk yapımcılarına sonsuz destek teşekkür ederim eline koluna emeğine sağlık başarılarının devamını dilerim daha denemedim ama eğer og youtube gibi olursa tadından yenmez

• Beğen
Tepkiler: mns98, 007wolverine ve E-Cloud
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Uygulama Güzel Ama Hiç İnternet Yemese Mesela Daha Güzel Bir Uygulama Olabilir 100Mb Az Değil Sonuçta. Dns Ayarlarına Bir Ayar Yapamazmısın ? (Ha Birde Video Kalitesi Ayarlanabilir Olsa Şahane Olur)

007wolverine

007wolverine

Üye
Katılıyorum 100 mbtan az olamaz mi? İnternet az çünkü

E-Cloud

E-Cloud

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum 100 mbtan az olamaz mi? İnternet az çünkü
Uygulama Güzel Ama Hiç İnternet Yemese Mesela Daha Güzel Bir Uygulama Olabilir 100Mb Az Değil Sonuçta. Dns Ayarlarına Bir Ayar Yapamazmısın ? (Ha Birde Video Kalitesi Ayarlanabilir Olsa Şahane Olur)

İllaki internet harcaması yapacaktı uygulama bunu en son 100 Mb 'da sabitleyebildim . Dns değilde proxy üzerinden giriş yapabilirdim ama buda sürekli güncellemeye sebeb olacaktı . Bugün biraz bocaladım ama daha fazlası için henüz hazır değilim :)

• Beğen
Tepkiler: ghstr, androfilex ve 007wolverine
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
İllaki internet harcaması yapacaktı uygulama bunu en son 100 Mb 'da sabitleyebildim . Dns değilde proxy üzerinden giriş yapabilirdim ama buda sürekli güncellemeye sebeb olacaktı . Bugün biraz bocaladım ama daha fazlası için henüz hazır değilim :)

Boş ver hocam uygulama su haliyle bile gayet iyi özellikle YouTube tan müzik dinlemek için eline emeğine salık çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: E-Cloud
zencibitc

zencibitc

Üye
böyle birşeye inanabiliyomusunuz ? 24 saat = 100 mb milleti kandırmanın alemi yok . kodlama bilmeyen bi insanın bile buna inanmaması gerekir azcık beyin lütfen :)

Üst Alt