Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Efekt olamaz. Çünkü saniselik aşağıda görünüp ortaya geçiyor. Herkeste böyle maalesef. Düzeldi demiştim ama sorun bende de devam ediyor şimdilik.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Efekt olamaz. Çünkü saniselik aşağıda görünüp ortaya geçiyor. Herkeste böyle maalesef. Düzeldi demiştim ama sorun bende de devam ediyor şimdilik.

Bende ortaya geçmiyo ki önce ortada sonra aşağı iniyor sanki efekt gibi sonra da açılıyor

mTalk'tan gönderildi

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Tahmini olarak redstone güncellemelerini ne zaman insider olarak dağıtmaya başlarlar ?

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar glance background uygulamasını kullanabilen var mı,bende önceden yükleyemiyordum ama az once tekrar denedim hem yüklendi hemde sorunsuz çalışıyor .

Bende artık çalışmıyor

mTalk'tan 920 gönderdi

YkPkY

YkPkY

Üye
Evet bu sorun sıfırlamadan sonra bende de yok oldu. Ama DPI ayarım şu anda varsayılanda. Onun etkisi var mı bilmiyorum.
Sıfırlamadan sonra kısaca:
- Numara tuşlamadaki gecikme gitti.
- Mağazaya girişteki simge kayması gitti.
- Müzik dinlerken kilit ekranının yanıp-sönmesi gitti.

Benimkide varsyılanda,yüklemeler bitmeden küçültemiyorum şimdilik.
Ama şimdi Bende sıfırlama sonrası süper bişey çıktı; ses olayı gitti.hoparlör ve ahize çalışmıyor artık.dediğim gibi yüklemeler bitmeden resetleyemiyorum cihazı.

Oooof offff

mTalk'tan 920 gönderdi

Son düzenleme:
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
astoria projesi iptal edildikten sonra verilen buildlerin hızlı çalışıyor olması tesadüf mü?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
astoria projesi iptal edildikten sonra verilen buildlerin hızlı çalışıyor olması tesadüf mü?

Tesadüf sayılmaz, bir makalede sisteme gömülü Astoria altyapısının yavaşlatıcı etki yaptığı belirtiliyordu.
Zaten Astoria pek çok nedenden dolayı belirsiz bir süre için rafa kalktı.

-Telif meselesi
-Geliştiriciler üzerinde bu konuda doğan huzursuzluk
-Projenin geliştiricilerden yeterli ilgiyi henüz görememesi
-Uyum ve yavaşlatma sorunları
vs vs

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
yasirtaha

yasirtaha

Üye
hadi onu atlattıkta başlat klasörlerini tek tek oluşturup kutuları dizmek,tam bir kabus
bunun için de ekran görüntüsü alıp pc ye at sonra yükle sıkıntı olmaz
sıfırladıktan sonra yedek yüklemeyin.Çünkü hatalarıda yedekliyor galiba

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
cadde19

cadde19

Üye
Bence bunu Microsoft w10 değilde w8.2 diye verseydi daha iyiydi.
Çünkü birkaç kişiselleştirme dışında hiçbir yenilik yok.
Hala otg yok , bildirim ışığı olup çalıştırmayan telefondan bahsediyoruz.
Saymakla bitmez valla ,
Belki 10 aydır sürüyor insider muhabbeti ama hala yenilik yok.
Bu sürede android hem lolipop hemde marsmallow çıkardı ms 10 ayda hala insider olarak devam ediyor!!!
Bu yavaşlık ile çok kullanıcı kaybettiler ve hala kan kaybediyorlar.
pazar payı düştükçe geliştiricilerde bir avuç dolusu kullanıcı için uygulama çıkarmaya uğraşmıyor.
Benim gözümde şu anki hali ile w10 dedikleri şey=W 8.2
Sadece gelecek diyorlar ama ne zaman hala yenilikten yoksun.

enessrsy

enessrsy

Üye
Üzücü ama sanırım burada WP Platformunu en çok sevenler de dahil çok kişi yeni yıldan sonra sistemi uzaktan izleyenler bölümüne geçecek gibi duruyor. Hadi bir atraksiyon olsun da kalayım diyen o kadar çok insan var ki ama her seferinde büyük heyecan yerini büyük hüsrana bırakıyor.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Üzücü ama sanırım burada WP Platformunu en çok sevenler de dahil çok kişi yeni yıldan sonra sistemi uzaktan izleyenler bölümüne geçecek gibi duruyor. Hadi bir atraksiyon olsun da kalayım diyen o kadar çok insan var ki ama her seferinde büyük heyecan yerini büyük hüsrana bırakıyor.

Ben kendi adıma söylüyorum Microsoft ben mobili bıraktım diyene kadar kullanırım

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Lumia 830 aldım. Dün gece 13. yapıyı slow yükledim sıfır sorun ile kullanıyorum. Bu yapı olmuş hacılar :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve sfgnrl
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: symbianbelle
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Bence bunu Microsoft w10 değilde w8.2 diye verseydi daha iyiydi.
Çünkü birkaç kişiselleştirme dışında hiçbir yenilik yok.
Hala otg yok , bildirim ışığı olup çalıştırmayan telefondan bahsediyoruz.
Saymakla bitmez valla ,
Belki 10 aydır sürüyor insider muhabbeti ama hala yenilik yok.
Bu sürede android hem lolipop hemde marsmallow çıkardı ms 10 ayda hala insider olarak devam ediyor!!!
Bu yavaşlık ile çok kullanıcı kaybettiler ve hala kan kaybediyorlar.
pazar payı düştükçe geliştiricilerde bir avuç dolusu kullanıcı için uygulama çıkarmaya uğraşmıyor.
Benim gözümde şu anki hali ile w10 dedikleri şey=W 8.2
Sadece gelecek diyorlar ama ne zaman hala yenilikten yoksun.
çok yanlış bir düşünce. Sistemin api desteği neredeyse 3 katına çıktı. Sistemde yapılan en büyük değişiklik zaten uygulama desteği yönünde. Mağaza eskisine nazaran çok daha gelişmiş. Bildirim merkezi eski halinden çok daha iyi. Mesajı açmadan crvap verme , arama kaydetme , slow motion desteği , daha iyi batarya performansı , rakamlar ile hızlı arama , 4. Karo desteği arka plan ve tabii ki tweak ler . Otg ve bildirim ışığı gelmedi diye Bunları nasıl yabana atarsınız ? Ustelik onların gelmeyeceği de kesin değil...

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Gelmiyecek diye bişey yok ama ne zaman geleceği meçhul. Umarım en kısa zamanda gelir, diğer sistemlerin baya gerisindeyiz bu açığı kapatmaları gerekiyor acil olarak. Bu adalar bizim düşündüğümüz şeyleri elbette düşünüyordur ama hayat geçirme olayında biraz ağır kalıyorlar. Yarın öbür gün diğer platformları geride bırakacak hamlelerle karşımıza çıkabilecek bir firmanın telefonunu kullanıyoruz. Ben şahsen memnunum tabiki eksik çok fazla ama mühim olan gelecekte olacak değişiklikler. Umudunuzu yitirmeyin.

YkPkY

YkPkY

Üye
bunun için de ekran görüntüsü alıp pc ye at sonra yükle sıkıntı olmaz
sıfırladıktan sonra yedek yüklemeyin.Çünkü hatalarıda yedekliyor galiba

Öyle yaptım zaten,başka türlü aynı düzeni yapmak uğraştırıcı

mTalk'tan 920 gönderdi

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gabe şu ara izinde.
Malum Amerika'da aralıklarla yılbaşına kadar sürecek olan bayram ve tatil sezonu başladı.
Şükran Günü, Kara Cuma, Christmas, New Year falan derken...

Yarın Şükran Günü, öbür gün de alışveriş çılgınlığı var.
Gabe tatilde.
Belki de kesecek hindi arıyordur şu saatlerde... :kop2:

Kısacası bu hafta bir şey beklemeyin.
Haftaya yeniden twit atmaya başlar.

Üst Alt