YkPkY
Üye
Bu hatayı düzeltmeyi düşünüyorlarmı acaba merak ediyorum.
Dpiyi düşürünce yine aynı oldu.bu bir hata
mTalk'tan 920 gönderdi
Bu hatayı düzeltmeyi düşünüyorlarmı acaba merak ediyorum.
saydıkların gelmiş olabilir ama işletim sistemi hala başarısız.istediği kadar api desteği gelsin mağazada bir symbian seviyesinde mp3 çalar yok. bir symbian seviyesinde media oynatıcı yok. bir symbian seviyesinde dosya yöneticisi yok.mesela android işletim sisteminde iki tane mp3 çalar yüklersin ikisini de farklı parçalar üzerinden çalıştırabilirsin.ama bunu windows phoneda yapamazsın.ekolayzır için taa ayarlara gitmen gerekiyor.demek istediğim daha temel şeylerde bu işin ekmeğinde suyunda problem var.kısıtlamaları yine isteyerek bilere yapıyorlar.yandex dayatmasını düşünün bi...iyi yanları yok değil ama bu günü kurtarmıyor...chipsetin desteklediği bir özelliği uzatmanın hiç bir manası yok.isteseydi microsoft hem otg hem mhlyi aynı radio gibi getirebilirdi...yada şu arayüzü yatay olarak da kullanabilirdik...çok yanlış bir düşünce. Sistemin api desteği neredeyse 3 katına çıktı. Sistemde yapılan en büyük değişiklik zaten uygulama desteği yönünde. Mağaza eskisine nazaran çok daha gelişmiş. Bildirim merkezi eski halinden çok daha iyi. Mesajı açmadan crvap verme , arama kaydetme , slow motion desteği , daha iyi batarya performansı , rakamlar ile hızlı arama , 4. Karo desteği arka plan ve tabii ki tweak ler . Otg ve bildirim ışığı gelmedi diye Bunları nasıl yabana atarsınız ? Ustelik onların gelmeyeceği de kesin değil...
ios şletm sistemi de symbianın birçok desteğine sahip değil. Bu sistemin kötü olduğunu göstermez. Güvenlik gerekçeleri ile birçok uygulama desteği verilemiyor. Sizde kabul edin ki symbian da Android kadar güvensiz, guvenliksiz bir sistemdi...saydıkların gelmiş olabilir ama işletim sistemi hala başarısız.istediği kadar api desteği gelsin mağazada bir symbian seviyesinde mp3 çalar yok. bir symbian seviyesinde media oynatıcı yok. bir symbian seviyesinde dosya yöneticisi yok.mesela android işletim sisteminde iki tane mp3 çalar yüklersin ikisini de farklı parçalar üzerinden çalıştırabilirsin.ama bunu windows phoneda yapamazsın.ekolayzır için taa ayarlara gitmen gerekiyor.demek istediğim daha temel şeylerde bu işin ekmeğinde suyunda problem var.kısıtlamaları yine isteyerek bilere yapıyorlar.yandex dayatmasını düşünün bi...iyi yanları yok değil ama bu günü kurtarmıyor...chipsetin desteklediği bir özelliği uzatmanın hiç bir manası yok.isteseydi microsoft hem otg hem mhlyi aynı radio gibi getirebilirdi...yada şu arayüzü yatay olarak da kullanabilirdik...
saydıkların gelmiş olabilir ama işletim sistemi hala başarısız.istediği kadar api desteği gelsin mağazada bir symbian seviyesinde mp3 çalar yok. bir symbian seviyesinde media oynatıcı yok. bir symbian seviyesinde dosya yöneticisi yok.mesela android işletim sisteminde iki tane mp3 çalar yüklersin ikisini de farklı parçalar üzerinden çalıştırabilirsin.ama bunu windows phoneda yapamazsın.ekolayzır için taa ayarlara gitmen gerekiyor.demek istediğim daha temel şeylerde bu işin ekmeğinde suyunda problem var.kısıtlamaları yine isteyerek bilere yapıyorlar.yandex dayatmasını düşünün bi...iyi yanları yok değil ama bu günü kurtarmıyor...chipsetin desteklediği bir özelliği uzatmanın hiç bir manası yok.isteseydi microsoft hem otg hem mhlyi aynı radio gibi getirebilirdi...yada şu arayüzü yatay olarak da kullanabilirdik...
çok yanlış bir düşünce. Sistemin api desteği neredeyse 3 katına çıktı. Sistemde yapılan en büyük değişiklik zaten uygulama desteği yönünde. Mağaza eskisine nazaran çok daha gelişmiş. Bildirim merkezi eski halinden çok daha iyi. Mesajı açmadan crvap verme , arama kaydetme , slow motion desteği , daha iyi batarya performansı , rakamlar ile hızlı arama , 4. Karo desteği arka plan ve tabii ki tweak ler . Otg ve bildirim ışığı gelmedi diye Bunları nasıl yabana atarsınız ? Ustelik onların gelmeyeceği de kesin değil...
belki de bildirim ledi için telif hakkı olan firmadan hala izin alınamamıştırHocam sizin o tek tek saydıklarınızı ben genel olarak kişiselleştirme dedim zaten.
Ayrıca saydıklarınız hala bazılarında yok slow Motion gibi.
Eskisine nazaran gelişen market nerde ben görmedim hala yanı mağaza.
Bildirim merkezi tamam gelişti zaten bende kişiselleştirme adı altında dedim onu.
Ama hala çok geride .
Yabana atmıyorum ki ben, size bir soru;
Bildirim ışığı çalıştıracak donanım varken neden hala gelmedi ?
diyeceksiniz ki gelecek ama ne zaman ?
Bu yavaşlıkla çok kullanıcı kaybederler....

belki de bildirim ledi için telif hakkı olan firmadan hala izin alınamamıştır![]()

lumia 730/735- Lumia 830 ve Lumia 930'da bildirim ledinin donanım olarak mevcut olduğu yönünde bazı bilgiler çıkmıştı.Bu arada bu bildirim led i denen zımbırtı 930 da varmı?
Phil Spencer olmaz. Eğer ciddi anlamda iyi bişeyler istiyorsak Surface takımının lideri Panos Panay biçilmiş kaftan. Adam harikalar yaratıyor Surface ekibiyle.Valla şöyle sistemi herkesi heyecanlandıracak bir hale soksalar ya şu özellik neden yok lafını demiyeceğimiz bir kıvama getirseler mağazası da dolu dolu hale gelse hiç düşünmem gider o zamanın amiral gemi WP li telefonunu alırım, alırım da ama işte bu dediklerimin olması lazım. Hala beklemedeyiz bekliyoruz. Belkide daha da bekleyeceğiz. İnsanlara dürüst olsunlar. İstemiyorlarsa bıraksınlar biz devam etmek istemiyoruz PC ye odaklanacağız desinler buluta odaklanacağız desinler. Şu an hiç bir şey demiyorlar Mobil ile ilgili. Hep böyle bi gölgede kalıyor Mobil kısmı Windows 10 un. Bence Joe Belfiore adam akıllı tekrar sahalara dönmeli. Yada Xbox ta olduğu Phill Spancer gibi bir adamı başına koymalılar Mobil kısma.
Sıfırlamadan sonra özel zil sesi yapamıyormuyuz
mTalk'tan 920 gönderdi
630 için varsayılan değer %150 onu kullanıyorum düşürünce durum çubuğundaki simgeler çok ufalıyor.dpı değerin düşük galiba? Bende dpı değeri düşükken bu hatayı veriyordu ama kendiliğinden düzeldi
Hocam astoria askıya alındı apk yükleme işi de yok bu yapıda gelecek mi oda meçhulWindows phone uma apk nasıl kurabilirim?
Windows phone uma apk nasıl kurabilirim?