ByBlaCk4
Üye
Hayırlı olsun knkBeyler ben ace 2 den kurtuldum sonunda sizede tavsiye ederim nekadar kısa sürede kurtulursanız o kadar iyi ALLAH sizede nasip edsin ace 2 den kurtulmayı
Hayırlı olsun knkBeyler ben ace 2 den kurtuldum sonunda sizede tavsiye ederim nekadar kısa sürede kurtulursanız o kadar iyi ALLAH sizede nasip edsin ace 2 den kurtulmayı
Saol darısı sanaHayırlı olsun knk
Lg g4hangi telefonu aldın
İnsallah knkSaol darısı sana
Lg g4
Arayı soğutma arada whastapp dan at mesajİnsallah knk
Atarım knkArayı soğutma arada whastapp dan at mesaj
bir yıldız daha kaydıBeyler ben ace 2 den kurtuldum sonunda sizede tavsiye ederim nekadar kısa sürede kurtulursanız o kadar iyi ALLAH sizede nasip edsin ace 2 den kurtulmayı
Bendeki ace 2 babam aldı yani hala rom denemeleri yapabilirim ama çökerse sıkıntıbir yıldız daha kaydı
videoda çektimarkadaşlar yardımcı olun kafa yiyecem telefon pert oldu durduk yere kapandı açılışta cyanogen mod yazısında kalıyor odin ile rom yüklüyorum odin tamamlandı diyor ama telefon açıldığında haylada eski rom var herşeyi denedim 3 parçalı falan ne varsa tele format bile atılmıyor clockwork menüden telefon hafızasını formatladım işlem tamamlandı diyor ama formatlanmamış sanki sisteme erişim kapatılmış
videoda çektimMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardesim burdaki repart olayını denearkadaşlar yardımcı olun kafa yiyecem telefon pert oldu durduk yere kapandı açılışta cyanogen mod yazısında kalıyor odin ile rom yüklüyorum odin tamamlandı diyor ama telefon açıldığında haylada eski rom var herşeyi denedim 3 parçalı falan ne varsa tele format bile atılmıyor clockwork menüden telefon hafızasını formatladım işlem tamamlandı diyor ama formatlanmamış sanki sisteme erişim kapatılmış
Alican426
Önerin için sağol. Vanir romu hiç duymadım. Linktekileri okudum. Bana oldukça karışık geldi.
"Kurulum :
Recovery'i aç
Wipe data , cache ve dalvik cache yap. Dalvik cahce yapılıyor?
Romu kur
Gappsi kur. Nasıl kuruluyor?
Kerneli kur Nasıl kuruluyor?
Reboot yap
Ve tadını çıkar"
Anlayacağın hala acemilik var. Bunları biraz daha anlayabilirsem deneyebilirim.