bu aralar bu uygulamaya sık güncelleme geliyor2.12.184 sürümüne güncellendi.
Evet ama bu güncelleştirmelerden dolayı mesela favorilere geçtiğimiz de kişilerin fotoğrafları biraz sonradan geliyor,böyle küçük bir sorun var şu andabu aralar bu uygulamaya sık güncelleme geliyor
iPhone olmasın oAndroid için hızlı cevaplama gelmiş bildirim merkezinden. Bize de gelir inş
Android'te bildirim merkezinden cevap verilen bir uygulama görmedim henüz, sadece pencere açılıp yazabilme yıllardır Androidte var. İnteraktif bildirim var ama iPhone ve Windows 10'daki gibi hızlı cevap altyapısı bildiğim kadarıyla henüz yok.İos içn varAndroid için hızlı cevaplama gelmiş bildirim merkezinden. Bize de gelir inş
Yanlış bilmiyorsam marshmallow ile gelecek androidlere de o özellik. Enteresan şekilde windows o konuda daha önde AndroiddeniPhone olmasın oAndroid'te bildirim merkezinden cevap verilen bir uygulama görmedim henüz, sadece pencere açılıp yazabilme yıllardır Androidte var. İnteraktif bildirim var ama iPhone ve Windows 10'daki gibi hızlı cevap altyapısı bildiğim kadarıyla henüz yok.

6.0'da da yokYanlış bilmiyorsam marshmallow ile gelecek androidlere de o özellik. Enteresan şekilde windows o konuda daha önde Androidden![]()

Gelirse guzel olurda hiç gormedim öyle özellik gelecek diyeYanlış bilmiyorsam marshmallow ile gelecek androidlere de o özellik. Enteresan şekilde windows o konuda daha önde Androidden![]()
İos bugun geldi o özellikyıldızlı mesaj da nedir?![]()
Favori mesaj denebilir. Mesajı daha sonra kolayca görüntülemek için.yıldızlı mesaj da nedir?![]()