Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Beyler selam,
dün aşağıdaki resimi sony ericssonun eski bir modeli olan vivaz Pro ile çektik yani aynı fotoyu TP sürüm kurulu olan lumia 1520 ile de çektiğimde öyle dağlar kadar bir fark göremedim 8.1 Denimde ki kamera olsa çok çok fark muhakak olacak ama şuanda kamera konusunda çok kötüyüz.Zaten 8.1 de toparlanan bazı şeyler win 10 mobilede bozulup tekrar toparlanıyor.

MS ve diğerfirmalar Kameraya çok yükleniyorlar ama aşağıdaki resimi bir kaç filtre ile zenginleştir sosyal medyada yayınla çokda kötü değil.
Lumia 950 vey Xl modeli içinde sistemsel birşeyler göstermeyip sürekli bir kamera savaşı yapıyorlar.Şu aşağıda gördüğünüz cihazda nokianın sistemi olan en azından ben öyle biliyorum symbian yüklü ve gelen giden cevapsız çağrı seklemeleri ayrı ayrı anlaşılır ve bluetooth ayarları oldukça profesyonel istediğin cihazı black liste alıp engelleyebiliyorsun favori bağlantılarını ayırabiliyor vb bir çok şey var .
Elimdeki 1520 ile arkadaşın sony ericsson cihazını yazılımsal olarak kıyasladık en basit şeyler bizde yok.Final olarak verecekleri win 10 'da da birşey olmayacak bizler red stone vb minor yada major güncellemeleri bekleyeceğiz ki aşağıdaki cihazda basit olan ama kullanışlı özellikler gelsin.

Önceden elimdeki L1520 i öve öve anlatırdım refocustan tutunda bizim navigasyon offline modda çalışıyor bir city lens var akıllara zarar diyordum akıllı wifi ile ücretsiz wifi noktalarını tespit ediyor ( şuan win 10 mobilede göremedim ) lumia beamer var ekranımı paylaşabiliyorum office var her türlü office dökümanlarına bakabiliyoru. ( şuan win 10 TXT dosyasınıda açamıyor yha neyse açacak inşallah )
vs artık anlatacak bir özelliğimiz kalmadı bu nedenle 3 yıldız sabırsızlıkla yeni gelecek özellikleri bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook posta ve takvim güncellendi.
Artık o sinir 28ekim problemi olmuyor bende :)
Büyük bir güncelleme.
- Takvime hava durumu eklendi.
- Postada herkesin beklediği, farklı hesaplardaki tüm iletileri tek bir gelen kutusunda görebilme özelliği geldi.
- Ayarlar daha derli toplu oldu.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, BLasTeaR, suyunsesi ve 2 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kullanan vardır belki. Windows 10 Mobile için yenilendi:

afwerker

afwerker

Üye
Ayrıntıya Dikkat :bigstar:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kişileri SİMe aktar:)

afwerker

afwerker

Üye
sen kaçırdın galiba paylaştığın resimde rehber kayıtlarını sime aktar diye bir seçenek var yazı tipi değiştirme ile ilgili konular var zaten biz onu merak ettik nasıl oluyor sende diye
İşte tweakle yapılıyor anlatımını yaptım konuda oradan sim seçeneklerini aktif edebiliyorsun

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İşte tweakle yapılıyor anlatımını yaptım konuda oradan sim seçeneklerini aktif edebiliyorsun
peki çalışıyor mu kontrol ettiniz mi, farklı telefona takıp sim içindekileri bilgileri kontrol ettiniz mi acaba

Toros542

Toros542

Üye
selam arkadaşlar;az önce yapı 12 yi yükledim.L820 kullanıyorum.şuan cihazı sıfırlıyorum.şu depolamayla ilgili sorunu nasıl çözebilirim yardım edebilecek var mı? ayrıca sistem ve uygulama güncellemeleri yapılırken bazı uygulamalar hata veriyor.bu sorunlarla ilgili ne yapabilirim?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar;az önce yapı 12 yi yükledim.L820 kullanıyorum.şuan cihazı sıfırlıyorum.şu depolamayla ilgili sorunu nasıl çözebilirim yardım edebilecek var mı? ayrıca sistem ve uygulama güncellemeleri yapılırken bazı uygulamalar hata veriyor.bu sorunlarla ilgili ne yapabilirim?
Çözemezsiniz çünkü bu yapının kendi sorunu. Bazı sistem uygulamaları da şu an inmez. Bir sonraki yapıda hepsi düzelecek, beklemekten başka çare yok.

Toros542

Toros542

Üye
Çözemezsiniz çünkü bu yapının kendi sorunu. Bazı sistem uygulamaları da şu an inmez. Bir sonraki yapıda hepsi düzelecek, beklemekten başka çare yok.
eyvallah sağol hocam :tşk:
microsoft sayesin de yapı kura kura müteahit olduk çıktık arkadaş :kirbac:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, mp2934 ve BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben takvimde hava durumunu göremiyorum hala ayrıca gelen posta kutularıda bende birleşmedi.

İnşallah w10m ölmez :)
Konumu açıp, takvime girin oluyor.
Hesapları yönet kısmından "Gelen kutularını bağla" deyip kendiniz yapmanız lazım.

Üst Alt