Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar abartmadınız mı? Tamam Windows 10 PC konuşuldu ama yine gidip başka sistemlerle karşılaştırma yapılmaya başlandı. Önceden dediğim gibi kimseye zorla Lumia aldıran yok. İsteyen satsın isteyen atsın, bu konunun yeri burası değil, umurumuzda da değil. Artık dursak diyorum.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, murooo55, sahanemir ve 4 diğerleri

skynet

Üye
Windows.old klasörünü disk temizlemeden eski işletim sistemi dosyalarını temizle diyerek silebilirsiniz
@Sensation, hocam benim dosya gezgini problemi meğer sd kartı bir gün takmamıştım o yüzden açılmadan atıyormuş :)
Sd kartı taktım sorun ortadan kalktı.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
serinaga

serinaga

Üye
Windows.old klasörünü disk temizlemeden eski işletim sistemi dosyalarını temizle diyerek silebilirsiniz
@Sensation, hocam benim dosya gezgini problemi meğer sd kartı bir gün takmamıştım o yüzden açılmadan atıyormuş :)
Sd kartı taktım sorun ortadan kalktı.

Uygulama yüklü müydü ? Sd kartta, yarın birgün Sd kart değiştirecek olursak sıkıntı çıkartacak gibi sanırım ...

mTalk'tan Lumia 1520 ile gönderildi

skynet

Üye
Uygulama yüklü müydü ? Sd kartta, yarın birgün Sd kart değiştirecek olursak sıkıntı çıkartacak gibi sanırım ...

mTalk'tan Lumia 1520 ile gönderildi
Evet ama depolama bu son yapıda kafasına göre takıldığı için tam emin değilim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft, Windows Insider programını Microsoft Cihazlar için de başlatacak gibi görünüyor. Yani nasıl ki Windows Insider kullanıcıları işletim sistemini test ediyor. Aynı şekilde Microsoft'un geliştirdiği yeni Lumia cihazları da Windows Insider kullanıcıları tarafından geliştirme aşamasından itibaren test edilecek.

Hatta Microsoft şimdiden bunun için Windows Insider kullanıcıları arasından seçilen bazı kullanıcılara mail gönderip, adres, telefon bilgisi almaya bile başlamış. Kim bilir belki Türkiye'de de bazı kullanıcılar seçilir ve yeni Lumia cihazlarının testlerine katılırız.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, afwerker, murooo55 ve 6 diğerleri
braayn

braayn

Üye
beyler dün tlefonu fabrika ayarlarına çevirdim ve yeniden kurdum şuanda mağazadan whatsapp ve hareket verisini kurarken hata veriyor 0x803F7000. hata koduda bu şekilde

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
beyler dün tlefonu fabrika ayarlarına çevirdim ve yeniden kurdum şuanda mağazadan whatsapp ve hareket verisini kurarken hata veriyor 0x803F7000. hata koduda bu şekilde

Telefonunuzun tarih ve saat ayarı doğru mu?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
tarih saat doğru sorun yok.Sırf fotograflar eklentisini kuramadığımdan dolayı resetledim cihazı şimdi daha kötüsü oldu :)

Geçici bir sorun da olabilir.
Kısa bir süre sonra indirmeyi tekrar deneyin.

Bir de hesap ayarlarından hesabınızın doğrulandığına emin olun.

braayn

braayn

Üye
Geçici bir sorun da olabilir.
Kısa bir süre sonra indirmeyi tekrar deneyin.

Bir de hesap ayarlarından hesabınızın doğrulandığına emin olun.
hesap ayarlarında da problem yok neyse bekleyeceğim artık whatsappda önemli ama bakalım

ademoz05

ademoz05

Üye
12.yapıda olup da, uc browser üzerinden herhangi bir siteye k.adı ve şifresi ile giriş yapabilen var mı? Hiçbir sireye girilmiyor, ne burası ne Facebook vs

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Ben şuan piyasada varmı diye sordum yinede teşekkürler
şaka yaptım zatene ama donanım olarak muadili olan cihaz elbet aşağı yukarı vardır ama aynı donanımlar farklı işletim sistemlerinde farklı performans verirler. baknız iphone 6 3000tl lerde fiyatlarına rağmen 1gb ram var üzerlerinde. keza benim lumia 925 deki performans lg g2 de anca var.o yüzde 950xl dedim. Ocak ayına şunun şurasında 2-3 ay kaldı idareten ucuz yollu bir tel alıp beklemekte fayda var kanaatimce.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fark eden oldu mu? Üstteki simgeler de bazen saydam oluyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: murooo55
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

bazı insiderlara şöyle bir mail gelmiş. nedir ki bu

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Fark eden oldu mu? Üstteki simgeler de bazen saydam oluyor.
şef oryamın ışığı ile alakalı olarak oldu herhalde ? Güneşe çıkınca bildirim merkezinin açık renk olması gibi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şef oryamın ışığı ile alakalı olarak oldu herhalde ? Güneşe çıkınca bildirim merkezinin açık renk olması gibi
Neredeyse aynı anda çektim, dakika farkına bakmayın. Kilidi tekrar kilitledim açtım saydamlık gitti. Ekran parlaklığım da düşükte idi. Hata mı özellik mi bilemedim.

saynesim

saynesim

Üye
mağaza ne olacak merak ediyorum

cadde19

cadde19

Üye
Bugün güncelleme yok herhalde

Üst Alt