pc açılışta kenine geç geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
pc açılışta kenine geç geliyor
arkadaşlar bilgisayarı açıyorum masaüstü geliyor masaüstü geldikten1-2 dakka sonra anca kendine geliyor gayet hızlı oluyor yani normalde hızlı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
başlangıçta açılan programlardan kaynaklanıyor olabilir.

eko1113

Üye
Bilgisayarının konfigürasyonunu yazarsan sebebini anlamamıza yardımcı olabilirsin. Windows temp dosyalarının doluluğu veya ilk açılışa ayarlı program sayısının fazlalığı buna sebep olabilir. Öte yandan iki internette bu konu ile ilgili kesin milyonlarca veri vardır. Google amcaya sor o sana doğru yolu gösterir. Azıcık zaman ayırıp araştır.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Açılıştakı Uygulamalara Bak Bir

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yok sadece sonradan yüklenen programları kapatıyorum (:
Ben Vurun Dedim Ama Öldürmeyin Yani :D Özellikle Ses PRogramlari Gibi Şeyler Kapatılmalı Heleki Google Yüklemeleriymiş Javaymiş Adobe İmiş Kapatmak LAzım

• Beğen
Tepkiler: elmacıadam
Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
internette araştırma yaptım öle bura geldim msconfig falan orlara çok baktım gereksiz açılanları falan kaldırdım zaten

serdar_gs

serdar_gs

Üye
internette araştırma yaptım öle bura geldim msconfig falan orlara çok baktım gereksiz açılanları falan kaldırdım zaten
O zaman 100-200 gb lık hızlı hddler var onlardan alıp windowsu ona kuracaksın :) Bu hddler pahalı oluyor ama açılış hızı iyiymiş sırf windows kurmak için kullanacan yoksa iki oyun kursan dolar.

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
O zaman 100-200 gb lık hızlı hddler var onlardan alıp windowsu ona kuracaksın :) Bu hddler pahalı oluyor ama açılış hızı iyiymiş sırf windows kurmak için kullanacan yoksa iki oyun kursan dolar.
ssd den bahsediyosun aklımda var zaten :D

Üst Alt