Galaxy S3 i9300 En İyi Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Rom Sizce Daha İyi?

• Kullanılan toplam oy
    17

gacvokem

Üye
En karal roomlar MD4 V13.0 romu vede moro romdur gerisi hikaya kullanımla tecrübedir. kurun bakın

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

gacvokem

Üye
En karal roomlar MD4 V13.0 romu vede moro romdur gerisi hikaya kullanımla tecrübedir. kurun bakın

cunior_19

cunior_19

Üye
teşekkürler
teşekkürler

lemaynak

lemaynak

Üye

HOCA ben cm11 kullanıyorum gayet de memnunum. neredeyse 0 hata... ama md4 ve moro yu denicem hata bulursam yazarım.

• Beğen
Tepkiler: gacvokem

gacvokem

Üye
HOCA ben cm11 kullanıyorum gayet de memnunum. neredeyse 0 hata... ama md4 ve moro yu denicem hata bulursam yazarım.
kernel ney kulanıyorsun cm11 ile linki atarbilirmisin , dediğim 2 romuda dene bende cm11 deneyeyim , uyumlu kernel linkide atarsan süper olur.

lemaynak

lemaynak

Üye
Benim tel yurt ici kayitli kernel falan bakmiyom hic ne olursa ne denk gelirse ... ama cyanogenmod un sitesine bak bi ayrintili baya dosya var. bide suan md4 u kurdum ama sms hatasi aliyorum nasil duzelir bu :)
kernel ney kulanıyorsun cm11 ile linki atarbilirmisin , dediğim 2 romuda dene bende cm11 deneyeyim , uyumlu kernel linkide atarsan süper olur.

baronsavas

baronsavas

Üye
bu 4 romuda kullandım, içlerinde en iyisi Resurrection Remix bence:good:

gacvokem

Üye
Benim tel yurt ici kayitli kernel falan bakmiyom hic ne olursa ne denk gelirse ... ama cyanogenmod un sitesine bak bi ayrintili baya dosya var. bide suan md4 u kurdum ama sms hatasi aliyorum nasil duzelir bu :)

nasıl bir sms hatası bende öyle birşey olmadı

lemaynak

lemaynak

Üye
nasıl bir sms hatası bende öyle birşey olmadı
sms geliyor on izlemesi de gözüküyor aç diyorum messasge durduruldu diye hata veriyor. light versiyonunu yüklemiştim şimdi kuruyorum full ünü romun..

Takipçi Satın Al

Üst Alt