Okul internetin den internete girme

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Son düzenleme:
asigsasi

asigsasi

Üye
Hotspot Dersen 3 g ile Bir telefondan Mobil İnternet Paketin Varsa // Tablleten Veya bilgisayar Telefondan Herhangi Birisinden Bir Telefondaki interneten Yaratlana Bilirsin Bu Nu Dahlayan Program Joikospot Link Bilmiyorum Googleye Yazarak Bakabilrsin ”) İyi Forumlar
Türkçe'mize dikkat edelim

Yaratlana derken Yararlana demek istedin
Dahlayan derken de sağlayan demek istedin galiba yazmış olduğumuz yorumlara dikkat edelim yanlış anlaşılamaya sebeb verebiliyor.

asigsasi

asigsasi

Üye
tmm dostum neyse ne...
ne diyorsun sen bu ne biçim bir yorum kendini kaf dağın da görmeyi bırak artık böyle yorumlar yazacak isen hiç yazma bu sana son yazılı uyarım olsun

• Beğen
Tepkiler: SCaRy_NighTmaR
Hasand.

Hasand.

Üye
ne diyorsun sen bu ne biçim bir yorum kendini kaf dağın da görmeyi bırak artık böyle yorumlar yazacak isen hiç yazma bu sana son yazılı uyarım olsun
ben kendımı kaf dağında gormuyor oyle görunuyorsam yaptıgım hatalarda özur dilerim ve af ola saygılarımla...

Son düzenleme:
salock

salock

Üye
F@tih olanınkini biliyorum istersen yazabilirim eğer forum kurallarına aykırı değilse
hocam zaten önceki mesajlarda bi arkadaş söylemişti ama F@tih ağı 1-2 haftadır gözükmüyo sadece f@tih var o da sınırlı bağlantı oluyor :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
hocam zaten önceki mesajlarda bi arkadaş söylemişti ama F@tih ağı 1-2 haftadır gözükmüyo sadece f@tih var o da sınırlı bağlantı oluyor :)
O sorun bizde de var
f@tih e bağlanıyoruz internet yok :ehe

Silinen Üye 2572102

Kapalı Hesap
Gecen sene baglaniyordu. Bu sene okuldaki internetlere baglanmiyor. Connectify de baglaniyor ama internete girmiyor. Meb bu sene isi ilerletmis heralde. Bu sene akilli tahtalarda ultrasurf bozulmuyor neyseki.

@Safak

@Safak

Üye
Vaybe ozlemisim symbiani :)

• Beğen
Tepkiler: Karacaahmet1993
xcumalix60

xcumalix60

Üye
Aynen aga okuldaki internete baglanıyoz ama internet sitelerine veya whatsapp gibi uygulamalarda işe yaramıyor.

salock

salock

Üye
Aynen aga okuldaki internete baglanıyoz ama internet sitelerine veya whatsapp gibi uygulamalarda işe yaramıyor.
yapılacak başka bişey varmı ki zaten :ehe whatsapa ve internet sitelerine giremiyosanız ne yapıyorsunuz?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Vpn kullanman lazım

codern

codern

Üye
    Konu Sahibi
varsa vpn verin girelim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye