asigsasi
Üye
sende düşünerek yazsan hasanyaratmak ALLAH 'A mahsusdur... Bunun konu ıle hiç bir ilgisi yoktur lütfen ! Duşunerek yazin!!!
sende düşünerek yazsan hasanyaratmak ALLAH 'A mahsusdur... Bunun konu ıle hiç bir ilgisi yoktur lütfen ! Duşunerek yazin!!!
F@tih olanınkini biliyorum istersen yazabilirim eğer forum kurallarına aykırı değilsehocam o internetin şifresini söylermisin rica etsem bi türlü bulamadık gitti
Türkçe'mize dikkat edelimHotspot Dersen 3 g ile Bir telefondan Mobil İnternet Paketin Varsa // Tablleten Veya bilgisayar Telefondan Herhangi Birisinden Bir Telefondaki interneten Yaratlana Bilirsin Bu Nu Dahlayan Program Joikospot Link Bilmiyorum Googleye Yazarak Bakabilrsin ”) İyi Forumlar
foruk ne yahuF@tih olanın kini biliyorum istersen yazabilirim eğer foruk kurallarına aykırı değilse
özelden gönderinZaten hemen düzelttimforuk ne yahuözelden gönderin

düşmem olmaza burada olmazdımsende düşünerek yazsan hasan
hasan yine anlaşılmayan bir yorum kardeşimdüşmem olmaza burada olmazdım
tmm dostum neyse ne...hasan yine anlaşılmayan bir yorum kardeşim
ne diyorsun sen bu ne biçim bir yorum kendini kaf dağın da görmeyi bırak artık böyle yorumlar yazacak isen hiç yazma bu sana son yazılı uyarım olsuntmm dostum neyse ne...
ben kendımı kaf dağında gormuyor oyle görunuyorsam yaptıgım hatalarda özur dilerim ve af ola saygılarımla...ne diyorsun sen bu ne biçim bir yorum kendini kaf dağın da görmeyi bırak artık böyle yorumlar yazacak isen hiç yazma bu sana son yazılı uyarım olsun
kardesm sen messengere girmme Olayını açtın mı konuyu link att Ta Bz De Grellmtmm dostum neyse ne...
hocam zaten önceki mesajlarda bi arkadaş söylemişti ama F@tih ağı 1-2 haftadır gözükmüyo sadece f@tih var o da sınırlı bağlantı oluyorF@tih olanınkini biliyorum istersen yazabilirim eğer forum kurallarına aykırı değilse

O sorun bizde de varhocam zaten önceki mesajlarda bi arkadaş söylemişti ama F@tih ağı 1-2 haftadır gözükmüyo sadece f@tih var o da sınırlı bağlantı oluyor![]()

yapılacak başka bişey varmı ki zatenAynen aga okuldaki internete baglanıyoz ama internet sitelerine veya whatsapp gibi uygulamalarda işe yaramıyor.
whatsapa ve internet sitelerine giremiyosanız ne yapıyorsunuz?