sanırım bu kardeşim F@M2015i#Eb23TChocam o internetin şifresini söylermisin rica etsem bi türlü bulamadık gitti
nasıl yapabilirimVpn ile deneyebilirsin...
teşekkür ederimsanırım bu kardeşim F@M2015i#Eb23TC
freedome vpn indir eğer android kullanıyorsan diğer sistemlerde çalışmazanlaşılır bi açıklama yapsanız
hala beklemekteyiz hocam?!?Bunun için onerım var vpn kullanabılecegin program var
Hemde symbıan için bekle bıraz sonra konuyu acarım
o programın ayarlarını ayarlamak zordu diye hatırlıyorum amaSymvpn pro. Adı tam surum olarak nasip olursa paylasacam
paylaşacak misin abi ihtiyacım var o programaSymvpn pro. Adı tam surum olarak nasip olursa paylasacam
megasvpn var ama paralıWindows için hangi vpn ile girilebiliniyor
yaratmak ALLAH 'A mahsusdur... Bunun konu ıle hiç bir ilgisi yoktur lütfen ! Duşunerek yazin!!!Hotspot Dersen 3 g ile Bir telefondan Mobil İnternet Paketin Varsa // Tablleten Veya bilgisayar Telefondan Herhangi Birisinden Bir Telefondaki interneten Yaratlana Bilirsin Bu Nu Dahlayan Program Joikospot Link Bilmiyorum Googleye Yazarak Bakabilrsin ”) İyi Forumlar
Sanırım yaratmak değil de yararlanmakyaratmak ALLAH 'A mahsusdur... Bunun konu ıle hiç bir ilgisi yoktur lütfen ! Duşunerek yazin!!!
Bende yararlanabilirsin diye okudum abi klavye azizliği demek kiyaratmak ALLAH 'A mahsusdur... Bunun konu ıle hiç bir ilgisi yoktur lütfen ! Duşunerek yazin!!!