Haber LG V10 İçin Yeni Bir Reklam Videosu Daha Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
LG V10 İçin Yeni Bir Reklam Videosu Daha Geldi

LG’nin bu sene için en önemli modellerinden bir tanesi olan LG V10, geçtiğimiz ay sonunda resmi olarak duyurulmuştu. Bu yeni akıllı telefon bir yandan üst düzey donanım özellikleri içerirken, özellikle de dayanıklı yapısı ile ön plana çıkıyor.

LG V10 akıllı telefon özellikle ekranı ile dikkat çekiyor. Firmanın ön yüzünde aslında iki ekran bulunuyor. Bu ekranlardan bir tanesi 5.7″ 2560×1440 piksel olarak gelirken, diğeri de bu ekranın üstünde konumlandırılmış olan ve 2.1″ büyüklüğünde 160×1440 piksel çözünürlük sunuyor. Küçük ekran, özellikle uygulama kısayolları ve bildirimler ile kolaylık sağlıyor.

Cihazın yonga seti ise firmanın LG G4 amiral gemisi modelinde de kullandığı Qualcomm Snapdragon 808 olurken, bu yonga seti altı çekirdekli işlemci ve Adreno 418 grafik işlemci ile geliyor.

4GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 64GB olarak belirlenmiş. 16MP OiS destekli arka kamera içeren LG V10’un ön yüzünde 5MP çift Selfie kamerası bulunmakta. Bu kamera daha başarılı Selfie çekimlerine olanak sağlıyor.

Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 3.000mAh batarya ile geliyor. Paslanmaz çelik çerçeve içeren cihaz ayrıca silikon arka yüzeye sahip.

LG, yeni akıllı telefonunun dayanıklılığını ön plana çıkartan yeni eğlenceli bir reklam filmi ile karşımıza geldi. MIL-STD-810G, askeri dayanıklılık sertifikasına sahip olan LG V10’nun bu yeni videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sarangni

Sarangni

Üye
LG güzel cihazlar yapıyor ama finansal anlamda işler pek iyi gitmiyor. Çinli firmalar fena etkiledi piyasayı...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Finansal anlamda iyi gidecek bir girişime girmedi ki LG.

Girişim V10 işte bundan önce G4 vardı zaten o da çıkalı aylar oldu satışları çok da kötü değil.

V10 çok bekleniyor satışları iyi olacak belli hakediyor da.

Sarangni

Sarangni

Üye
Finansal anlamda iyi gidecek bir girişime girmedi ki LG.

Girişim V10 işte bundan önce G4 vardı zaten o da çıkalı aylar oldu satışları çok da kötü değil.

V10 çok bekleniyor satışları iyi olacak belli hakediyor da.

Nasıl bir girişime girmedi ya hu. G3 ve türevleri G4 ve türevleri sizin için bir girişim sayılmıyor mu? Bunun dışında ara modeller de üretti. Bu cihaz da en azından kendi pazarında şu anda beklenen ilgiyi görmedi. Şirketin kendisi bile durumun iyi olmadığını belirtirken sizden böyle bir açıklama gelmesi ilginç olmuş. Belki V10 ve Nexus 5 ile uluslar arası piyasa da bir toparlanmaya girer. Temennim de bu yönde. LG severim etrafımda ki kaç kişiye LG aldırdım kendim de LG kullandım ama bir şeylerin yanlış gittiği de ortada. Tabi bu yanlışlığın bir kısmı LG kaynaklı iken bir kısmı da kesinlikle Çin kökenli firmaların Uzakdoğu ve diğer pazarlar da gittikçe kuvvetlenmesi ve izledikleri agresif fiyat politikası olduğunu düşünüyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Ben herhangi bir yanlışlık görmüyorum piyasadan silinmemek adına çıkarılan ara modelleri ben modelden saymıyorum.

G4 ve türevleri iddialı modeller olmadı Z5 serisi gibi Compact Premium vs.
G4'de mesela ne gibi bir yanlışlık olabilir uygun fiyat en iyi kamera en iyi ekran harika bir model.

Firmanın finansal durumu kullanıcıları pek ilgilendirmiyor açıkçası.Şuan zarar sadece %3 bu arada o da geçen senenin aynı dönemine göre.

Sarangni

Sarangni

Üye
LG önlemlerini şimdiden alması gerek. HTC yanlış hatırlamıyorsam böyle ufak ufak başlamıştı ama şimdi çok büyük bir çıkmaza doğru sürükleniyorlar. LG sevdiğim bir firma. Hem telefonlarını hem de televizyonlarını etrafımdakilere aldırıyorum. Bana Note 3 yurt dışından hediye gelmemiş olsaydı hala bir LG kullanıyor olurdum muhtemelen. Bakalım zaman LG için neler gösterecek.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
LG'nin Htc gibi olma ihtimali dahi yok.

HTC kendi içinden batırılan bir firma.Lg neden batsın? En iyi kamerayı koydu diye mi? Arayüzü androidin iosu olduğu için mi? Quantum ekranları efsane olduğu için mi? Bunların yanında fiyatı rakiplerine göre daha uygun olduğu için mi?

LG çok değil 5 sene içersinde Apple Samsung'u devirecek bir firma bunu göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Telefona Bişey Olmuyor Ama Düştüğü Yer Sarsılıyor :p İyiymiş :)

man20

man20

Üye
LG'nin Htc gibi olma ihtimali dahi yok.

HTC kendi içinden batırılan bir firma.Lg neden batsın? En iyi kamerayı koydu diye mi? Arayüzü androidin iosu olduğu için mi? Quantum ekranları efsane olduğu için mi? Bunların yanında fiyatı rakiplerine göre daha uygun olduğu için mi?

LG çok değil 5 sene içersinde Apple Samsung'u devirecek bir firma bunu göreceksiniz.
5 yıl içinde Samsung'u devirebilir belki ama apple'ı çok zor.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
vegatablo

vegatablo

Üye
O degilde reklam cidden eğlenceli olmuş bende lg kullaniyorum g3 memnunum basit ayrıntılar var bunlar birleşince güzel kullanıcı deneyimi oluyor yeniden telefon alsam lg alırım

Rygebin

Rygebin

Üye
Öyle bir reklam ki tank bile geçse birşey olmayacak :ehe...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Kayda değer bir artısı varsa firmalar bu detayı iyi kullanıyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
2-3 ay önce çıkarsa şu telefonu alırdık tee

Üst Alt