sorumu bu tab2 de android
ve sitede ayfona 20tl diyor![]()

4S bir daha güncelleme almaz. Nexus 4 al rom at.
Nexus 4'ü kaça alacaksın?
) o da iPhone istiyo bi yerden 8 GB bulmuş olm boşver ben sana 16 GB veriyim dedim o da tamam dedi düşünüyorum şu an boşuna @iket den ban yicen![]()

öncelikle ios ile android sistemli iki telefon donanımlara bakarak bu şekilde karşılaştırılmaz çünkü örn. 4s in 512mb lik rami android tellerin 1gb-2gb lik ramlari ile yarışabilir hatta eşit olabilirEvet arkadaşlar soru çok açık sizce hangisi
buyrun karşılaştırmaları :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
öncelikle ios ile android sistemli iki telefon donanımlara bakarak bu şekilde karşılaştırılmaz çünkü örn. 4s in 512mb lik rami android tellerin 1gb-2gb lik ramlari ile yarışabilir hatta eşit olabilir
ama yine de nexus 4 al çünkü 4s artık çok eskidi ve o kadar küçük ekrana birsüre sonra katlanamazsın +olarak illa iphone istiyorum diyorsan 5 ve üstü modellere bakmanı öneririm çünkü 4s cidden artık çok yavaş kalıyor ama 5 hala iş yapacak seviyede
) iPhone cephesi umrumda değil şu an 5S verseler satar anında G3 veya üstü bişey alırım iOS her ne kadar performans canavarı bir OS olsada Android in eline su dökemezPara vereceksen daha iyileri var ondan. İkisi arasından Nexus 4 al. 4S güncelleme olarak bitti artık.hocam bizim elemanda var Nexus 4 ( benim ex'im) o da iPhone istiyo bi yerden 8 GB bulmuş olm boşver ben sana 16 GB veriyim dedim o da tamam dedi düşünüyorum şu an
edit : fiyat farkı falan önemli değil hocam
çık len konumdan![]()
Arayuz hızında gecemem gerisinde iyidir notKapistiralim mi![]()
![]()

hadi şimdi git @iket attıklarını deneLG Nexus 4 den selam olsun![]()
haftaya yine bekleriz

bahtsız bedevi
inanmicaksın ama içime doğdu yine ios a dönecek bu diye![]()
![]()