Öneri Max. 900 TL Telefon önerisi olan!

Sponsorlu Bağlantılar

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
Max. 900 TL Telefon önerisi olan!
Arkadaşlar bi sürelik idare etmek için telefon alıcam.Maksimum 900 tl'ye f/p telefon önerisi yapar mısınız ? Genelde internet ve oyun için kullanıcam.Fikirlerinizi bekliyorum...
Asus Zenfone 6 ile Zenfone 2 Laser arasında oyun performansı bakımından ne gibi farklılıklar var ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bu fiyat aralığında tercih edilebilecek olan en önemli isimler Samsung Galaxy A5, LG G4 Stylus ve Casper VİA V10 modelleri.

firostr

firostr

Üye
T60
Smart 6

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Arkadaşlar bi sürelik idare etmek için telefon alıcam.Maksimum 900 tl'ye f/p telefon önerisi yapar mısınız ? Genelde internet ve oyun için kullanıcam.Fikirlerinizi bekliyorum...
Asus Zenfone 6 ile Zenfone 2 Laser arasında oyun performansı bakımından ne gibi farklılıklar var ?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
  • Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
zaten ben sırf bu yüzden nexus almıyorum :ehe
şaka bi yana parçası bulunmayan telefonları almayın siz bozmasanız bile bişe olur düşer müşer sonra elinizde kalmasın garanti de aynı şekilde cihazda bi fabrika hatası varsa geri gönderme vs uğraşmayın türkiyede olmayan telefonların dez avantajları var işde

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
zaten ben sırf bu yüzden nexus almıyorum :ehe
şaka bi yana parçası bulunmayan telefonları almayın siz bozmasanız bile bişe olur düşer müşer sonra elinizde kalmasın garanti de aynı şekilde cihazda bi fabrika hatası varsa geri gönderme vs uğraşmayın türkiyede olmayan telefonların dez avantajları var işde

nexus candır (L) kullanmayan bilmez nexus ları ;)

edit : nexus 4 ve 5 kullandım her türlü parça aksesuar rahat rahat temin ediliyor ;)

• Beğen
Tepkiler: 1800210022 ve H0lligan
byAndroid

byAndroid

Üye
Lenovo p70 yada Gm 4g

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Smart 6 veya gmd 4G

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile'a hiç bulaşmak istemiyorum. Zenfone 6 - Zenfone 2 Laser - Lg G4 Stylus arasında kaldım..Oyun performansı bakımından hangisi daha iyi olur ?

wwwhmz

wwwhmz

Üye
General Mobile'a hiç bulaşmak istemiyorum. Zenfone 6 - Zenfone 2 Laser - Lg G4 Stylus arasında kaldım..Oyun performansı bakımından hangisi daha iyi olur ?

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
sony z1 lg g2

Sarangni

Sarangni

Üye

Adam telefon alacağım diyor ya hu :D Siz daha çıkmamış telefonu öneriyorsunuz hadi çıktı bize gelmeyecek bir cihaz bu. :D

Huwai G7 şu an 900 TL barajında sıfır alınabilecek en iyi cihaz olmaya aday.

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z1i vatan Bilgisayar Teknosa vb yerlerde bulabilir miyim ? Ayrıca lg g2 1200 civarında diye biliyorum fiyatı mı düştü acaba
Huawei g7nin servisi ne acaba ? Telefonda herhangi bi sıkıntı çıktığında GM nin servisi gibi bi servisle karşılaşmam inşallah :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Aga idarelik telefon istiyorsun zenfone serisi beş para etmez söyleyeyim. G4 stylus başlı başına facia o ekrana o çözünürlüğe o işlemci vs.hic iyi değil. Lenovo p70 üst düzey bir telefon yada f/p cihaz Gm 4g.
Hayır her gün servise mi gidiyorsunuz!

• Beğen
Tepkiler: emreexxl
0MG90

0MG90

Üye
Lenovo P70 - Vibe X2, Huawei G7, Sony M4 Aqua.

Asus almanı önermem. Güncellemeyi çok erken kesiyorlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt