Öneri Max. 900 TL Telefon önerisi olan!

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
zenfonların oyun performansı aynı. Zenfone zoom tavsiye ederim. Bariz diğerlerinden en farklısı o. Mesela zenfone lazer dedikleri telefonda ki lazer, zoom da falan diğerlerinde de var.

theyunus

theyunus

Üye
Sony telefonlardan memnun kalirsin
Ama bana göre Iphone

firostr

firostr

Üye
Zenfone 5 ten memnunum
Hiçbir sıkıntı si yok Asus bu piyasada daha 1 senesini doldurdu
Ve
Gruplarda yok zen 2 böyle sıkıntılı falan diyorlar
Bence Asus un daha bu piyasada iyileşmesi lazim

Tabikide o sıkıntılı zen 2 leri kullanip kendim test itmek isterim

İşin şöyle de bir tarafı var keni kullandığım zenfone 5 te sıkıntı yok

firostr

firostr

Üye
Kullanmadan bir cihazı yorum yapmak istemem

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
Aga idarelik telefon istiyorsun zenfone serisi beş para etmez söyleyeyim. G4 stylus başlı başına facia o ekrana o çözünürlüğe o işlemci vs.hic iyi değil. Lenovo p70 üst düzey bir telefon yada f/p cihaz Gm 4g.
Hayır her gün servise mi gidiyorsunuz!
Dostum her gün gitmiyorum ama her canlı bi gün servise gidecektir :) İdarelik diyorum ama beni 1 yıl götürebilecek cihaza ihtiyacım var.Zenfone 6'da karar kılmıştım ancak Lenovo P70 de ilgimi çekti.P70'in oyun performansı Zenfone 6'ya göre nasıldır hocam ?
Şu an Lenovo P70 - Vibe X2 ve Sony Xperia M4 Aqua arasında kaldım :) Sadece oyun oynayacağımı göz önünde bulundurursak bu üç modelden hangisi oyun performansı bakımından en iyisidir ?

by-pegasus

Üye
Arkadaslarin dedigi gibi g7 cok iyi olacaktir
Ayrica sarjida uzun gider diye dusunuyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Oyun performansında en iyisi p70 batarya da yanında promosyon

firostr

firostr

Üye
p70 e lolipop gelecek mi?
900tl lik tekefonların da her birinin bir eksiği varmış
800lüklere bakayım birde

byAndroid

byAndroid

Üye
Evet lolipop gelecek hatta yabancı ülkelerde yayınlandı bildiğim kadarıyla

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Xperia z1i vatan Bilgisayar Teknosa vb yerlerde bulabilir miyim ? Ayrıca lg g2 1200 civarında diye biliyorum fiyatı mı düştü acaba
Huawei g7nin servisi ne acaba ? Telefonda herhangi bi sıkıntı çıktığında GM nin servisi gibi bi servisle karşılaşmam inşallah :)
evet bulabilirsin

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z1'i burada bulamadım ama Lenovo P70'i buldum ve cihaz bi hayli ilgimi çekti.Yarın cihazı alıp gerekli denemeleri yapıcam. Lenovo'yu öneren arkadaşlara teşekkür ederim.

Nozomyena

Üye
S3 Neo öneririm

AktivasyoneL

Üye
lenovo p70 en iyisi bu fiyata.

triyaki43

triyaki43

Üye
Samsung tan şaşma E5

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
Yarın cihazı alıcam ancak bişey aklıma takıldı..cihazın ekranı gorilla glass 3 ile korunmuyor..camı kolay kolay çizilir mi çok büyük sorun olur mu başka cihazlara mı yöneleyim ?

flunight

Üye
Cam film diye bisey icat edildi haberin yok galiba senin:ehelenovo alacaksan a7000 oneririm dolby atmost filan var hem ucuz 700tl

AktivasyoneL

Üye
bence 100 tl daha fazla verip p70 almak daha mantıklı. Çünkü a7000 kamera 8 hafızası 8 ğb 1,5 hızı var vede 5,5 inç olduğu için baya büyük. Bence yüz lira daha verip 4000 mah pil 13 kamera 16 ğb dahili hafıza 1,7 hızlı olan p70 daha mantıklı.

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
Cam film kullanmak istemiyorum ekran deneyimini azaltıyor.Sırf bu yüzden bu cihazı almaktan vazgeçmeli miyim
Arkadaşlar yardimci olun bikac saate cihazı alıcam

AktivasyoneL

Üye
cam filmi olması daha iyi koruma acısimdan, hiçbir sorun olmaz dokunmatikte, alacaksan p70 al.

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi cihazı aldım eve gidince inceliyicem

Üst Alt