İnşallah abi başlasın artık.Merhabalar,
@Yönetici arkadaşlarımla konu ile ilgili detaylı bir görüşme gerçekleştireceğim ve aktifliğinizi daha çok arttırmayı başaracak olan bir ayın üyesi kavramı kazandıracağız.
Bir amaç yok neden olayım.Ayın üyesi olmadan aktif olamıyor musunuz anlamadım?.
Gayet olabilirsiniz bence.
Neden insanlara amaçsız yardım yapamıyor musunuz. Ben aktif üye 2 senedir hiç olmadım ama vakit geçirmek için yardımcı oluyorum konu açıyorum daha adını ve işlevini bile bilmiyordum siz mesaj kasıyorsunuz düpedüz o zaman.Amaçtan öte ödül yok
ayın üyesi olmak isteyenler çıkıp da ben olmak istiyorum demesi ile hiçbir zaman ayın üyesi olunmuyorBir amaç yok neden olayım.
forum içinde kendini ispat etmen gerekir
yardım konu paylaşmak gibi yazılan mesajlar da etkileyici olması gerekir 
Yeterli konu açmamışsınızdır belki de . Muhakkak bir sıkıntı vardır.Daha önce birçok konu açtim.Daha sonrasında dosya ekleme yetkisi istedim ve uygun görülmemiş.Yani bir yardım bile etmediler
Neyse siz bilirsiniz ayın üyesi olmak neyi değiştirecek anlamış değilimBen öyle birşey demedim.Ama artık başlasın o şansı değerlendirmek istiyorum.
.Ben de katılıyım o zaman , fena olmazBizi yarışmaya davet ediyordu.Üyeler arasında tatlı bir rekabet oluyor
.İnsan ister istemez ayın üyesi olmak ister o rütbe ile mesajlarda atmak ister.Ben de katılıyım o zaman , fena olmaz.
Bilmiyorum valla , öyle fantezilerim yokİnsan ister istemez ayın üyesi olmak ister o rütbe ile mesajlarda atmak ister.
. Mesaj kasmaktan da fazla hoşnut olmam 
Sonunda benim gibi düşünen bir hocamayın üyesi olmak isteyenler çıkıp da ben olmak istiyorum demesi ile hiçbir zaman ayın üyesi olunmuyorforum içinde kendini ispat etmen gerekir
yardım konu paylaşmak gibi yazılan mesajlar da etkileyici olması gerekir
![]()

Kasmak değil ama sen daha önce hiç düşündünmü ayın üyesi olduğunda ne olacak.Bilmiyorum valla , öyle fantezilerim yok. Mesaj kasmaktan da fazla hoşnut olmam
![]()