Yardım S3 Mini Gtİ8200q Telefon Gitti Arkadaşlar Bi Bakıverseniz

Sponsorlu Bağlantılar

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini Gtİ8200q Telefon Gitti Arkadaşlar Bi Bakıverseniz
Arkadaşlar Telefona Root Atmıştım sonradan novafusıondan s3 mını yazılımı ındırdım o da benım modele uygun degılmıs sonradan da telefon boyle oldu duzeltme sansımız varmıdır ?
odın mode falan fılan yazıyor
altında da telefon la pc işareti arasında da unlem ısaretı var fırmware upragadets falan fılan yazıyor sureklı acılıp kapanıyo telefon
Bi kişi de Bilmiyomu :D

Buna benzer bi ekran sureklı açılıp kapanıyor

Arkadaslar telefon aynı boyle ama sureklı acılıp kapanıyor odın tam goruyor yıne kapanıp acılıyor bı yardım edıverın

Son düzenleme:

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Bu hatayı daha önce görmemiştim. Ancak açıklamaya bakılacak olursa şöyle diyor: Odin ile gerçekleştirilen bağlantı, bir hata yüzünden koptu. Lütfen Kies ile recovery modu seçip, tekrar deneyin.

Kieste ricovery mod nasıl seçilir bilmem; ama telefonun bataryasını çıkartıp taktıktan sonra recovery moda girebiliyor musun? Eğer girebilyiorsan, telefonu recovery moda aldıktan sonra Kies'e bağlayıp oradan sıfırlamayı falan dene. Böyle bir şeyler deneyebilirsin. Konuya dair çok bilgim yok.

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
    Konu Sahibi
Bu hatayı daha önce görmemiştim. Ancak açıklamaya bakılacak olursa şöyle diyor: Odin ile gerçekleştirilen bağlantı, bir hata yüzünden koptu. Lütfen Kies ile recovery modu seçip, tekrar deneyin.

Kieste ricovery mod nasıl seçilir bilmem; ama telefonun bataryasını çıkartıp taktıktan sonra recovery moda girebiliyor musun? Eğer girebilyiorsan, telefonu recovery moda aldıktan sonra Kies'e bağlayıp oradan sıfırlamayı falan dene. Böyle bir şeyler deneyebilirsin. Konuya dair çok bilgim yok.

Ben yaptım :D
Sürekli açılıp kapanmaası bataryadanmıs s2 bataryasını elımle tutup o ekran acıkken odınden orjınal romunu attım telefon açıldı sonradan da recovery e gıremıyodum ardında da recovery attım telefon duzeldi yanı
Ama bi sorum var tum bu yaptıklarım garantı dışı bırakırmı telefonu ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Her modelde geçerli olup olmadığını bilmiyor olmamla birlikte şöyle cevap vereyim: Android cihaza root yetkisi vermek, cihazı garanti kapsamından çıkartır. Bununla birlikte aynı cihaza unroot işlemi uygulayıp, root yetkisini kapattığınız zaman tekrar garanti kapsamında demektir. Ancak unroot yapılmadan önce, root'un tüm izlerini silmeniz gerekir. örneğin samsung telefonlarda root yapabilmek için recovery mod güncellemesi yaparsanız, bunu download mod ile yapıyorsunuz. Bu durumda download moddaki işlem sayacı 0'dan 1'e çıkmış oluyor. Hal böyle olunca, telefonun her açılışında telefonun açılışında sarı ünlem işareti görüyorsunuz 2-3 saniye için. Onu silmek için tringle away adlı uygulama için download sayacı fırılanıyor, sonra unroot yapıp orjinal stock rom yüklediğinizde, telefon tekrar garanti kapsamında oluyor.

Diğer marka veya modellerde bunun gibi sıkıntılar olabilir diye bu mesajı yazdım.