Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi Mi Note Pro mu Letv Max mı?
Sponsorlu Bağlantılar
berkay7171
Üye
Konu Sahibi
Xiaomi Mi Note Pro mu Letv Max mı?
Arkadaşlar merhaba. Yakın bir zamanda telefon alacağım. Fakat aklımda 2 seçenek var. Mi Note Pro ve Letv Max. Sizce hangisini alayım?
Mi Note Pro;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Letv Max;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Doğuş Pertez
Admin
Aradaki tek fark bana göre ekran boyutları ile tasarım farklılıkları. Yani tercih tamamıyla sana ait ve kullanım alışkanlıklarına.
furkankaya585597
Üye
Donanım olarak aralarında pek fark yok. Sadece birinin ekranı 5.7" birinin ekranı 6.3". Ama Xiamo daha bilindik bir firma olduğundan onu almanı öneririm.
Donanım olarak aralarında pek fark yok. Sadece birinin ekranı 5.7" birinin ekranı 6.3". Ama Xiamo daha bilindik bir firma olduğundan onu almanı öneririm.
Teşekkür ediyorum fikirleriniz için. Mi Note Pro'yu 3 aydır düşünüyordum fakat gözüme Letv Max takıldı. Özellikleri hemen hemen aynı ama Letv'nin ekranı daha büyük ve 3400/3500mah bataryası var. Sizce bu 400/500mah'lik fark çok belli eder mi? Genellikle oyun için kullanacağım telefonu.
Doğuş Pertez
Admin
Onunda ekranı büyük ama tüketimi daha fazla olacaktır.