Benimde asıl merak ettiğim ve beklediğim cihaz buydu,ms nin çizgisini ve o surfrace cihazların karakterini taşıyacak kadar kaliteli bir donanıma ve görünüme sahip lumia surfrace cihazlar, sistem olarakta üst düzey de olmalı.Surface Team bünyesinde, 2016 ikinci çeyreğinde tanıtılması beklenen Surface Phone'un prototip çalışmaları sürüyormuş.
Büyük ilgi gören son teknoloji Surface tablet ve Surfacebook çizgilerine sahip olması beklenen metal gövdeli ince tasarıma sahip cihaz akıllı telefon piyasasını kökünden sallayacağa benziyor.
Düşünsenize o güne kadar kullanılmış en iyi işlemci, en yüksek ram ve depolama, üst düzey kamera, iris tarayıcı, ip ince parlak metal gövde, 4K kenarlara sıfır çerçeveli ekran...
Offf ki of...
Daha ortada final sistem yok, final sdk yok, yaygınlaşma yok.Gelecek inşallah
Windows 10 mobilenin amacı neki mağazada hiç bir ilerleme yok hani geliştiriciler hiç bir uygulama üzerinde çalışmıyor böyle giderse Windows 10 mobiledende cacık olmaz
Ustad bizim sabır evresi Yunus Emreyi geçti. 10 Kasım 2012'den beri sabrediyom. Daha tık yok. Varsa yoksa Sabır...Daha ortada final sistem yok, final sdk yok, yaygınlaşma yok.
Mağaza ve uygulama zenginliği için biraz sabretmelisiniz.
Şu an önemli olan sistemin kullanıcıların istediği düzeye gelmesi.

Biraz kurcaladım fonksiyonlar olarak gelişmiş ama ara yüz basit kalmış gibi sanki, alışabilirsem tam sürümüne geçiş yaparımKesinlikle tweetium'u denemelisin. Özellikle bugün gelen güncelleme ile Windows 10 desteği de kazandı. Fakat interaktif bildirimler için satın almak gerekiyor.
teşekkür ederim bu arada.Yarın öncesi biraz heyecanlandırıyım dedimYapı 10572 bu. Hepsi bende var![]()

o senin pc ile alakalı bende hala karma değer hatası veriyorArkadaşlar Windows Device Recovery güncellendi ve karma değer hatası vermiyor yüklemek isteyen arkadaşlar için link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha sabah denedim karmadeğer hatası aldım. Güncelleme haberini görünce indirdim yüklerken hata vermedi.o senin pc ile alakalı bende hala karma değer hatası veriyor
Daha sabah denedim karmadeğer hatası aldım. Güncelleme haberini görünce indirdim yüklerken hata vermedi.
Arkadaşlar karma değer hatası tamamen pc'deki kalıntı dosyalarla ilgili.
Gizli dosyaları göster de Kullanıcılara gel orada makina adı var ona gir temp ve Low gibi bir dosya var yada o bölümlerden ekran görüntüsü al içine gir ctrl a yap sonra shift delete ☺ daha sonra makinayı kapat aç sonra başlat çalıştır regedit yaz entere bas arama yerine silmek istediğin dosyanın adını yaz f5 ile ara çıkan reg kayıtlarının uzantılarına bakarak silmek istediğin programın yolu adı çıkar delete ile sil bitene kadar bittiğinde bir reset çak sonra programı kur atık kalıntı ancak öyle gider makinada ancak öyle temizlenirBen de öyle tahmin ediyorum ama tam olarak nereyi ve neyi temizlemem gerektiğini bulamadım haftalardır.
Ben de öyle tahmin ediyorum ama tam olarak nereyi ve neyi temizlemem gerektiğini bulamadım haftalardır.
Çok kolay yolu var. SıfırlamakGizli dosyaları göster de Kullanıcılara gel orada makina adı var ona gir temp ve Low gibi bir dosya var yada o bölümlerden ekran görüntüsü al içine gir ctrl a yap sonra shift delete ☺ daha sonra makinayı kapat aç sonra başlat çalıştır regedit yaz entere bas arama yerine silmek istediğin dosyanın adını yaz f5 ile ara çıkan reg kayıtlarının uzantılarına bakarak silmek istediğin programın yolu adı çıkar delete ile sil bitene kadar bittiğinde bir reset çak sonra programı kur atık kalıntı ancak öyle gider makinada ancak öyle temizlenir