Faturasız Bir Efsane Sona Erdi (AylıkCepnet Bitti)

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
Avea aklımı çeldi aslında ama çekim gücü sıkıntılı galiba. Turkcell iyi gibi duruyor.
Bir hattı kaç kere taşıma hakkımız var bunun için süre sınırı var mı mesela en az kaç ay kullanılmalı hat
Hat tasıma ilk ay için 3 ay beklemediğin ronraki taşımalar da sure yok

phasan

phasan

Üye
Avea aklımı çeldi aslında ama çekim gücü sıkıntılı galiba. Turkcell iyi gibi duruyor.
Bir hattı kaç kere taşıma hakkımız var bunun için süre sınırı var mı mesela en az kaç ay kullanılmalı hat
Avea cok gelişiyor çekim konusunda

Ukıran

Üye
Degerli abonemiz, Aylik Cepnet paketiniz 22.10.2015 tarihi itibariyle 18 TL karsiliginda 1,5 GB icerecek sekilde guncellenecek ve her ay bakiyeniz olmasi durumunda yinelenecektir. Paketinizdeki haklariniz bittiginde kullaniminiz durdurulur.

Ukıran

Üye
Şimdi bizim akşam9sabah9 vodafonlularla 2000dk iptal oluyor mu

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Şimdi bizim akşam9sabah9 vodafonlularla 2000dk iptal oluyor mu
Sanmıyorum iptal edeceklerini gelen mesaj bununla ilgili değil çünkü bunların sorunu bizim aylık sınırsız internetle ilgili.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ağalar müşteri tutmaya bakıyor!! !

2GB super internet, 500DK ve 1000SMSi ayda sadece 28TLye almak icin SUPER3 yazip 7000e gonderin, size ozel tarifeye gecin! Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin IPTAL yazip 5203e gonderin.
Mevcut tarifenize ek 1GB interneti 24TL yerine 5TLye almak icin hemen BF1GB yazip 3636ya gonderin, size ozel firsatla tarifenizi buyutun! Son gun 30 Ekim! Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin IPTAL yazip 5203e gonderin.
Eski hesaplamama göre
13 Tl cepnet + 26 Tl konuşma + 1.5 Tl Har(a)ç = 40.5
Bunda 28+5+1.5 = 34.5 tl
Ayda 3 gb bana yetiyordu alacağım paketleri
Edit : 1 gb 5 tl yarım altın tarifesinde geçerli imiş!! !
Edit 2 : Şu türkcell deki kampanya kaç Tl bilen var mı acaba?

gutihaz1

gutihaz1

Üye

2GB super internet, 500DK ve 1000SMSi ayda sadece 28TLye almak icin SUPER3 yazip 7000e gonderin, size ozel tarifeye gecin! Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin IPTAL yazip 5203e gonderin.
Mevcut tarifenize ek 1GB interneti 24TL yerine 5TLye almak icin hemen BF1GB yazip 3636ya gonderin, size ozel firsatla tarifenizi buyutun! Son gun 30 Ekim! Iletisim tercihlerinizi degistirmek icin IPTAL yazip 5203e gonderin.
Eski hesaplamama göre
Bunda 28+5+1.5 = 34.5 tl

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi

Eski hesaplamama göre
Bunda 28+5+1.5 = 34.5 tl
Turkcell 1 gb sınırsızı soruyorsan 25 tl...

• Beğen
Tepkiler: phasan
gutihaz1

gutihaz1

Üye
Avea da 2gb 29 tl
Vodafone dan gelen mesaj şu:
2gb super internet, 500 dk ve 1000sms i ayda sadece 28tl ye almak için SUPER3 yazıp 7000 e gönderin.
Mesaj bu şekilde interneti sınırsız olsa süper olurdu aslında

phasan

phasan

Üye
Vodafone dan gelen mesaj şu:
2gb super internet, 500 dk ve 1000sms i ayda sadece 28tl ye almak için SUPER3 yazıp 7000 e gönderin.
Mesaj bu şekilde interneti sınırsız olsa süper olurdu aslında
Avea 2gb sınırsız

phasan

phasan

Üye
Buda 4 gb olanı

phasan

phasan

Üye

Fiyat 20 tl

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Buda 4 gb olanı
Teşekkurler dostum ilgin alakan için 8 yil vodafonedan sonra sudan cıkmis balığa döndüm sistemim bozuldu yapacağız birşey artık

phasan

phasan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: gutihaz1
gutihaz1

gutihaz1

Üye
Şimdi bu tarifeler faturali mi faturasiz mi ikincisi Istanbul icinde cekimde sorun varmi edge hizina dusmeler oluyor mu cok ucuncusu ise turkcelde 1gb sinirsiz 25tl 2gb sinirsiz 30 tl 4gb sinirsiz ise 40 tl bunlar sadece internet konuşma icin ne kullaniyorsun ben mesaj atmam sadece internet ve konusma her ay ortalama 5 gb internet ve 200 300 dk konusma oda iş konusmalari filan sen kisisel olarak bana ne önerirsin .Simdiden tesekkurler

phasan

phasan

Üye
Şimdi bu tarifeler faturali mi faturasiz mi ikincisi Istanbul icinde cekimde sorun varmi edge hizina dusmeler oluyor mu cok ucuncusu ise turkcelde 1gb sinirsiz 25tl 2gb sinirsiz 30 tl 4gb sinirsiz ise 40 tl bunlar sadece internet konuşma icin ne kullaniyorsun ben mesaj atmam sadece internet ve konusma her ay ortalama 5 gb internet ve 200 300 dk konusma oda iş konusmalari filan sen kisisel olarak bana ne önerirsin .Simdiden tesekkurler
Kolay 2 gb bak bi

phasan

phasan

Üye
Sınırsızlar faturalı