General Mobile 4G General Mobile 4G Cynogenmod 12.1

Sponsorlu Bağlantılar

korkuluk5252

korkuluk5252

Üye
hocam romu yükledim de açılışta wileyfox ekranı geliyor sonra siyah ekran da kalıyor

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Temiz bir format atin hocam açilir wipe data , cacha ve media

korkuluk5252

korkuluk5252

Üye
yine aynı hocam

MrSlime

MrSlime

Üye
Hocam herşeyi yaptım dediğiniz reboot to system dedim telefon açılmıyor bataryayı çıkardım romun adı geldi 1 saniyeliğine sonra geri gitti şuan telefon kapalı ve yazılım falan silindi sanırım :/
-FastBoot moda girebildim warning! do not disconnect usb diyor
Cevap bekliyorum kaldım böyle korkuyorum vallaha :(
Tekrar kur derseniz downloading 'boot.img'...
OKAY [ 0.767s]
booting...
FAILED (remote: bootimage: incomplete or not signed) bu hatayı veriyor recovery dosyası

korkuluk5252

korkuluk5252

Üye
Hocam herşeyi yaptım dediğiniz reboot to system dedim telefon açılmıyor bataryayı çıkardım romun adı geldi 1 saniyeliğine sonra geri gitti şuan telefon kapalı ve yazılım falan silindi sanırım :/
-FastBoot moda girebildim warning! do not disconnect usb diyor
Cevap bekliyorum kaldım böyle korkuyorum vallaha :(
Tekrar kur derseniz downloading 'boot.img'...
OKAY [ 0.767s]
booting...
FAILED (remote: bootimage: incomplete or not signed) bu hatayı veriyor recovery dosyası
hocam size tavsiyem orjinal yazılımını geri yükemeniz ondan sonra sıfırdan denemek isterseniz tekrar romu kurmayı deneyebilirsiniz

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
MrSlime

MrSlime

Üye
Unutmuşum burayı baya bi ugrastirdi ama sonunda cm12 ile actim :D
Unutmuşum burayı baya bi ugrastirdi ama sonunda cm12 ile actim :D
Cift oldu kusra bakmayin

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
korkuluk5252

korkuluk5252

Üye
sorun değil hocam nasıl yaptığınızı açıklar mısınız yapamayan arkadaşlara tavsiye olur

MrSlime

MrSlime

Üye
Ayni sorunu yasiyanlar icin recoverynin acilmasi gerekiyor arkadaslar telefonunuzu actiniz yazi geldigi gibi kapandiysa bataryayi cikarin takin daha sonra guc tusu+ses acma tusuna basili tutun fastboot bolumu gelicektir burada konudada anlatilmis olan recoveryi uygulayacagiz telefonunuzu usb ile bilgisayara baglayin konuda verilen cm12 recoverysini bir klasor olusturup icine atin adi sacma sapan bisey normalde o adi "recovery" yapin daha sonra konuda denilen fastbootlu bi komut var onu girin 10-15 saniye sonra recovery gelicek once tum datalari silin sonra orda update var basin ona sd karttan daha onceden sd kartinizda olan romu secin biras bekleyin cyanogen robotu gelicektir orasi biraz uzun surer sonra telefon acilir :)

hakancoskun35

Üye
Herşeyi yapıyorum.Telefonu fastboot modunda başlıyor."fastboot boot recovery.img" komutu verdiğimde

OKAY [ 0.767s]
booting...
FAILED (remote: bootimage: incomplete or not signed)

hatası alıyorum.(ADB driver lar kurulu)Bu sorunu nasıl aşarım.

MrSlime

MrSlime

Üye
Phillez recovery ile dene dostum ben ilk basta yoyle yapip tum verileri silmistim daha sonra cyanogenmodun recoverysini deneyip update yap
Hocam konu başlığı yanlış söyliyeyim dedim cynogenmod yazıyor CyanogenMod olmalı ^^
Hocam konu başlığı cynogenmod yazıyor söyliyeyim dedim ha birde bu "Gapps" zip olarak iniyor meta.inf falan var içinde nasıl yüklüyoruz bu arkadaşı ?

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Ayni sorunu yasiyanlar icin recoverynin acilmasi gerekiyor arkadaslar telefonunuzu actiniz yazi geldigi gibi kapandiysa bataryayi cikarin takin daha sonra guc tusu+ses acma tusuna basili tutun fastboot bolumu gelicektir burada konudada anlatilmis olan recoveryi uygulayacagiz telefonunuzu usb ile bilgisayara baglayin konuda verilen cm12 recoverysini bir klasor olusturup icine atin adi sacma sapan bisey normalde o adi "recovery" yapin daha sonra konuda denilen fastbootlu bi komut var onu girin 10-15 saniye sonra recovery gelicek once tum datalari silin sonra orda update var basin ona sd karttan daha onceden sd kartinizda olan romu secin biras bekleyin cyanogen robotu gelicektir orasi biraz uzun surer sonra telefon acilir :)
Yani benim yazdigim yaziyi okudun tekrar yazdigim 10 satirlik yazi da dahil o kadar ugrastiracagina bari onu okusaydin.

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Yazıyı yazmana gerek yok , yapmak isteyenler konuyu okusunlar zaten aynı şeyleri dedim . :).

hakancoskun35

Üye
Onu okusaydın,bunu okusaydın deyip ukalalık yapmanın anlamı yok.Yazanları aynen uyguladım ve Wileyfox romundan malesef cihazı CWM recovery ile boot edemiyorum.

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Onu okusaydın,bunu okusaydın deyip ukalalık yapmanın anlamı yok.Yazanları aynen uyguladım ve Wileyfox romundan malesef cihazı CWM recovery ile boot edemiyorum.
Nerede eksik yapmaktasınız? nerde takıldınız yani?

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sorunu anladım o ekrana fastboot oem go yazın..

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Sonra tekrar deneyin.

@hakancoskun35

Son düzenleme:

hakancoskun35

Üye
sorun windows 10 ile alakalı sanırım.Windows 7 laptop ile aynı şeyleri yaptım ve oldu.Yine de teşekkürler.

Üst Alt