Hocam tekrar kurmayı dener misiniz?yine aynı hocam

hocam size tavsiyem orjinal yazılımını geri yükemeniz ondan sonra sıfırdan denemek isterseniz tekrar romu kurmayı deneyebilirsinizHocam herşeyi yaptım dediğiniz reboot to system dedim telefon açılmıyor bataryayı çıkardım romun adı geldi 1 saniyeliğine sonra geri gitti şuan telefon kapalı ve yazılım falan silindi sanırım :/
-FastBoot moda girebildim warning! do not disconnect usb diyor
Cevap bekliyorum kaldım böyle korkuyorum vallaha
Tekrar kur derseniz downloading 'boot.img'...
OKAY [ 0.767s]
booting...
FAILED (remote: bootimage: incomplete or not signed) bu hatayı veriyor recovery dosyası
Umarım yapmıştır sonra cevap gelmedi .hocam size tavsiyem orjinal yazılımını geri yükemeniz ondan sonra sıfırdan denemek isterseniz tekrar romu kurmayı deneyebilirsiniz
inşallah. bende o şekilde geri dönmüştüm tekrar kurmayı bende deneyeceğim fakat iş yoğunluğundan biraz ara verdimUmarım yapmıştır sonra cevap gelmedi .

Yani benim yazdigim yaziyi okudun tekrar yazdigim 10 satirlik yazi da dahil o kadar ugrastiracagina bari onu okusaydin.Ayni sorunu yasiyanlar icin recoverynin acilmasi gerekiyor arkadaslar telefonunuzu actiniz yazi geldigi gibi kapandiysa bataryayi cikarin takin daha sonra guc tusu+ses acma tusuna basili tutun fastboot bolumu gelicektir burada konudada anlatilmis olan recoveryi uygulayacagiz telefonunuzu usb ile bilgisayara baglayin konuda verilen cm12 recoverysini bir klasor olusturup icine atin adi sacma sapan bisey normalde o adi "recovery" yapin daha sonra konuda denilen fastbootlu bi komut var onu girin 10-15 saniye sonra recovery gelicek once tum datalari silin sonra orda update var basin ona sd karttan daha onceden sd kartinizda olan romu secin biras bekleyin cyanogen robotu gelicektir orasi biraz uzun surer sonra telefon acilir![]()
Nerede eksik yapmaktasınız? nerde takıldınız yani?Onu okusaydın,bunu okusaydın deyip ukalalık yapmanın anlamı yok.Yazanları aynen uyguladım ve Wileyfox romundan malesef cihazı CWM recovery ile boot edemiyorum.