Yapı 10572'de yükseltme sorunu yok. Sadece Yapı 10549.4 sürümünde vardı o da önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni yapı ile çözülecek.Ha evet sanırım ben yanlış anlamışım![]()
şu 1 saatlik uğraşın sonucunu biz de göreydik bariUzun zamandır telefonumu ilk kez bu yapı ile tam anlamı ile düzene soktum. Tam bir saat ana ekran karo düzenlemesi ile uğraştım. Tamam kabul ediyorum biraz fazla, ama beyin cimlastiği olarak saydım :P Bundan sonraki yapılarda sorun çıkmazsa ve yeni karo boyutu eklenene kadar yada yeni önemli bir uygulama ekleyene kadar bu düzeni korurum.

Benimde Whatsapp aynı durumda. Güncelleme ile düzeltilmiş değil. L920.arama yaptığında karşı telefon aramayı açınca arama ekranı bildirim çubuğuna gidiyor kendiliğinden özellik olarak mı verilmiş yoksa bir hata mı?
bir de ekran görüntüsü alıyorum whatsapptan atmak için girdiğimde görmüyor. güncelleme ile düzeltilmişti diye hatırlıyorum?
Önemli bir şekil şemal yok dostum. Oradan oraya çek, oradan oraya sürkle, klasöre sok çıkar, olmadı boyut değiştirvs.şu 1 saatlik uğraşın sonucunu biz de göreydik bari![]()

bence bekleyin bende senin gibi bekledim kurmayı düşünmüyorum kurup ne olacak ki sorunlar var cihazlar hata veriyor yavaşlıyor bazı özellikler çalışmıyor vs vs kullanamadıktan sonra kuranların hepsi deli olmuş neredeyse baksanaValla bende hiç kurmadım ve bu salı günü yayınlanacak sürümle geçmeyi biraz düşünüyorum bekle bekle sabır kalmadı![]()

Yoo hiçte deli olmuyoruz aksine Action oluyor,heyecanlı oluyor.bence bekleyin bende senin gibi bekledim kurmayı düşünmüyorum kurup ne olacak ki sorunlar var cihazlar hata veriyor yavaşlıyor bazı özellikler çalışmıyor vs vs kullanamadıktan sonra kuranların hepsi deli olmuş neredeyse baksana![]()
deli olacak bir şey yok. Günlük kullanımda gayet işlevsel artık son gelen yapılar.bence bekleyin bende senin gibi bekledim kurmayı düşünmüyorum kurup ne olacak ki sorunlar var cihazlar hata veriyor yavaşlıyor bazı özellikler çalışmıyor vs vs kullanamadıktan sonra kuranların hepsi deli olmuş neredeyse baksana![]()

Önceki tüm yapılardan daha iyi.920'de şarj durumu nasıl?
Telefonu sıfırladınıznı bendede durum aynı whatsap mesenger falan kutucuklar orta boyda kalıyor.büyük olmuyor.sıfırlamak istiyorum lumia camera mağazadan yuklenmez diye sıfırlamıyorumBenimde Whatsapp aynı durumda. Güncelleme ile düzeltilmiş değil. L920.
Önemli bir şekil şemal yok dostum. Oradan oraya çek, oradan oraya sürkle, klasöre sok çıkar, olmadı boyut değiştirvs.![]()
Bu arada niyeyse Whatsapp boyutu en büyük karo boyuna (yatay dikdörtgen) gelmiyor. Kare olarak kalıyor.