Aksiyon GTA 5 Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
GTA 5 Güncellemeleri
Arkadaşlar internette birsürü ***** ve update var ben şuan 59gb boyutunda bi dosyayı torrent ile çekiyorum 16 saat kaldı indirdiğimde kurulumdan sonra güncellemeleri yapıp daha stabil bi oyun istiyorum fakat şöyle bir sorun var bu güncellemeler update 1 update 2 3 4 ... gibi sıralama ile ayrılmış direk sıralamayla mı kurulcak veya en son çıkan update 5 olanı indirsem diğer 4 update içinde yer alıcakmı acil cevap verirmisiniz herkese şimdiden teşekkürler

turancen

turancen

Üye
Merhaba kardeşim, ben ilk gta5i korsan indirmiştim, hikaye modu bir müddet sonra sıkmaya başladı ve modlarda bir heyecan sonra bitiyor, sonra oyunu satın alarak online daldım :D online de yapacağın inanılmaz çok şey var, şimdi yeni güncelleme geliyor onla oyun tekrar şaha kalkacak diye tahmin ediyorum, online Türk arkadaşla, çok daha eğlenceli hale geliyor, eğer alma gibi bir ihtimalin varsa hiç çekinmeden orjinal al gta5i, birde bu aralar indirimde oyun, kaçırma derim,

Üstteki yazın hakkında, oyunu direk torrent ile indir yükle, sadece son güncellemeyi indir yeter, zaten son güncelleme eskileride kaplıyor, en sonunda ise, son güncelleme numarası neyse ona göre crackını indir yükle, çalışırımı çalışmazmı bilmiyorum, ben bıkmıştım ***** işleriyle, oyunu bir açıyor bir açmıyordu sinir etti.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba kardeşim, ben ilk gta5i korsan indirmiştim, hikaye modu bir müddet sonra sıkmaya başladı ve modlarda bir heyecan sonra bitiyor, sonra oyunu satın alarak online daldım :D online de yapacağın inanılmaz çok şey var, şimdi yeni güncelleme geliyor onla oyun tekrar şaha kalkacak diye tahmin ediyorum, online Türk arkadaşla, çok daha eğlenceli hale geliyor, eğer alma gibi bir ihtimalin varsa hiç çekinmeden orjinal al gta5i, birde bu aralar indirimde oyun, kaçırma derim,

Üstteki yazın hakkında, oyunu direk torrent ile indir yükle, sadece son güncellemeyi indir yeter, zaten son güncelleme eskileride kaplıyor, en sonunda ise, son güncelleme numarası neyse ona göre crackını indir yükle, çalışırımı çalışmazmı bilmiyorum, ben bıkmıştım cra ck işleriyle, oyunu bir açıyor bir açmıyordu sinir etti.
Öncelikle çok hızlı yorum yaptığın için çok teşekkür ederim oyunu başta satın almak istedim ama sonra sistem gereksinimlerimin bazıları minimumda bazıları önerilen ayarında:bleh: eğerki oyun yağ gibi akarsa low veya mediumda hiç sorun etmeden direkt satın alcam:ehe ama kasma olursa ki büyük ihtimal olcak o zamansa indirdiğimide silip iyi bir bilgisayar alana kadar sabredicem :agla2:

turancen

turancen

Üye
Öncelikle çok hızlı yorum yaptığın için çok teşekkür ederim oyunu başta satın almak istedim ama sonra sistem gereksinimlerimin bazıları minimumda bazıları önerilen ayarında:bleh: eğerki oyun yağ gibi akarsa low veya mediumda hiç sorun etmeden direkt satın alcam:ehe ama kasma olursa ki büyük ihtimal olcak o zamansa indirdiğimide silip iyi bir bilgisayar alana kadar sabredicem :agla2:
Sistemin ney kardeş söylermisin

turancen

turancen

Üye
1 TB 5400 rpm HDD
i5 4210u 2.4 gHz
4 GB 1333mHz RAM
AMD R5 M230
587 mHz 2GB 64-bit ekran kartı
Çok rahat kaldırır kardeş, oyunda low diye bir ayar yok, en düşük ayar normaldir, bak bu sistemde bile çalışıyorsa senin pc çok daha rahat oynatır

video bana aittir
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim iyi oyunlar az önce baktımda dalgalanma var galiba hız düştü ama olsun 12 saat kaldı pcye acırım 60 saattir kapanmadı

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sizinki yine hızlı iniyor
Ben 1 hafta hiç kapatmadan indirdim

Yani 24x7 saat bekledim :ehe

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve doqukans2
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
1 TB 5400 rpm HDD
i5 4210u 2.4 gHz
4 GB 1333mHz RAM
AMD R5 M230
587 mHz 2GB 64-bit ekran kartı
Laptop
Valla Güncellemeler Basit Googleye GTA 5 Update Yaz Son Hangisi İse Onu İndir 5 Diye Biliyorum Ama Tam Emin Değilim Türkçe Yaması Var Ama Bazıları Güncellemelerden Dolayı Açılmıyor Ben Bitirmiştim İng Tekrar Bitiricem Ama Şu Yamalarla Güncelleştirmeler Bir Otursunda Bakalım

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Üstteki yazın hakkında, oyunu direk torrent ile indir yükle, sadece son güncellemeyi indir yeter, zaten son güncelleme eskileride kaplıyor, en sonunda ise, son güncelleme numarası neyse ona göre crackını indir yükle, çalışırımı çalışmazmı bilmiyorum, ben bıkmıştım cra ck işleriyle, oyunu bir açıyor bir açmıyordu sinir etti.
Ben hikaye modundan hiç sıkılmadım

Ve hilesiz bitirdim
Hile oyunun tadını bozuyor
Arada kaydetip "skyfall" ve "painkiller" yazıp askeri üsse dalıyordum o kadar

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Last update dosyasını indirdim oyununda 9 saati kaldı hepinize teşekkür ederim oyun kasmazsa teknosada 50 tl imiş ordan alınca online oynayabiliyoruz dimi kodlu geliyor?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Last update dosyasını indirdim oyununda 9 saati kaldı hepinize teşekkür ederim oyun kasmazsa teknosada 50 tl imiş ordan alınca online oynayabiliyoruz dimi kodlu geliyor?
Evet online a girebilirsiniz

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
50 TL mi?? :blink: hocam emin misin?

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
50 TL mi?? :blink: hocam emin misin?
evet hocam 50 tl gördüm

düzeltiyorum yanlış görmüşüm liberty city imiş kusura bakmayın :karisti:

Son düzenleme:
turancen

turancen

Üye
105 tlye alabilirsiniz, tabi sadece rockstar hesabı ile, ben böyle aldım :)

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
105 tlye alabilirsiniz, tabi sadece rockstar hesabı ile, ben böyle aldım :)
arada takılmalar var onun dışında oynanıyor yani normal ayarlarda hepinize teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Takipçi Satın Al

Üst Alt