Ya da açılan pencerede "yeniden boyutlardır" butonu olur.Kutu boyutlandirmasini aslında resimlere zoom yapar gibi iki parmakla falan yapsak güzel olur. Böylece kutuya basılı tutunca alt menü açılır
hayır adamların kulaklarını çınlatmamak için uğraşıyorlarYapı yalan oldu sanırım

Geliştiricilerin bizim mağazayı salladığı mı var ki abi, yakın zamanda yine göremeyiz biz bunları. Şu özelliği MS kendi müzik uygulamasına ekleyip o açılır menüleri de "ileri geri durdur" olarak ayarlasın biz ona da razıyız. MS bile kendi işini doğru düzgün yapmazken geliştiriciye de bahane bulmamak lazım aslında.Turgay yanlış anladın herhalde. SDK yayınlandığına göre şu anda bu özellik kullanılabilir durumdadır. Yani iş geliştiricilerin hayal gücüne kalmış durumda.
Bu arada Microsoft'un tüm evrensel uygulamalarının bu özelliği destekleyeceği belirtiliyor.
920 uçuşlarda.
10.0.10567.1004
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
senin cihazda sorun var gibi gözüküyor,bende gözüken 3.55 gbnasıl bir sistem bu hacılar normaldir bu cihazların kafayı yemesi bu kadar çok sistem dosyası bilgisayarda yok be
Aslında, Windows 10 Mobile TP lerini yüklerken işin başlangıcında sistem yazılı olarak uyarıyı yapıyor.Bir haftadır 8.1 kullanıyorum maşallahı var telefon rahatladı nefes aldı resmen. Yeni yapılar hem telefona hem bize ızdırap yeminle. Kararlı sürüm çıkmadan geçmem artık şuan canavar gibi sizede tavsiye ederim hem telefonu hem kendinizi kasmayın
bu cihazda bir anormallik var bende 5.78 gb sistem boyutunasıl bir sistem bu hacılar normaldir bu cihazların kafayı yemesi bu kadar çok sistem dosyası bilgisayarda yok be
Arkadaşlar, Update Advisor isimli bir uygulama var, bu MS'ye ait..nasıl bir sistem bu hacılar normaldir bu cihazların kafayı yemesi bu kadar çok sistem dosyası bilgisayarda yok be
iş geliştiricilere kaldıyssak vay halimize,gerçi ms'ninde bazı durumlarda geliştiricilerden beter olduğunu gördüm.Rudy gibi adam yok başka,gerçi noldu ona pek sesini duymuyoruz?Turgay yanlış anladın herhalde. SDK yayınlandığına göre şu anda bu özellik kullanılabilir durumdadır. Yani iş geliştiricilerin hayal gücüne kalmış durumda.
Bu arada Microsoft'un tüm evrensel uygulamalarının bu özelliği destekleyeceği belirtiliyor.
Arkadaşlar, Update Advisor isimli bir uygulama var, bu MS'ye ait..
Bunu yükleyin ve çalıştırmadan önce Akıllı depolama isimli uygulamayı çalıştırarak cep telefonunuzdaki ana hafıza ile SD cart hafıza kapasitelerini bir kenara not edin.. Sonra da bu uygulamayı çalıştırın..
İşlemler bittikten sonra tekrar Akıllı depolamaya girin ve hafıza kapasitelerini not edin..
Karşılaştırıldığında ilgili uygulamanın temizlik yaptığını da göreceksiniz..
Belki işinize yarar..
Belki sistematik temizlik yapan uygulamalarda vardır..
Ancak MS dışındaki temizlik uygulamalarına fazla güvenmiyorum.
bu da bir sorun mağazada olan uygulamanın adını doğru yazmana rağmen çıkmaması...Uygulama linki var mı ? Mağazada isimle çıkmıyor da ...
Bende baktım bulamadım link lütfen.