hem guncel olsun sureklı guncelleme alsın hemde guzel oyunlar oynayabıleyım nette dolasayımBence ikiside sende bitiyor, sen ne istiyorsun

guncel oyunlardakı performans nasılGeneral Mobile 4G Android One öneririm 2 aydır kullanıyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım telefon gayet hızlı ve akıcı![]()

Modern combat 5 oynadım rahatçaguncel oyunlardakı performans nasıl![]()
bide mesela Pes club manager var orada telefonunuz desteklemiyor bir sorun çıkabilir diye uyarı geliyor fakat gayet akıcı ve hızlı 

normalde kamera 13 mp. cekım kac mpModern combat 5 oynadım rahatçabide mesela Pes club manager var orada telefonunuz desteklemiyor bir sorun çıkabilir diye uyarı geliyor fakat gayet akıcı ve hızlı
Saf ve sade bir telefon sürümü şuanda 5.1.1 performans açısından iyi genel olarak bi kötü yanı kamerası yani çok çok çok iyi değil fakat çok çok kötü de değil![]()

ama guncelleme sorunu olmaz mı nexus a omur boyu mu guncelleme var2ci el nexus 5 al
Hem donanım hem yazılım
6.0 bile geldi bence hala güncelama guncelleme sorunu olmaz mı nexus a omur boyu mu guncelleme var
pekı ne zamana kadar guncelleme devam edecek6.0 bile geldi bence hala güncel
Google çıkış gününden 2 yıl güncelleme garantisi veriyor 6.0 dan sonra 1 güncelleme daha alır diye düşünüyorumpekı ne zamana kadar guncelleme devam edecek
haklısın ykında bıtecek o zaman guncelleme. ama ben sımdı alacam ve 2 yıl guncel olsun. yada hıcbırını almayıp beklemelı mıyımGoogle çıkış gününden 2 yıl güncelleme garantisi veriyor 6.0 dan sonra 1 güncelleme daha alır diye düşünüyorum
Nexus cihazlarin guncellmele suresi 3 yıla çıkarıldı.haklısın ykında bıtecek o zaman guncelleme. ama ben sımdı alacam ve 2 yıl guncel olsun. yada hıcbırını almayıp beklemelı mıyım
bunu bılmıyordum bak. ogrendıgım ıyı oldu. ama nexus 5-6 cok pahalıNexus cihazlarin guncellmele suresi 3 yıla çıkarıldı.
Nexus 5 i 1.200 ila 900 lira arası bulabilirsiniz hocam.bunu bılmıyordum bak. ogrendıgım ıyı oldu. ama nexus 5-6 cok pahalı