BomberMAn TR01
Üye
Telefon çalınca sesi çıkıyor.buna da şükürSon yapıdayım zil sesi değiştiremiyorum yok mu bir çözümü

Telefon çalınca sesi çıkıyor.buna da şükürSon yapıdayım zil sesi değiştiremiyorum yok mu bir çözümü

Telefon çalınca sesi çıkıyor.buna da şükür![]()
![]()
ses etmeTelefondan bunu yapma şansımız var mım4r dosyaları zil sesi olarak kullanılabiliyor bu yapıda sonraki yapıda düzeltilecek diğer dosya türleri de kullanılabilecek
İlk çıktığında kurmuştum bu yapıyı bir hafta zor dayandım
Şimdi tekrar geçtim ama inanılmaz stabil
Bakalım yeni yapıya hazır ve bekliyorum ama cihazlardan sonra az da olsa bir ümitlenme oldu yani
Eğer final iyi olursa ben kaparım bi 950 XL 
950xL satışı başladı mı ? Bende elimdeki 1520 verip almayı düşünüyorum
Eskisini getir tarzı bir uygulama olmaz demiÜlkemizde satışı Ocak ayında başlayacak.

Telefonu kendi içinden ya da kapalı iken fonksiyon tuşları yardımıyla sıfırlaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
8.1 e dönmek istediğimde bu hata kodunu veriyor.Nsu denendi olmadı,wdrt denendi olmadı ayrıca cihazdan hiç bir bilgi silinemiyor.Bilgisayarlarda telefon içeriği gözükmüyor.
Büyük ihtimalle olur diye bekliyorum çünkü ms markalı ilk amiral. Mağaza hediyesi olur en kötü ama bir kampanya olur Nokia cihazları değiştirtmek için yapacaktır msEskisini getir
Eskisini getir tarzı bir uygulama olmaz demi![]()
Bende biriktirmeye başladım yaza doğru almayı planlıyorum sistemi beğenirsem
En iyisi satışından sonra 2-3 ay beklemekEskisini getir
Eskisini getir

İkinci el satan yerlere giderek L 535 satan bir yer bulOçak ayına çok var lumia620 var elimde bozuldu yaptırmak istemiyorum zar zor idare ediyorum 4aydır nekadar dayanır bilmiyorum 950 almak istiyorum ama 3 ay daha bekleyemem başka tel öneren varmı 2000 tlye kadar yolu var