Son aşama 2 si arasından 1'i :)

Sponsorlu Bağlantılar

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Son aşama 2 si arasından 1'i :)

Arkadaslar ikisi arasında kaldım arada ufak tefek oyun oynarım genelde nete girmek için kullanacağım hangisini alayım?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

Arkadaslar ikisi arasında kaldım arada ufak tefek oyun oynarım genelde nete girmek için kullanacağım hangisini alayım?

bence

Lenovo G5070 59 431704

• Beğen
Tepkiler: ortak42
djhiguramos

djhiguramos

Üye
yamuluyor olabilirim ama nvidia kart daha iyi galiba

---------
yamuluyormıuşum r5 m230 daha iyi gibi

BRKTNL

BRKTNL

Üye
yamuluyor olabilirim ama nvidia kart daha iyi galiba

---------
yamuluyormıuşum r5 m230 daha iyi gibi
820 nin performansından iyi değil. R5 in tek artısı 2 gb vram olması. İsterse 4 olsun 820 daha iyi.

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
820 nin performansından iyi değil. R5 in tek artısı 2 gb vram olması. İsterse 4 olsun 820 daha iyi.
Yani asus mu diyorsunuz asus 1199 tl 100 tl puan var 1100 tl lenovo gece 1090 tl idi bugün 1147 oldu dün Teknosada inceledim lenovo hoşuma gitti asus yoktu orada asus nasıl bilmem lenovo 4 hücreli pil var bide Dolby var
İkiside freedos

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Yani asus mu diyorsunuz asus 1199 tl 100 tl puan var 1100 tl lenovo gece 1090 tl idi bugün 1147 oldu dün Teknosada inceledim lenovo hoşuma gitti asus yoktu orada asus nasıl bilmem lenovo 4 hücreli pil var bide Dolby var
İkiside freedos
Hocam sadece pile ve ses kalitesine bakarak mı laptop alacaksınız, iyi düşünün derim. Benim önerim Asus, tercih sizin.

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sadece pile ve ses kalitesine bakarak mı laptop alacaksınız, iyi düşünün derim. Benim önerim Asus, tercih sizin.
Hocam neden asus söyleyin alacağım aksama iki arada bi derede kaldım

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Donanım ve dayanıklılık olarak

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Hayırlısı olsun. direkt 10 kur bence 8 yerine. İlla 8 kurarsan 64 bit kur.

• Beğen
Tepkiler: ortak42