yanlıs hatırlamıyorsam 2 sınden bırının ekran boyu dusuktu ama hangısı oldugunu tam hatırlayamadımKonuya 1.500Tl yazmissin xperia z3 1800+ diye biliyorum. Z3 compact almak yerine m4 aquayi oneririm.
M4 Aquada 8 alsam kac yıl benı gotururZ3 compact: 4.6 inc , 8.6mm incelik , 319ppi , 129gr
M4 aqua: 5inc, 7.3mm incelik, 294ppi , 136gr.
NOT: M4 Aquada 8 cekirdekli islemci ve bluetooth 4.1 destekli oldugunu hatirlatmaliyim. Kisacasi m4 aqua 8 cekirdek bulundurdugundan daha fazla islemci gucune sahip. Ayrica 128gb hafiza karti destekliyor bilgin olsun.
zaten akıl var mantık var zengin değilsen korumalı kullanmalısın telefon ben koruma alıp kullanmak ıstıyorum ama her korumayada guvenemeıyorumKardesim sony darbelere aman aman dayanikli bi cihaz degil. Telefonunu guzel korumn lazim. Ekranina jelatin cektirip deformeden korumak icjn guzel bi kilif alman gerekiyo. Fazla deforme olursa su gecirmezlik ozelligi kaybedilebilir ve kasada acik olabilir. Buda seni kullanici hatasina surukler. Diyecegim o ki sony kullanacaksan telefonuna guzel bakman gerek. Tek elle kullanamadiin telefonu tek elle zorlamaya gerek yok gerekirse iki elle kullanacaksin. Sony zaten telefonlarinin kasalarini aman aman saglam oldugunu soylemiyor. Cunku arkada korumali cam var z3 un tlfnjn arkasi belli bi yuksekten dusrrse catlayabilir dikkat etmek gerek.
sen de haklısın ama akıllı telefon alıpda kırılmayan yoktur bunlar 3310 gıbı degıl mutlaka korumalı kılıf olacakKardesim gorilla glass 3 var 4 var mesela 4 olmasi bu telefonun kirilmcgni anlamina gelmiyosonydede shatter proof glass var. Yapilan testlerde shatter proof glassin daha iyi oldgu soyleniyo mesela. Ama bu su anlama helmiyo tlfn cepten dustu kirilmaz. Boyle bi mantikla dusunme.
Sd kart alirsn bitane takarsin. 8gbdan sana pek bisey kalmaz diye dusunuyorum. 2 gb falan bos gelir heraldearkadasım sony lerde hafıza sorun yaratıyormu 8 gb
tesekkurler bende m4 agua almayı dusunuyorumda bu 4g bazı pazarda kullanılamaz dıyor ne anlama gelıyor aradaslar anlamadım yardımcı olurmusunuz bızım ulkede 1 nısan 2016 dan ıtıbaren kullanılır mı 4gBen eljmden geldigi kadar butun ozellikleri bildigim kadariyla acikladim kardesim gerisi top sende. Bizde bu hafta kardesjme m4 aqua almayi dusunuyoruz.
Sd kart alirsn bitane takarsin. 8gbdan sana pek bisey kalmaz diye dusunuyorum. 2 gb falan bos gelir heralde

arkadasım 16 turkıyede yok sadece 8 gb varZ3 compact, z2 ve ya xiaomi mi 4
Ayrıca M4 aqua almayı düşünüyorsanız mutlaka 16 gb versiyonu alın, 8 gb versiyonu çok sıkıntı çıkartır.
Hafıza kartıda yetmiyortesekkurler bende m4 agua almayı dusunuyorumda bu 4g bazı pazarda kullanılamaz dıyor ne anlama gelıyor aradaslar anlamadım yardımcı olurmusunuz bızım ulkede 1 nısan 2016 dan ıtıbaren kullanılır mı 4g
M4 Aquada 8 ıcın yorum bır tane Telefon gerçekten çok mükemmel. Gerek tasarımı olsun gerekse performansı olsun
gerçekten isteklerini karşılıyor. Isınma sorunu çok ciddi bir sorun değil.Şarjı da baya
dayanıyor. Peki eksik ne diye soracaksanız depolama alanı olduğunu söylemek
istiyorum. Tek eksik depolama alanı. Android 5.0 (sonrasında güncelleme isle 5.1 de
geliyor) zaten depolama alanın yaklaşık 750 MB yerine el koyuyor. Sonrasında telefonun
orjinalinden gelen özelliklerde gelince neredeyse hiç yer kalmıyor. Sizler için ne kadar sorun olur bilmiyorum ama ben ilk başlarda bu konuda biraz sıkıntı çektim. Eğer ki bu
telefonu alırsanız ( şiddetle almanızı tavsiye ederim) bir adet de 16GB hafıza kartı da
sipariş etmelisiniz.![]()

hanı resım var facede profıldeKardesim varsa baska sorcgn bsy fcbook berk meriç eklersin foruma bakamyrm![]()
Kapak foto siyah. Profilde yesillikte ceklms foto var.hanı resım var facede profılde

Hatta sen bi de Antutudan puanlarına da bak.