Öneri 1500 tl kadar telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

berkmeric18

Üye
Konuya 1.500Tl yazmissin xperia z3 1800+ diye biliyorum. Z3 compact almak yerine m4 aquayi oneririm.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Konuya 1.500Tl yazmissin xperia z3 1800+ diye biliyorum. Z3 compact almak yerine m4 aquayi oneririm.
yanlıs hatırlamıyorsam 2 sınden bırının ekran boyu dusuktu ama hangısı oldugunu tam hatırlayamadım
suan en ucuz bu fıyat buldum ama burdan almayada guvenemedım

berkmeric18

Üye
Z3 compact: 4.6 inc , 8.6mm incelik , 319ppi , 129gr

M4 aqua: 5inc, 7.3mm incelik, 294ppi , 136gr.

NOT: M4 Aquada 8 cekirdekli islemci ve bluetooth 4.1 destekli oldugunu hatirlatmaliyim. Kisacasi m4 aqua 8 cekirdek bulundurdugundan daha fazla islemci gucune sahip. Ayrica 128gb hafiza karti destekliyor bilgin olsun.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
senıde bu konuları sorup yoruyorum kusura bakma ama bende zengın degılım bır telefon alıp uzun sure gıtmesını ıstıyorum
Z3 compact: 4.6 inc , 8.6mm incelik , 319ppi , 129gr

M4 aqua: 5inc, 7.3mm incelik, 294ppi , 136gr.

NOT: M4 Aquada 8 cekirdekli islemci ve bluetooth 4.1 destekli oldugunu hatirlatmaliyim. Kisacasi m4 aqua 8 cekirdek bulundurdugundan daha fazla islemci gucune sahip. Ayrica 128gb hafiza karti destekliyor bilgin olsun.
M4 Aquada 8 alsam kac yıl benı goturur

berkmeric18

Üye
Kardesim sony darbelere aman aman dayanikli bi cihaz degil. Telefonunu guzel korumn lazim. Ekranina jelatin cektirip deformeden korumak icjn guzel bi kilif alman gerekiyo. Fazla deforme olursa su gecirmezlik ozelligi kaybedilebilir ve kasada acik olabilir. Buda seni kullanici hatasina surukler. Diyecegim o ki sony kullanacaksan telefonuna guzel bakman gerek. Tek elle kullanamadiin telefonu tek elle zorlamaya gerek yok gerekirse iki elle kullanacaksin. Sony zaten telefonlarinin kasalarini aman aman saglam oldugunu soylemiyor. Cunku arkada korumali cam var z3 un tlfnjn arkasi belli bi yuksekten dusrrse catlayabilir dikkat etmek gerek.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim sony darbelere aman aman dayanikli bi cihaz degil. Telefonunu guzel korumn lazim. Ekranina jelatin cektirip deformeden korumak icjn guzel bi kilif alman gerekiyo. Fazla deforme olursa su gecirmezlik ozelligi kaybedilebilir ve kasada acik olabilir. Buda seni kullanici hatasina surukler. Diyecegim o ki sony kullanacaksan telefonuna guzel bakman gerek. Tek elle kullanamadiin telefonu tek elle zorlamaya gerek yok gerekirse iki elle kullanacaksin. Sony zaten telefonlarinin kasalarini aman aman saglam oldugunu soylemiyor. Cunku arkada korumali cam var z3 un tlfnjn arkasi belli bi yuksekten dusrrse catlayabilir dikkat etmek gerek.
zaten akıl var mantık var zengin değilsen korumalı kullanmalısın telefon ben koruma alıp kullanmak ıstıyorum ama her korumayada guvenemeıyorum

berkmeric18

Üye
Kardesim gorilla glass 3 var 4 var mesela 4 olmasi bu telefonun kirilmcgni anlamina gelmiyo :) sonydede shatter proof glass var. Yapilan testlerde shatter proof glassin daha iyi oldgu soyleniyo mesela. Ama bu su anlama helmiyo tlfn cepten dustu kirilmaz. Boyle bi mantikla dusunme.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
M4 Aquada 8 cogu yerde okudum hep ısınma konusunda sıkayet edıyorlar telefondan baska sorun bahsetmedıler
Kardesim gorilla glass 3 var 4 var mesela 4 olmasi bu telefonun kirilmcgni anlamina gelmiyo :) sonydede shatter proof glass var. Yapilan testlerde shatter proof glassin daha iyi oldgu soyleniyo mesela. Ama bu su anlama helmiyo tlfn cepten dustu kirilmaz. Boyle bi mantikla dusunme.
sen de haklısın ama akıllı telefon alıpda kırılmayan yoktur bunlar 3310 gıbı degıl mutlaka korumalı kılıf olacak

0MG90

0MG90

Üye
M4 Aqua yerine C5 Ultra alınır

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım sony lerde hafıza sorun yaratıyormu 8 gb

0MG90

0MG90

Üye
M4 Aqua Android 6.0 güncellemesini alacak. Yani uygulamaları tamamen SD karta taşıyabilirsin. O yüzden sıkıntı yapmaz.

berkmeric18

Üye
Ben eljmden geldigi kadar butun ozellikleri bildigim kadariyla acikladim kardesim gerisi top sende. Bizde bu hafta kardesjme m4 aqua almayi dusunuyoruz.
arkadasım sony lerde hafıza sorun yaratıyormu 8 gb
Sd kart alirsn bitane takarsin. 8gbdan sana pek bisey kalmaz diye dusunuyorum. 2 gb falan bos gelir heralde

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Z3 compact, z2 ve ya xiaomi mi 4

Ayrıca M4 aqua almayı düşünüyorsanız mutlaka 16 gb versiyonu alın, 8 gb versiyonu çok sıkıntı çıkartır.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Ben eljmden geldigi kadar butun ozellikleri bildigim kadariyla acikladim kardesim gerisi top sende. Bizde bu hafta kardesjme m4 aqua almayi dusunuyoruz.

Sd kart alirsn bitane takarsin. 8gbdan sana pek bisey kalmaz diye dusunuyorum. 2 gb falan bos gelir heralde
tesekkurler bende m4 agua almayı dusunuyorumda bu 4g bazı pazarda kullanılamaz dıyor ne anlama gelıyor aradaslar anlamadım yardımcı olurmusunuz bızım ulkede 1 nısan 2016 dan ıtıbaren kullanılır mı 4g
M4 Aquada 8 ıcın yorum bır tane Telefon gerçekten çok mükemmel. Gerek tasarımı olsun gerekse performansı olsun
gerçekten isteklerini karşılıyor. Isınma sorunu çok ciddi bir sorun değil.Şarjı da baya
dayanıyor. Peki eksik ne diye soracaksanız depolama alanı olduğunu söylemek
istiyorum. Tek eksik depolama alanı. Android 5.0 (sonrasında güncelleme isle 5.1 de
geliyor) zaten depolama alanın yaklaşık 750 MB yerine el koyuyor. Sonrasında telefonun
orjinalinden gelen özelliklerde gelince neredeyse hiç yer kalmıyor. Sizler için ne kadar sorun olur bilmiyorum ama ben ilk başlarda bu konuda biraz sıkıntı çektim. Eğer ki bu
telefonu alırsanız ( şiddetle almanızı tavsiye ederim) bir adet de 16GB hafıza kartı da
sipariş etmelisiniz. :)
Z3 compact, z2 ve ya xiaomi mi 4

Ayrıca M4 aqua almayı düşünüyorsanız mutlaka 16 gb versiyonu alın, 8 gb versiyonu çok sıkıntı çıkartır.
arkadasım 16 turkıyede yok sadece 8 gb var

wwwhmz

wwwhmz

Üye
tesekkurler bende m4 agua almayı dusunuyorumda bu 4g bazı pazarda kullanılamaz dıyor ne anlama gelıyor aradaslar anlamadım yardımcı olurmusunuz bızım ulkede 1 nısan 2016 dan ıtıbaren kullanılır mı 4g
M4 Aquada 8 ıcın yorum bır tane Telefon gerçekten çok mükemmel. Gerek tasarımı olsun gerekse performansı olsun
gerçekten isteklerini karşılıyor. Isınma sorunu çok ciddi bir sorun değil.Şarjı da baya
dayanıyor. Peki eksik ne diye soracaksanız depolama alanı olduğunu söylemek
istiyorum. Tek eksik depolama alanı. Android 5.0 (sonrasında güncelleme isle 5.1 de
geliyor) zaten depolama alanın yaklaşık 750 MB yerine el koyuyor. Sonrasında telefonun
orjinalinden gelen özelliklerde gelince neredeyse hiç yer kalmıyor. Sizler için ne kadar sorun olur bilmiyorum ama ben ilk başlarda bu konuda biraz sıkıntı çektim. Eğer ki bu
telefonu alırsanız ( şiddetle almanızı tavsiye ederim) bir adet de 16GB hafıza kartı da
sipariş etmelisiniz. :)
Hafıza kartıda yetmiyor :)

Emre

Üye
M4 aqua yerine M5 beklemeni öneririm.

berkmeric18

Üye
Kardesim varsa baska sorcgn bsy fcbook berk meriç eklersin foruma bakamyrm :)

GodMode

GodMode

Üye
Arkadaşlar hep Sony önermiş. Söyledikleri cihazlardan z3ü biliyorum sadece diğerlerini kullanma fırsatım olmadı. Ancak şunu da bilmekte fayda var. Zenfone 2 nin 4 GB rami ve 2.3 Ghz 4 çekirdek İntel 64 bit işlemcisi var. Burada kimse şu sayılan cihazlarla Zenfone 2yi performansta geçebileceğini söylememeli. Sony de gereksinimleri karşılar ona lafım yok ancak ben de zengin biri değilim uzun ömürlü bir telefon almak istedim. Teknik özellikleriyle de uzun süre götürecek bir telefon. Aylarca araştırdım, videoları izledim, karşılaştırmalara baktım ve bu kadar güçlü özelliğe sahip bir telefon neden 1300 tl diye sordum kendime. Bazıları İntelin işlemcileri ücretsiz verdiğini söyledi bazıları da rekabete ortak olmak için bu cihazları sahip olduğu özeliklerine göre ucuza çıkardığını söyledi. 32 Gblık modeli 1300 tl. Birkaç sefer kullandım Zenfone 2yi ve almaya karar verdim. Keşke fırsatım olsa da iki cihazı da bire bir kıyaslayıp videolu anlatsam sana :)

Git vatana ikisini de kullan bak bakalım o kadar kalın mı? Sadece ortası kalın kenarları ince. Ele çok güzel oturuyor. Ayrıca kameralarını da dene. (Hdr modu, gündüz modu gece modu) Denemişken oyun falan yüklüyse 7-8 tane oyun aç üst üste :) Hatta sen bi de Antutudan puanlarına da bak.

Yok beğenmedim falan dersen de meizu mx4 pro öneririm.

Mobilden yazıyorum yanlış kelime yazdıysam özür dilerim iyi geceler.

Üst Alt