Lous Barba adlı kişinin görüşmesinin ses kaydımı yapılmış ?Yeni yapıda Telefon uygulamasında Telesekreter 4. sekme olabilir.

Aynen, hatta ses kayıtlarını arama kaydı ekranında da dinleme özelliği mevcut görünüyor. Veya gelen sesli mesajlar orada dinleyebiliyor.Lous Barba adlı kişinin görüşmesinin ses kaydımı yapılmış ?![]()
Bana bununla Gel MSAynen, hatta ses kayıtlarını arama kaydı ekranında da dinleme özelliği mevcut görünüyor. Veya gelen sesli mesajlar orada dinleyebiliyor.
çok iyi bu benim en çok kullanacağım özellik sürekli şirkette Saha ekipleri ile görüşüyoruz ses kaydı almam gerekebiliyor bu durumda hep müzdariptim ama bu ss i görünce sevindim 
dedilkerini denedim usta yine yüklenmyorArama moturu şu anki yapıda değiştirilemiyor .(
Bunun tek bir yolu var o da, 8.1 'e geri dönmek, o sistemde iken arama moturunu değiştirmek ve sonra 9 ncu yapıyı yüklemek.
Tabi böyle bir yol veya böyle bir zahmete değer mi bilmiyorum.
Yandex arama güncellemede hata veriyor ise, onu uninstall ederek tekrar yükleme yapın, böylece sorun ortadan kalkmış olur.
Bazen telefonu kapatıp yeniden başlatmak ta sorunu çözebilir, isterseniz önce bunu deneyin.
@papakudioflu Abi Continnum kullanırken büyük ekranda Microsoft Edge'i kullanabiliyor muyuz?

Bunun gösterildiği bir video var mı abi bildiğin. Ben hiçbir video da görmedim Edgenin kullanıldığını. Genelde hep office ve diğer basit haber uygulamaları vs gösterildi.
Bunun gösterildiği bir video var mı abi bildiğin. Ben hiçbir video da görmedim Edgenin kullanıldığını. Genelde hep office ve diğer basit haber uygulamaları vs gösterildi.

Youtube'u taradım ama hiçbirinde Edge kullanan göremedim. Sanırım Edge kullanılmıyor ya, kullanılırsa tam bir PC kasasına dönüşebilirdi inşallah kullanılıyordur. Hatta kullanılıyorsa laptop a para vermek yerinde 950 XL + MDD almak daha mantıklı olurİzlediklerimin içeriğinde hangileri vardı ben de şu an hatırlamıyorum.
Videoları @Sensation 'a soracaksın![]()

@bulutsuzgeceYoutube'u taradım ama hiçbirinde Edge kullanan göremedim. Sanırım Edge kullanılmıyor ya, kullanılırsa tam bir PC kasasına dönüşebilirdi inşallah kullanılıyordur. Hatta kullanılıyorsa laptop a para vermek yerinde 950 XL + MDD almak daha mantıklı olur
" Office apps and Outlook scale up to create a big screen-optimized work environment that makes you more productive." Edge'den bahsedilmemiş bile MS'nin sitesinde.@bulutsuzgece
Edge evrensel değil mi abi zaten.Benim anladığım kadarıyla Continuum desteği yalnızca "Evrensel" uygulamaları kapsıyor.
Evrensel olmayanlar tam ekran çalışmayabilir.
Yasalara göre karşı tarafın rızası olmadan sesini kayıt altına alamazsınız ama teknik olarak değilGörüşme kaydı iki tarafın da rızasını gerektiriyor gibi bir şey okumuştum. Bu nasıl olacak? Teknik anlamda onaydan mı bahsediliyor yoksa etik olarak karşı tarafın bilmesi gerektiğini mi ima ediyorlar?
Sadece etik olarak hassasiyetle görüşmenin kayıt altına alınacağını bildirerek görüşmeyi kayıt etmek, ettirmek hukuki sıkıntılar doğurur ve öyle tazminatlar çıkarki, bunun yükünü MS bile çekemez.Görüşme kaydı iki tarafın da rızasını gerektiriyor gibi bir şey okumuştum. Bu nasıl olacak? Teknik anlamda onaydan mı bahsediliyor yoksa etik olarak karşı tarafın bilmesi gerektiğini mi ima ediyorlar?