Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
valla o kısma geldikmi skype ı da facebook u da takır takır ele geçiriyorlar. bizzat benim bir bayan arkadaşın faceini elegeçirdiler. kız facebook a mesaj attı yanıt alamadı en son ele geçirene mesaj attı (Yani aslında kendi eski adresine mesaj atıyor) geri vermesi için fayda etmedi en baştan yeni face açmak zorunda kaldı. Messengerlarda bir ara gayet kolay ele geçiriliyordu diye biliyorum skype da durum nedir fikrim yok ama istenildimi pek de zor olacağını düşünmüyorum.
Evet facebook hesaplarının yüzde 85 i facebookta beğenilen uygulamalardan hackleniyor örnek vermek gerekirse adam açıyor bir uygulama adını izlesene koyuyor millettee onu izlesene sanıp uygulamayı ve şartları kabul ediyor sonra güm hiçbir sayfa diye bağlamaz millet bilinçsiz ondan gidiyor hep mesela benim facebook hesabım bir telefonumdan 2. bu bilgisayarımdan 3. diğer hardiskteki işletim sistemim windows 10 dan açılır harici bir yerden şifremi girse dahi şifremi bilse dahi direk güvenlik onu kredi kartımın son 6 hanesi ve güvenlik kodu ile karşılıyor :) biraz aşılması gerek gmail hesaplarımda aynı şekilde microsoft yani hotmail eskiden en çok hacklenen idi ama onun hacklenme mantığı aslında hack sayılmaz çoğu mail alırken 72 gün olayını tikliyor buda 72 gün boyunca mail açılmazsa silinmesi yani boşa çıkması anlamına geliyor adamda gidip kayıt edip ne var ne yok topluyor ama şimdi öyle değil doğrulayıcı var sms tek kullanımlık şifre var pc izinleri var yani aslında güvenli ama dediğim gibi her uygulamaya güvenmeyin ben şahsen biliyorum bir zamanlar facebookta 4 milyonluk turk bayrağı sayfasını pkklı şempoların açıp milleti toplayıp sonradan hackledik süsleri verdiklerini ama şunu gördüm wp 10 ios ve androidden daha güvenli ve güvenliği neredeyse aşılamayacak derecede helede sistemi tam oturtup pclerdeki wp 10 ile eşitlediklerinde inanılmaz olacak şimdi henüz bazı sıkıntıları var arka planda ama oturduğunda evdeki işteki pc yi mchesabı ile açtığınızda o cihazlar direk cepte :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
İki modelde de (L 535, L 640 XL) denedim olmadı.
Demek ki modelden modele değişiyor.

Küçük bi ayrıntıyı atlamışım kusura bakmayın.font değişim olayı customPFD ile ama zil sesi farklı bir tweaks aracı ile yapılıyor :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

ersncak42

Üye
Eğer bu iddia gerçekse yarın bomba patlayacak demektir.

"Ve yeni bir iddiaya göre Google'ın sözcüsü Microsoft'un yarın düzenleyeceği etkinlikte sahne alacak ve Windows 10 Mobile üzerinde çalışan Google uygulamalarını tanıtacak "

Bu uygulamalar arasında YouTube, Hangouts, Google Voice ve Google Play Music olduğu belirtiliyor.

@bulutsuzgece @Sensation
Hoaydaaaaa

EgeOgmen

EgeOgmen

Üye
Ustalar mağazadan dokun, nokia hesabı, yandex arama yı güncellerken hata veriyor sizce sebebi nedir ayrıca microsft edge de neden arama motorunu değiştiremiyorum?
Ustalar mağazadan dokun, nokia hesabı, yandex arama yı güncellerken hata veriyor sizce sebebi nedir ayrıca microsft edge de neden arama motorunu değiştiremiyorum?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arama moturu şu anki yapıda değiştirilemiyor . :((
Bunun tek bir yolu var o da, 8.1 'e geri dönmek, o sistemde iken arama moturunu değiştirmek ve sonra 9 ncu yapıyı yüklemek.
Tabi böyle bir yol veya böyle bir zahmete değer mi bilmiyorum.

Yandex arama güncellemede hata veriyor ise, onu uninstall ederek tekrar yükleme yapın, böylece sorun ortadan kalkmış olur.
Bazen telefonu kapatıp yeniden başlatmak ta sorunu çözebilir, isterseniz önce bunu deneyin.

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
Eğer bu iddia gerçekse yarın bomba patlayacak demektir.

"Ve yeni bir iddiaya göre Google'ın sözcüsü Microsoft'un yarın düzenleyeceği etkinlikte sahne alacak ve Windows 10 Mobile üzerinde çalışan Google uygulamalarını tanıtacak "

Bu uygulamalar arasında YouTube, Hangouts, Google Voice ve Google Play Music olduğu belirtiliyor.

@bulutsuzgece @Sensation
İnşallah böyle bir şey olur

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Microsoft tehdit falan mı etti acaba :) şaka bir yana google uygulamaları ve mağazada google servisleri kullanımı gibi bir şey söz konusu olacaksa artık geliştiriciler için her şey tamam olacak. Bundan sonra windows mağazaya uygulamalarını atmamaları için hiç bir sebep kalmaz, tabi Dediklerim tutarsa

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
su an wp nin en iyi telefonu ne

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
su an wp nin en iyi telefonu ne

Yeni gelecekleri saymaz isek;

L 1520, L 930, L 830 L 645 XL
tabi en iyisi keyfe ve keseye bağlı bir şey,
Bir arkadaşım derdi ki "en iyi araba, senin bindiğin arabadır"

L 645 en son jenerasyon.

• Beğen
Tepkiler: ishanemir
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
peki Türkçe cortana'dan haber var mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni yapıdan sızıntılar: (Yapı 1055x)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, BLasTeaR, suyunsesi ve 8 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Skype messaging ve Edge iyileştirmeleri dışında dişe dokunur bir değişiklik yok gibi :hmmm

astala_61

astala_61

Üye
En son duyumlar ise Google ve Microsoft’un büyük bir iş birliği ileHangouts, YouTube, Google Voice, Snapchat, Waze, Street View ve Google Play Music gibi 1 milyon Google Play uygulamasını Windows 10 işletim sistemine çıkarması yönünde. Hatta Google sözcüsünün yarınki etkinlikte bu açıklamayı yapması için kesin sahne alacağı düşünülüyor.

Yarınki microsoft etkinliginde googleda sahne alcakmıs denilior varmı böle birsey...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet yarın ki etkinlikte google sözcüsü wm de çalışacak olan google uygulamalarını tanıtacakmış.

astala_61

astala_61

Üye
Market sorunu tamamen kalkacak desenize guzel olcak guzel

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yapma ya,desene bomba elimizde patlayacak:)ama ben hala sürprizleri bekliyorum.

Elbette kullanım detayları (performans değişiklikleri, menü geçişleri, menülere yeni eklenen seçenekler ve varsa OTG vs özellikleri) resimlerden tespit etmemiz mümkün değil.
Bunları ancak bu hafta yapı bizlere verildiğinde görebiliriz.
Yarınki etkinlikte tanıtılan cihazlarda hangi sürüm yada özellikler yer alacak merak ediyorum :hmmm

Her etkinlikte sistem üstünde bir sürü şey gösteriyorlar ama rayına oturtup son kullanıcıya vermeleri 1 yılı buluyor.
Altı üstü 3 yeni özellik verecekler, onu da bir yıla bölüp taksit taksit veriyorlar.
İnşallah bu seferki etkinlikte de böyle bir durum olmaz.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, suyunsesi ve kaygisiz43
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Geliştiriciler için bildirim merkezinden etkileşimli bildirimler için apiler yayınlanmış. İlk uygulamalar yakında geliyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, dücane, Sensation ve 3 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni sürüm Telefon uygulaması ile görüşme kaydı geliyor.
    • Cep telefonu şebekeniz veya Wi-Fi bağlantınız üzerinden sesli ve görüntülü arama yapın.
    • Kişilerinizde doğru numarayı bulmaya çalışmaktan bıktınız mı? Bir telefon numarası girmeye başlayın ve Akıllı Arama otomatik olarak eşleşmeleri önünüze getirsin.
    • Sesli mesajlarınızı dinleyin ve mesajlarınızı arama uygulaması içinde, telesekreter gelen kutunuzu aramanıza gerek kalmadan yönetin.
    • İster hücresel ister Voice over LTE ister Wi-Fi kullanarak telefon konuşmalarınızı kaydederek gelecek günlerde kullanın ve dinleyin (hattaki tüm tarafların izni gerekir).
    • Arama geçmişinizden kişileri engelleyerek istenmeyen aramalardan kurtulun.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, BLasTeaR, dücane ve 2 diğerleri

Üst Alt