merlin19
Üye
Evet facebook hesaplarının yüzde 85 i facebookta beğenilen uygulamalardan hackleniyor örnek vermek gerekirse adam açıyor bir uygulama adını izlesene koyuyor millettee onu izlesene sanıp uygulamayı ve şartları kabul ediyor sonra güm hiçbir sayfavalla o kısma geldikmi skype ı da facebook u da takır takır ele geçiriyorlar. bizzat benim bir bayan arkadaşın faceini elegeçirdiler. kız facebook a mesaj attı yanıt alamadı en son ele geçirene mesaj attı (Yani aslında kendi eski adresine mesaj atıyor) geri vermesi için fayda etmedi en baştan yeni face açmak zorunda kaldı. Messengerlarda bir ara gayet kolay ele geçiriliyordu diye biliyorum skype da durum nedir fikrim yok ama istenildimi pek de zor olacağını düşünmüyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
diye bağlamaz millet bilinçsiz ondan gidiyor hep mesela benim facebook hesabım bir telefonumdan 2. bu bilgisayarımdan 3. diğer hardiskteki işletim sistemim windows 10 dan açılır harici bir yerden şifremi girse dahi şifremi bilse dahi direk güvenlik onu kredi kartımın son 6 hanesi ve güvenlik kodu ile karşılıyor
biraz aşılması gerek gmail hesaplarımda aynı şekilde microsoft yani hotmail eskiden en çok hacklenen idi ama onun hacklenme mantığı aslında hack sayılmaz çoğu mail alırken 72 gün olayını tikliyor buda 72 gün boyunca mail açılmazsa silinmesi yani boşa çıkması anlamına geliyor adamda gidip kayıt edip ne var ne yok topluyor ama şimdi öyle değil doğrulayıcı var sms tek kullanımlık şifre var pc izinleri var yani aslında güvenli ama dediğim gibi her uygulamaya güvenmeyin ben şahsen biliyorum bir zamanlar facebookta 4 milyonluk turk bayrağı sayfasını pkklı şempoların açıp milleti toplayıp sonradan hackledik süsleri verdiklerini ama şunu gördüm wp 10 ios ve androidden daha güvenli ve güvenliği neredeyse aşılamayacak derecede helede sistemi tam oturtup pclerdeki wp 10 ile eşitlediklerinde inanılmaz olacak şimdi henüz bazı sıkıntıları var arka planda ama oturduğunda evdeki işteki pc yi mchesabı ile açtığınızda o cihazlar direk cepte 
(