E50 Kafayı Yedircek Bana

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
E50 Kafayı Yedircek Bana
Yaa Bu telefona 2-3 tane pro attık 40 mb yer işgal ediyo...baba bu nasıl bi sistem tabanı..3rd hepsi mi böle ??

Bide bu telefonun hızı 235 Mhz diyo...32 Mb ram var diyo...Kullanımıma sunulan en fazla 12 mb bişey...Bu kasıntı beni mahfedecek..6600 daha iyidi walla yaaa

Acil Bilgi Yardımı Lütfen :sukur:

safakk

safakk

Üye
Yaa Bu telefona 2-3 tane pro attık 40 mb yer işgal ediyo...baba bu nasıl bi sistem tabanı..3rd hepsi mi böle ??

Bide bu telefonun hızı 235 Mhz diyo...32 Mb ram var diyo...Kullanımıma sunulan en fazla 12 mb bişey...Bu kasıntı beni mahfedecek..6600 daha iyidi walla yaaa

valla eğer programın gerçek boyutu 40 mb sa yapacak bişi yok ama başka telefonda 20 yada daha düşük de sende 40 gösteriyorsa versiyon yükseltmeni yada format atmanı öneririm :oke:

uTku^

Üye
walla bendede e50 var genel olarak çok memnunum telden.bahsettiğin şeyler yok sadece formattan sora jar uzantılarını açmaz oldu:(

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Yaa önceden telefon uçuyordu...1GB kartı taktım başladı kağnı gibi çalışmaya..Sanki 6600'a 1GB takmışımda ağır geliyo gibi oldu resmen yaa..Bi de karta attığım bazı belgeler yer kalıyor ama ortada yok..Nokia Map için private'a dosya attım..Pc de görüyorum dosyaları ama cepte nanay...Bu arada hangi telefonların data kablosu buna uyumlu ??

Bu arada ahize de manyak bişey zaten..Resmen ses kuyudan geliyo sanki..Aldığım yere sordum..Ahize de sorun temassızlık olsa hiç ses gelmez diyor..Orji kapağı takınca sanki ses yükseliyo gibime geldi..Sorun korsan materyalde olabilir mi..Belki kapak sesi kesecek kadar odun bişeydir !! Olabilir mi..Yoksa ben paranoyak mı olmaya başladım ???

mirafiori

mirafiori

Üye
Ben 2007 hazirandan beri E50 kullanıyorum ama hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım. Eğer hafıza kartını değilde cihaz hafızasını kullanıyorsan sorun bundan kaynaklanabilir. telefonda 32 Mb RAM var ama hiç bir cihaz RAMın tamamını kullnamaz zaten kullanırsa cihaz kafayı yer.(bilgisayardan biliyorum ama telefonda bahsettiğim sorunla karşılaşmadım.) Benim telefonum yaklaşık 19.1 Mb RAM kullanıyor. Telefonun son sürüm mü? ben dün gece güncelledim ve telefonda biraz hızlanma oldu. Son sürüm
V 07.36.0.0 07-09-2007 (RM-170 için.) nasıl güncelleme yapacağın forumda yazılı.
Neyse çok uzattım eğer bu da işe yaramazsa hard format atmayı dene (o da forumda yazıyor.) eğer hiçbiri olmazsa son çare servise gönder.
yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. umarım sorunun en kısa zamanda çözülür.:bigstar:

unutuyordum USB kablo modeli CA-53 satış paketinde bu model var.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Hayır flash hafızayı kullanmıyorum..hem kartı ilk aldığım zaman karta biçimlendirme telefona da " Stand By + Arama + 3 + * " modunda format attım..Versiyon eski olabilir diye düşünüyorum..Ama pek de fark olmuyor diyorlar güncelleme yapanlar...Peki bu ahize sorunu neden olabilir acaba..Misal bazı e50 de handsfree bazısında mesajı geç gönderme var..Bunlar bende yok allaha şükür..Tek sorn ahizden az ses gelmesi..Resmen millete ne ne efendim diyerek rezil oluyorum..Acil yardım lütfen..Izmirde olsam bi koşu gitcem KVK ama şuan ögrencilik belasına Ş.Urfa'dayız..ve bu çölde hiç bi kurum yok doğru düzgün !!!

uTku^

Üye
bende aksine ahizeden çok memnunum sende bi sorun olabilir.birde bu kasma mubabbetine 512lik kart aldım ben 1 takmadım

safakk

safakk

Üye
arkadaşlaaaaaaarrrrrrrrr eğer telefonunuz yavaş ise memory up diye bir program ile uçurun benim n73 üm de böyle kasıyor dosyalara 1 saatte giriyordu bu program ile h.kartından bi kaç mb çalıp telefona ram bellek yapıyor bu şekilde manyak hızlanıyor buarada çakma yan sanayi kapaklar sesi engelleri duyrulur:megafon::oke:

swap5F19

swap5F19

Üye

kardeşim sen en iyisi telini en yakın teknik servise götür flash attırılınca düzelebilir.tabi yazılımsal bir sorun varsa:oke:

toprakumit

toprakumit

Üye

Kardeşim servis boş iş... Her başın ağrıdığında servise götürme burada bizler varız... Şimdi yapacağın şey adresine gireceksin ve E50 serisinin versiyon yükleme programını indireceksin... Daha sonra programı kuracaksın ve açmıyacaksın... sonra sana verdiğim bu linke tıklayıp oradan i indireceksin.. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra indirdiğin proyu pc ne kuracaksın... Sonra şöyle bi ekran çıkacak..

en üstteki sağda ki bulma butonuna basacaksın... Bu arada tel pcye bağlı olacak.. Sonra
en üstteki solda ki telefon resmine tıklicaksın... Daha sonra Prodect kode nin yanındaki enable tuşunu etkin hale getireceksin ve Read'a basıp sonra write ye basacaksın....ve proyu kapatacaksın... Bu işlemden sonra Teli pcden çek.
Bu işlemi hallettikten sonra nokia nın sitesinden indirip kurduğun Yazılım güncelleme programını açacaksın ileri butonu ile orada yazan maddeleri teker teker uyguladıktan sonra teli pcye bağlamanı isteyecek bu arada internet bağlantısı açık olacak. Pcye teli bağladıktan sonra güncelleme yapmaya başlicak buda yaklaşık yani internet hizina göre 15 - 25 dk arasında 116 Mb lık bir güncelleme indirecek. Sonra kendisi otomatik olarak tele kuracak... Sonra telin yeni doğmuş gibi olacak... Bu arada telin içindeki şeyleri hafıza kartına kopyala... Çünkü otomatikmen telin içindeki bilgileri silecek... Bu arada bu yapmış olacağın işlem çok önemli sakın yükleme esnasında teli kapatma ve Bunları şarja takılı iken yap. Bilgisayarında kesin bir güç kaynağı olsun. Hmm unutmadana güncelleme sırasında telden bağlantı koptu der. Tel kapanır korkup teli pcden ayırma çünkü kapalı iken güncelleme yapıyor... Dostum çok dikkatli ol telin bağlantısını yanlışlıkla çekme yoksa gerçekten teli servise götürmek zorunda kalırsın... Yani bir şeyi yanlış yaparsan tel açılmayabilir... Sevgiler ;)

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah baba acayip yardımcı oldun...ah bide data kablosu bulsam...yaa piyasa yok diyo resmen yaa...onu da buldummu olacak inşallah

Gelecek yardımları sabırsızlıkla bekliyorum

uTku^

Üye
telin yanında gelmedimi.ikinci elmi aldın sen teli

swap5F19

swap5F19

Üye
kardeşim sen yanlız toprakümitin verdiği uygulamayı yaparken dikkatli ol.şarsın tam dolu olsun usb kablosunu işlemi uygularken çıkartıp tekrar takma aksi taktirde telnde kalıvı sorunlar yaşayabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

toprakümit senn verdiğin link ölü şu yazı çıkıyor.

Sorry!
There seems to be a problem connecting to our database. Please give us a few minutes to remedy the problem. Thank you.

To verify the site status ...

toprakumit

toprakumit

Üye
kardeşim sen yanlız toprakümitin verdiği uygulamayı yaparken dikkatli ol.şarsın tam dolu olsun usb kablosunu işlemi uygularken çıkartıp tekrar takma aksi taktirde telnde kalıvı sorunlar yaşayabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

toprakümit senn verdiğin link ölü şu yazı çıkıyor.

Sorry!
There seems to be a problem connecting to our database. Please give us a few minutes to remedy the problem. Thank you.

To verify the site status ...

Link ölü değil dostum ii bak ben şimdi yine denedim... :oke:

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
telin yanında gelmedimi.ikinci elmi aldın sen teli

evet 2.el aldım..zaten o yüzden kapak da fason ya..orji kapağı da var ama üstteki açma tuşunun oldğu yer yırtık..benim bi arkadaşta da e50 vardı..ayrıca o da fason kapak kullanıyordu ama ses normaldi diyor..ulen millet handsfree sorunu--sms i geç yollama sorunu diye ağlıyo..bizde bişey yok Allah'a şükür ama bu ahize sorunu var yaa..ne etcez bilmiyoruz:vur:bilmem:

toprakumit

toprakumit

Üye
evet 2.el aldım..zaten o yüzden kapak da fason ya..orji kapağı da var ama üstteki açma tuşunun oldğu yer yırtık..benim bi arkadaşta da e50 vardı..ayrıca o da fason kapak kullanıyordu ama ses normaldi diyor..ulen millet handsfree sorunu--sms i geç yollama sorunu diye ağlıyo..bizde bişey yok Allah'a şükür ama bu ahize sorunu var yaa..ne etcez bilmiyoruz:vur:bilmem:

Ahize sorunu tekniğe girer kardeşim burada seni yönlendiremem... Bundan sonra 2. El aldığın zaman tele dikkat et için siniyosa sonra alll!!! Paraya yazık... Sevgiler ;)

mercek76

mercek76

Üye
nokianın kendi sitesinden güncellemeler bölümü var oradan prog indir pc ye kur sonra pc suit ile pc ye bağla telefonu program ne yapacağınuı adım adım sana söylüyo benim teldde bi sorun yaşamadım bu güne kadar inş yaşamamda hadfi sana kolay gelsin (;

r_amaza_n

Üye
e50 taş gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt