SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

wwwhmz

wwwhmz

Üye
erobot romun indirme linkini verebilir misiniz? Ben indiremedim.

csbaz

csbaz

Üye
Xda konusunda erobot un sitesi var oradan indirebilirsin.

csbaz

csbaz

Üye
erobot romun indirme linkini verebilir misiniz? Ben indiremedim.

oradaki link ölü

Burası sitesi home yazan yere bas download centera girip üstünnden note 4 seç linkleri vericek ündirirsin.

androtik12

androtik12

Üye
Stock android şeklinde stabil bi rom var mı yada cyanogen mod 12 exynos lu sürümler için var mı?

csbaz

csbaz

Üye
Stock android şeklinde stabil bi rom var mı yada cyanogen mod 12 exynos lu sürümler için var mı?
Cyanogen mod 12.1 eos team var ben 2 hafta kullandım stabil.Stock 5.1.1 eRobot var kullanıyorum şuan aşırı derecede tavsiye ederim.Modifiye seçenekleri var fazla.

androtik12

androtik12

Üye
Cyanogen mod 12.1 eos team var ben 2 hafta kullandım stabil.Stock 5.1.1 eRobot var kullanıyorum şuan aşırı derecede tavsiye ederim.Modifiye seçenekleri var fazla.
Önerin için saol bi bakiyim :)
Beyler şu eRobot romu nasl yüklerim. 1 yıldır hiç rom atmadığımdan hamlaşmışım. Biri kısa özet geçerse hemen anlarım. Bu arada telde stock 5.1.1 var

csbaz

csbaz

Üye
Önerin için saol bi bakiyim :)
Beyler şu eRobot romu nasl yüklerim. 1 yıldır hiç rom atmadığımdan hamlaşmışım. Biri kısa özet geçerse hemen anlarım. Bu arada telde stock 5.1.1 var
5.1.1 i Miguel Angel Rocha kanalındaki 5.1.1 root videosuyla rootla ve twrp kur.üstte link attım erobotun sitesini oradan mega üzerinden romu indir twrpden wipe data cache dalvik cache system yap.

Wipe yapmadan önce sistem yedeğini al.Birde bir önceki sayfada var ultimate kernelide romdan sonra arkasundan kur.

Romu flashlarken aromadan kuracaksın.Dikkatli seç sıkıntı edebilirsin.Yanlış butona basma.

androtik12

androtik12

Üye
5.1.1 i Miguel Angel Rocha kanalındaki 5.1.1 root videosuyla rootla ve twrp kur.üstte link attım erobotun sitesini oradan mega üzerinden romu indir twrpden wipe data cache dalvik cache system yap.

Wipe yapmadan önce sistem yedeğini al.Birde bir önceki sayfada var ultimate kernelide romdan sonra arkasundan kur.

Romu flashlarken aromadan kuracaksın.Dikkatli seç sıkıntı edebilirsin.Yanlış butona basma.
Eyvallah saol çok güzel anlatmışşsın :)

askımm

Üye
Erobot rom bi trlu indrimedim xd dowloand yazio ordan oraya atiyo ingzlzce ble dil anlasilmiyo ne yazio :s

omursevim

omursevim

Üye
Türkiye için 5.1.1 güncelleme si gelmeye başlamış gözünüz aydın

metyuu

metyuu

Üye
evet gelmiş kiesten yada smart switch den güncelleniyor. ota da yok
uzun sürdü ama güncelledi sonunda 5.1.1 de cihaz hızlandı.

androtik12

androtik12

Üye
Beyler haber sitelerinde türkiye 5.1.1 ile tema desteği geldi yazıyor bilgi doğru mu?

askımm

Üye
Öbür romlarda yokki trkiye 5.1.1 nie gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: tugrul_27
metyuu

metyuu

Üye
Tema desteği yok

csbaz

csbaz

Üye
Erobot rom bi trlu indrimedim xd dowloand yazio ordan oraya atiyo ingzlzce ble dil anlasilmiyo ne yazio :s
Download a bas üst tarafta cihaz seçme yeri var oradan note 4 ü seç linkler çıkacak.Mega yazan yere bas megadan indirmeye başlar.

csbaz

csbaz

Üye
Sammobileye gelsede tr versiyonuna geçsem :D Tek 4.4.4 TR var bende kimsede yoktur o galiba.Linkleri kaldırıldı çünkü.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Sixperience ile önerebileceğiniz kernel var mı?

csbaz

csbaz

Üye
Sixperience ile önerebileceğiniz kernel var mı?
Googy max var bildiğim kadarıyla sixperience de.O kernel kötü sana ultimate kerneli tavsiye ederim ama sixperience de çalışırmı merak konusu.

Üst Alt