Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
Aynen oyle yeni jenerasyonlarda denendigi icin eskilerde sorun yasaniyor. Sistem eskilere gore optimize edilmemis.
Haliyle 1 hafta sonra her yerinden dökülmeye basliyor.
kendimi çoğunlukla galaxy ace kullanıyor gibi hissediyorum
Aynen oyle yeni jenerasyonlarda denendigi icin eskilerde sorun yasaniyor. Sistem eskilere gore optimize edilmemis.
Haliyle 1 hafta sonra her yerinden dökülmeye basliyor.

ayrıca ekran parlaklığında düşük olan en fazla orta düşük seviye gibi ve yüksek olan da orta şiddette aydınlatıyor. Farkeden oldu mu bilmiyorum
@Rock Ve Roll w10'un geleceği yok. Bari gidek de @YasirTaHazal ile tanışalım.
. Katmer ısmarlarım sana.
@YasirTaHazal da fırın çayı ikram eder.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan, Rock Ve Roll ve YasirTaHazal

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Windows 8.1 mobile = xp (forever)
Windows 10 mobile = vista (Ferrari görünümlü murat 131) iyi olacağına daha da kötüye gidiyor. Utandır be Microsoft

• Beğen
Tepkiler: oznkrts
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
5 gün kaldı biraz daha sabır

merlin19

merlin19

Üye
Bende de bu şekildeydi ne bu ya diyordum cihaz hep sıcaktı sıfırlıyayım şunu bakalım ne olacak dedim yaptım ve çok da memnunum şimdilik bence sıfırlayın bir güzel öyle bakın .aynı cihazı kullanıyoruz..
Önce wp 8.1 update 2 deydim tek sıkıntım internet kopmaları idi sonra güncelledim wp 10 a geçtim ilk 3 4 gün gayet süperdi sonra cortladı bende hali ile dedim temizlik olsun bastım formatı ve sıfırladım temiz bir wp 10 kurdum zaten düzelir dedikce sapıtmaya başladı normalde sıfırlama yada rom atma sonrası ilk 3 gün şarjı emer sonra yavaş yavaş stabil olurdu ama malesef artık araba aküsü falan almak lazım 2 powerbank yetmiyor hele 3g açarsam direk sömürüyor :D neyse az kaldı ayın 6 sına tr saati ile ayın 7 si saat 12:30 dan sonra Hoşgeldin wp 10 diyeceğiz :D yazın bunu bak :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye

ayrıca ekran parlaklığında düşük olan en fazla orta düşük seviye gibi ve yüksek olan da orta şiddette aydınlatıyor. Farkeden oldu mu bilmiyorum
Sabah bekliyorum diriliş mahallesi gurbet caddesi murat pide fırınıhttps://www.maxicep.com/forum/uyeler/2369867/ @ON9 yalnız bu şubede fırın çayı malesef yok bunlar özledim bir haftadır:(

Son düzenleme:
ishanemir

ishanemir

Üye

Aydınlatma olayında çok haklısın far var ..oto. Da renk çok soluk kalıyor

enessrsy

enessrsy

Üye
Aylarca kullandıktan sonra TP'den dün 8.1'e geçince bu sistemi neden sevdiğimi hatırladım. O kadar zamandır tamam görsellik iyi de çile çektirmişim kendime. Final sürümünün bile ben 8.1'in stabilitesine ulaşabileceğine çok ihtimal vermiyorum, İnşallah yanılırım.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, Rock Ve Roll ve skynet
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ms.satın aldığı nokia nın yaptığı hatayı mı yapıyor ne dersiniz,yeniliklere ve gelişmelere uzak kalmak ve kullanıcılara umut olamamak gibi.
Şayet ms de nokianın yaptığını yaparsa bu sefer ms nin lumia bölümünü ya google yada apple satın alır,tıpkı onun bir zamanlar nokia yı aldığı gibi:)

Lumia 950 ve 950xl dan kesinlikle uzak durucam . 1020 çıkar çıkmaz almıştım hata yaptım . Bir sonraki telefonumun wp olup olmayacağını w10 final sürümünün durumu belirleyecek . O kadar umutsuz görünüyor ki durum kardeşime telefon alıcam ama wp alayım diyemiyorum gönül rahatlığıyla .

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia 950 ve 950xl dan kesinlikle uzak durucam . 1020 çıkar çıkmaz almıştım hata yaptım . Bir sonraki telefonumun wp olup olmayacağını w10 final sürümünün durumu belirleyecek . O kadar umutsuz görünüyor ki durum kardeşime telefon alıcam ama wp alayım diyemiyorum gönül rahatlığıyla .
Bende 1520 var eşime de s3 den sıkıldığı için ona da 1320 aldım.şimdi ara sıra gelip bana, bu ne biçim bir telefon ya hiç bir şey yok olanlarda iyi değil diyor.bende her seferinde gelecek az kaldı deyip başımdan savıyorum açıkçası.Bu gün olsaydı eşime lumia almazdım ,bende ms nin iyi birşeyleri kısa zamanda yapacağına inandım.neticede yılbaşına kadar ms ye kendimce kredi verdim baktım olmuyor sistem gelişmiyor 1520 yi atarım çekmeceye(kesinlikle satmam)ve sanırım şu yeni tanıtılan nexus 6p yi çok beğendim ondan alabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve braayn
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

o bende de vardı düşük, yüksekten daha parlaktı, orta ise hepsinden daha sönüktü. Biraz araya zaman bırakıp basınca normale dönüyor ama. 1 saniye falan sonra basın düzelmeli.
Bende 1520 var eşime de s3 den sıkıldığı için ona da 1320 aldım.şimdi ara sıra gelip bana, bu ne biçim bir telefon ya hiç bir şey yok olanlarda iyi değil diyor.bende her seferinde gelecek az kaldı deyip başımdan savıyorum açıkçası.Bu gün olsaydı eşime lumia almazdım ,bende ms nin iyi birşeyleri kısa zamanda yapacağına inandım.neticede yılbaşına kadar ms ye kendimce kredi verdim baktım olmuyor sistem gelişmiyor 1520 yi atarım çekmeceye(kesinlikle satmam)ve sanırım şu yeni tanıtılan nexus 6p yi çok beğendim ondan alabilirim :)
bir bayan için gerçekten sıkıntı windows sistemi. Bize eğlenceli geliyor böyle uğraşmak falan ancak bayanlar popüler uygulama meraklısı olduğu için windows tatmin edemiyor onları.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows Mobile 10 TP nin yeni sürümünün 5 Ekim den sonra geleceğini duyanlar buraları terketti.
En iyisi yoklama yapmak.

skynet

Üye
Artık pek bir heyecanı kalmadığı içindir :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
o bende de vardı düşük, yüksekten daha parlaktı, orta ise hepsinden daha sönüktü. Biraz araya zaman bırakıp basınca normale dönüyor ama. 1 saniye falan sonra basın düzelmeli.

bir bayan için gerçekten sıkıntı windows sistemi. Bize eğlenceli geliyor böyle uğraşmak falan ancak bayanlar popüler uygulama meraklısı olduğu için windows tatmin edemiyor onları.
Aynen öyle,ben sıkıldığımda w10 falan yukluyorum sıkıntılıda olsa biraz aksiyon oluyor:)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Bende sanırım yavaş yavaş androide yakınlaşmaya başlıyorum . Android bana kullanım alışkanlığı olarak symbian'ı hatırlatıyor ve alışmakta zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum . İos düşünmüyorum . İsterim ki w10 final beni ve diğer arkadaşları tatmin etsin ama yüzde bir milyon eminim ki w10 finalden sonra bile " sisteme zaman tanınması lazım " tarzı 3 yıldır konuşulan şeyler , hala konuşulmaya devam edecek. Islandwood projesi , astoria projesi bunlar kesinlikle kısa sürede sonuç verecek şeyler değil ve olumlu sonuç vereceği de kesin değil . Beni w10 finalden sonra aylarca bekletip sonra bir güncelleme yayınlayıp senin telefonun ilk nesil sana tüm özellikleri veremiyoruz diyecekler ve ortada bırakacaklar . 1520 ye gelen bazı özellikleri donanımım yetmediği için vermemişlerdi . Böyle amiral gemi olmaz olsun s4 işlemcili amiral gemimi olur ? Neyse forumdaki arkadaşları etki altında bırakmak istemiyorum ama ben böyle bir yanlışa nasıl düşüp bu telefona 1800 tl verdim ona takılıyor kafam .

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Az önce lg nin yeni tanıttığı v10 u inceledim,adamlar dikkat çekebilmek için neler neler yapıyorlar,ne güzel fikirler geliştiriyorlar.Gönlüm hep w10m nin başarılı ve yeniliklere açık hatta öncülük etmesinden yana, umarım bizleri sağa sola gitmeye mecbur bırakmaz.

• Beğen
Tepkiler: mp2934
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu keşkelerle dolu olan düşünceler iki arada bir derede kalanların, bir şeylerden emin olmayanların düşüncelerini yansıtıyor.
Bir telefona 1800.-TL vermek ve sonra da pişmanlık duymak, emin olmadan yapılan bir alışverişin geleceği sonuçtur.

Sistemleri iyi tanımadan, telefonu iyi tanımadan, araştırma yapmadan,
Android mi, IOS mu, Windows Phonemi diye hangi sistemi seçmeliyim diye inceleme-araştırma yapmadan
tercih yaparsanız eğer pişmanlıklarla yüz yüze kalırsınız.

Sonuç olarak bilmeyerek atılan her adım, yanlışlara doğru yürümektir.

Eğer bu üç sistemden her hangi birini kullanıyorsanız ve arkadaş veya yakınlarınızdan birisi "bu da ne, bu da nerden çıktı, bunu niye kullanıyorsun" diye size çıkıştığında o'na açıklayıcı bir yanıt veremiyorsanız, verdiğiniz yanıt sizi bile tatmin etmiyorsa hala bulunduğunuz yerde beklemeniz kabahat değil mi?
Sonradan gelen pişmanlıklarla saç-baş yolanlar, çoğunlukla başlangıçta bilinçsiz tercih yapanlardır.
Değilseniz söz söylemeye gerek yoktur.

Sonra, bu konuyu bu kadar da büyütmeye, can sıkmaya gerek var mı?
Canım sağolsun diyerek yeni bir sistem, yeni bir cihaz alarak yolunuza devam edebilirsiniz.
"O kadar param var mı ki" diye cevap verirseniz eğer, daha ucuz telefonlar tercih etmelisiniz.

NOT: Değerlendirme biraz ağır gibi oldu, galiba hayatımızla ilgili başka konulardaki tercihlerimizle de bağlantı yapmamdan kaynaklanan bir durum oluştu. Örneğin binlerce insanın rastgele tercih yaparak üniversiteye yerleşmesi ve sonrada sevmediği bir alanda okumaya devam etmesi gibi.

• Beğen
Tepkiler: kadir.ozel2, suyunsesi, sahanemir ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aslında bilmeyerek atılan adım demeyelim de şöyle,mesela bu 1520 benim 3.lumia cihazım(920-1020 ve 1520),eğer bilmeden almış olsaydım ilk 920 den sonra bir daha lumia almazdım.Ms gibi bir yazılım devi nokia gibi eski kurdu satın almış bu birliktelikten harika bir sistem gelir diye umut etmiştim ve hala daha buna inanıyorum.burada sıkıntı olan şey ms nin çok yavaş davranması ve bir şekilde kullanıcılarına umut verememesi.tabiki bizlerde de sabırsızlık var o ayrı mesele:)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu keşkelerle dolu olan düşünceler iki arada bir derede kalanların, bir şeylerden emin olmayanların düşüncelerini yansıtıyor.
Bir telefona 1800.-TL vermek ve sonra da pişmanlık duymak, emin olmadan yapılan bir alışverişin geleceği sonuçtur.

Sistemleri iyi tanımadan, telefonu iyi tanımadan, araştırma yapmadan,
Android mi, IOS mu, Windows Phonemi diye hangi sistemi seçmeliyim diye inceleme-araştırma yapmadan
tercih yaparsanız eğer pişmanlıklarla yüz yüze kalırsınız.

Sonuç olarak bilmeyerek atılan her adım, yanlışlara doğru yürümektir.

Eğer bu üç sistemden her hangi birini kullanıyorsanız ve arkadaş veya yakınlarınızdan birisi "bu da ne, bu da nerden çıktı, bunu niye kullanıyorsun" diye size çıkıştığında o'na açıklayıcı bir yanıt veremiyorsanız, verdiğiniz yanıt sizi bile tatmin etmiyorsa hala bulunduğunuz yerde beklemeniz kabahat değil mi?
Sonradan gelen pişmanlıklarla saç-baş yolanlar, çoğunlukla başlangıçta bilinçsiz tercih yapanlardır.
Değilseniz söz söylemeye gerek yoktur.

Sonra, bu konuyu bu kadar da büyütmeye, can sıkmaya gerek var mı?
Canım sağolsun diyerek yeni bir sistem, yeni bir cihaz alarak yolunuza devam edebilirsiniz.
"O kadar param var mı ki" diye cevap verirseniz eğer, daha ucuz telefonlar tercih etmelisiniz.

NOT: Değerlendirme biraz ağır gibi oldu, galiba hayatımızla ilgili başka konulardaki tercihlerimizle de bağlantı yapmamdan kaynaklanan bir durum oluştu. Örneğin binlerce insanın rastgele tercih yaparak üniversiteye yerleşmesi ve sonrada sevmediği bir alanda okumaya devam etmesi gibi.

Ben 1800 tl yi ms markasına verdim. Geleceğine güvendiğim ve dünyanın yazılım devi olan , üstelik nokia gibi bir gücü de bünyesine katmış olan bir markaya . Yani araştırarak , bilerek ve isteyerek , en önemlisi güvenerek wp yi tercih ettim. Sistemleri de çok iyi tanıyan birisiyim . Bu forumdaki kişilerin yüzde 50 sinden fazlası da benimle aynı sebeplerden dolayı wp yi tercih etmiştir . Biz cihazların ilk aldığımız anki halleri için vermedik o kadar paraları , gelecekten umutlu olduğumuz için verdik. Ama daha öncede söylediğim gibi bu güvenin geri dönüşü olmadı ms den . Telefonumu değiştirmeyi düşündüğüm şu günlerde wp almak istesemde geleceği beni korkutuyor . Umarım yeterince iyi ifade edebilmişimdir kendimi . Forum geçmişimi ve daha önce muhatabı olduğum konuları araştırırsanız sistemleri iyi tanıdığımı siz de görebilirsiniz . İyi forumlar ..

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, bozkirdangelen, skynet ve 1 kişi daha
merlin19

merlin19

Üye
Arkadaşlar yalnız bazılarımız unutuyor android'in v3 ten sonra yani yaklaşık piyasaya çıktıktan 5 yıl sonra oyurduğunu benim diyen kaç android ci v1 v2 sürüm gördü kullandı? Birden bire gökten inmedi bu sistem bana göre android v4 ile oturmaya başladı ama bakınız nokia ve intell ortaklığı meego halen android 4 seviyesinde ve yıllardır güncelleme almadı Microsoft ve nokianın hatası meegoyu rafa kaldırmak oldu oturmuş bir sistemi geliştirmek yerine wp 7 ile sıfırdan yapıyı inşa etmeye çalıştılar bu basit birşey değil ios maçınız ilk iosları kullandı piyasada olanı değil sadece applenin geliştirici ekibinde yaklaşık 3yıl bu cihazlar kullanıldı geliştirildi ve ilk iphone piyasaya geldi ama wp7 arka planda çalışılıp gün yüzüne çıkarılmış bir sistem değil direk kullanıcı bazında log ve bildirimler ile ilerleyen bir sistem unutmayın daha öncede dediğim gibi wp 2017 den sonra engellenemez bir atağa kalkacak yazın bunu

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bozkirdangelen

Üst Alt