Aynen hocam bende ncs den başka program kullanmıyorumncs kullanın ölü flash en temizi ben her zaman ölü flash atıyorum
Baba temiz bir linki var mı son surumununAynen hocam bende ncs den başka program kullanmıyorum
Hocam ben bu sürümü kullanıyorum:Baba temiz bir linki var mı son surumunun
Son güncellemeden sonradamı sorun devam ediyor..9. yapı da çektiğim fotoğrafların otomatik olarak One Drive'a yedeklenmesini yapamadım. Sorunlu mu, yoksa ben mi sorunluyum? Üstelik Onedrive ayarlarda yedekleme ayarı açık.
Ben de çok uğraşmıştım olmadı sıfırlayıp taktım ilk seferde olduHepsini denedimteknik olarak hepsini hala da deniyorum
![]()
Yedeklemeyi nereden yaptın? Bir fotoğraf çekip biraz sonra OneDrive'a girip fotoğraf oraya yedeklenmiş mi diye kontrol ettiniz mi?Gabriel Aul 'un twitlerine bakıyormusunuz..
İmalı veya açık bir haber var mı?
Son güncellemeden sonradamı sorun devam ediyor..
Deneme yapıp sana haber vereyim.
Yedeklemeyi yaptı, sorun çıkmadı.. Son yedekleme tarih ve saatini de verdi..
Güncellemeler arasında Fotoğraflar ve OneDrive da mevcut. Bir türlü güncellenmedi. (Wifi veya Hücresel ile denedim). Hata kodu falan çıkıyor.Ms.satın aldığı nokia nın yaptığı hatayı mı yapıyor ne dersiniz,yeniliklere ve gelişmelere uzak kalmak ve kullanıcılara umut olamamak gibi.Yıl 2015 ve ben 1800 tl verip taksitlerini yeni bitirdiğim 1020 ile video çekerken duraklatamıyorum , müzik dinlerken müziği tamamen kapatamıyorum , 200-300 mb boyutundaki bir oyunu güncellemek için oyunun tamamını bir daha indirmek zorunda kalıyorum , telefonuma dosya yöneticisi ve üstten indirilen bar geldi diye bir halay çekmediğim kalıyor . Açıkçası ben kendimi aldatılmış gibi hissediyorum . Çünkü ms platformu en iyi kullanıcı deneyimi yaşatacak hale getireceğine söz verdiği halde telefonumun garantisinin dahi bittiği şu günlerde hala istediğim hizmet ve özelliklere sahip olamıyorum . Ve ms sözler vermeye devam ediyor . Objektif bir şekilde bakan herkes ms nin kullanıcının güvenini sarsacak kadar ağır ve vurdumduymaz hareket ettiğini görüyordur diye düşünüyorum.

bugünkü güncellemede bende de hata mesajı çıktı..Yedeklemeyi nereden yaptın? Bir fotoğraf çekip biraz sonra OneDrive'a girip fotoğraf oraya yedeklenmiş mi diye kontrol ettiniz mi?
Ayrıca Mağaza güncellemeleri yüklemiyor.Güncellemeler arasında Fotoğraflar ve OneDrive da mevcut. Bir türlü güncellenmedi. (Wifi veya Hücresel ile denedim). Hata kodu falan çıkıyor.
bugünkü güncellemede bende de hata mesajı çıktı..
O arada telefonu kapatıp açtım, güncellemelerin hepsi de tamamlandı..
OneDrive de kontrol yapmadım.
Ancak yedekleme yaptıktan sonra yaptığı yedeklemenin tarih ve saatini verdi.. Her hangi bir hata vermedi..
Belki de check etmek lazım, haklı olabilirsiniz..
Ayrıca, her şeye rağmen windows 10 Mobile 9 ncu yapıyı kullanıyorsanız, sürekli açık kalmak bir şekilde sorunlara neden olabiliyor, bir iki günde veya gerektiğinde mutlaka telefonu kapatıp açmak gerekiyor.. Telefon rahatlıyor, hatalı veya farkında olmadığımız bir donma ya da sorunla karşı karşıya ise bu işlem normalize olmasını sağlıyor.
Destek için teşekkürler.aynu dertten mustariptim. Sd çıkartıo hepsini sildim. Sonra sd takınca hepsini buldu. Ama bulmama riski de var şimdi benimki yarım saat sonra filan buldu ...groove müzikte telefona yeni attığım müzikleri bulamıyorum ne yapmam gerekiyor?