enessrsy
Üye
Telefonu yeniden başlatın.
Başlattım, bu sefer iki kez ekran komple yeşil oldu sonra kendiliğinden düzeldi ama tepkime süresi ilk zamanlara göre fazlasıyla kötüleşti. 8-10 saniyede açılıyor kamera artık minimum
Telefonu yeniden başlatın.
Dün daha fazla dayanamayıp 8.1 den 9. yapıya geçtim. Denildiği gibi sanırım 8.1 den geçmenin faydası daha stabil ve sorunsuz olması. Gayet kullanışlı buldum. Nadir ana ekran düzenlemesi dışında takılma veya sorun gözlemlemiyorum. (L920).
10. yapı geldiğinde, arkadaşların yorumlarına bakarak ya yine 8.1 e döneceğim ya da direk güncelleyeceğim. 8.1 den gelmenin bir avantajı da yükseltilerek yapılan güncellemelerde çalışmayan programların 8.1 den geçişlerde çalışması. Buna örnek Mix Radio. Buna mükabil dez avantajı da 8.1 e dönünce her programı ve ayarı yeniden düzenlemek ve yüklemek gerekiyor.
Direk değil de 8.1 den geçişte, 7 - 8 ve 9. yapılar arasında benim L920 için en kullanışlısı ve stabili 9. yapı oldu.
Ben de 9. Yapiyi kullaniyorum.Geçici olarak durduruldu diyebiliyorum.
L 920 de 9 ncu yapının söylediğin kıstaslar dahilinde yüklenmesiyle stabil ve iyi olduğuna sevindim.
Bir arkadaşıma yükleyecektik, çekingen kalmıştım.. Şimdi start verebiliriz.
şef bence 8.1 i yükleyip sonra 8. Yapıyı kur. Geldiğinden beri 9. Yapıyı kullanıyordum. İllahhah ettim. Herşeyi geçtim şarj vasat. Gelen ufak guncrlleme sonrası batarya iyileşti danmıştım ama 2 gün n bile surmeden vasata döndü. Bi 1520 nin şarjı nasıl 7 saatte bitebilir. Dun 8. Yapıyı kurdum. Alışmışım w10a da 8.1 kullanamıyorum . 8. Yapı Bence gayet iyi. Sabah 7 den beri müzik açık cihazda nette geziyorum 3g goz atma filan herşey açık ve şarjım %50 . 10 gelmeden daha da guncellemem cihazı.Ben de 9. Yapiyi kullaniyorum.
Başlarda iyiydi ama maalesef şu an felaket durumda.
Rehber, mesajlar vs bazen açılıyor bazen açılmıyor.
Rehberin açılması 20-25 saniye sürüyor.(eger arkaplanda açık degilse)
Hemen hemen her seyde yukleniyor yazisi var.
Kilit ekranindan ana ekrana gecerken bile bazen yukleniyor yazisinda bekleyip kaliyor.
Bu tip tıkanma ve acilmama durumlarında telefon ısınmaya başlayıp şarjı bitiriyor.
Zaten 9. Yapıyı kurarken 8.1e dönerek gectim.şef bence 8.1 i yükleyip sonra 8. Yapıyı kur. Geldiğinden beri 9. Yapıyı kullanıyordum. İllahhah ettim. Herşeyi geçtim şarj vasat. Gelen ufak guncrlleme sonrası batarya iyileşti danmıştım ama 2 gün n bile surmeden vasata döndü. Bi 1520 nin şarjı nasıl 7 saatte bitebilir. Dun 8. Yapıyı kurdum. Alışmışım w10a da 8.1 kullanamıyorum . 8. Yapı Bence gayet iyi. Sabah 7 den beri müzik açık cihazda nette geziyorum 3g goz atma filan herşey açık ve şarjım %50 . 10 gelmeden daha da guncellemem cihazı.
Aynen oyle yeni jenerasyonlarda denendigi icin eskilerde sorun yasaniyor. Sistem eskilere gore optimize edilmemis.9 ncu yapı çıktığından bu güne kadar (L 535 ile L 640 XL) kullanıyorum.
İkisinde de şimdiye kadar hiç bir sorun çıkmadı.
Görünen o ki, microsoft yayınlayacağı yapıları en çok yeni jenerasyon telefonlarda test ediyor.
İşin dikkat çekici tarafı da bu.Aynen oyle yeni jenerasyonlarda denendigi icin eskilerde sorun yasaniyor. Sistem eskilere gore optimize edilmemis.
Haliyle 1 hafta sonra her yerinden dökülmeye basliyor.
Kesinlikle öyle L925 ilk başlarda benimki de iyiydi şimdi sapıtmaya başladı hatta 8.1 e geri dönecektim dönemedim devam ediyorum yeni yapıyı kullanmayaİşin dikkat çekici tarafı da bu.
İlk günlerde normal olarak çalışıyor olması, gün geçtikçe afedersiniz sapıtması.
Demek ki alt yapıda sorunlar var.
Umalım ki 10 ncu yapıda bu sorunlar giderilmiş olsun.
Evet aynı, indirmeye gec basliyor.Mağazadan uygulama indirme ve güncelleme geç başlıyor ve yavaş indiriyor internet hızlı da olsa sizde de aynı mı durum
Zaten 9. Yapıyı kurarken 8.1e dönerek gectim.
İlk bir hafta iyiydi sonra cortladı, darmadağın oldu.
Kesinlikle öyle L925 ilk başlarda benimki de iyiydi şimdi sapıtmaya başladı hatta 8.1 e geri dönecektim dönemedim devam ediyorum yeni yapıyı kullanmaya
Aslında benimde 8. yapıdan 8.1 e dönüş sebebim zamanla şarjın sebepsiz bozulmasıydı. Sanki gelen uygulama güncellemelerinden biri şarj ile alakalı bir noktayı bozuyor. En son 8.1 e döneceğim gün şarj bitme süresi inanılmaz hızlara ulaşmıştı. hiç dokunmadığım telefon uçak modundayken bile birkaç saatte kapanıyordu. İnşallah yeni yapı gelene kadar 9. yapı bozulmadan dayanır.
çok basit ve bomboş nedense, hele Başlangıç ekranı çok klasik kalıyor/görünüyor gözümde 
Bana da geldi ama pek bir heyecan duymadım,son günlerde beni heyecanlandıran gelişmeler ios ve android cephesinde geliştiMS'den mesaj geldi:
bilmem anlatabildim mi