Symbian mı O da ne ?

Sponsorlu Bağlantılar

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
    Konu Sahibi
Symbian mı O da ne ?
Şimdiki nesiller (son aylarda üye olanlar ) herhalde Symbianı hiç tanımadı. Bi son çıkan ben varım herhalde. Zaten Symbian bölümü ölmüş. En sin konu mart tarihli. :ehe yanı denen şu şu Symbian konusuna bi göz atalım nostalji yapalım hadii ;D

Rygebin

Rygebin

Üye
Şimdiki nesiller (son aylarda üye olanlar ) herhalde Symbianı hiç tanımadı. Bi son çıkan ben varım herhalde. Zaten Symbian bölümü ölmüş. En sin konu mart tarihli. :ehe yanı denen şu şu Symbian konusuna bi göz atalım nostalji yapalım hadii ;D
Tizen ve Salfish yıllar sonra bıraktığı yolu devralacak kesin adımlarla geliyor. Çok yaşa symbian :ehe :ehe .

• Beğen
Tepkiler: yasin213 ve ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ
yasin213

yasin213

Üye
Şimdiki nesiller (son aylarda üye olanlar) :hmmm:kıskıs:)
Symbian için yeni program yazılmıyor, programcılar bu konuda haklılar. Ben de sırf Symbian için foruma üye olmuştum, şimdi Symbian kullanmıyorum ama yardım isteyen arkadaşlara kendi çapımda yardım ediyorum :tebessüm:
@kaankulahli Nokia bir geri dönüş yapsa da çayımızı dertli dertli değil, keyifle içsek :ehe

• Beğen
Tepkiler: ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ ve kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
Şimdiki nesiller (son aylarda üye olanlar) :hmmm:kıskıs:)
Symbian için yeni program yazılmıyor, programcılar bu konuda haklılar. Ben de sırf Symbian için foruma üye olmuştum, şimdi Symbian kullanmıyorum ama yardım isteyen arkadaşlara kendi çapımda yardım ediyorum :tebessüm:
@kaankulahli Nokia bir geri dönüş yapsa da çayımızı dertli dertli değil, keyifle içsek :ehe
Hocam Ovi mağazası kapandı şırket bitirdi olayı , geliştiricilere birşey düşmez malesef

• Beğen
Tepkiler: yasin213 ve ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ
yasin213

yasin213

Üye

Bu sitede yeni çıkan uygulamaları bulabilirsin dostum ama uygulama sayısı az. Bazı uygulamalar imzasız (unsigned).

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ ve kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye

Bu sitede yeni çıkan uygulamaları bulabilirsin dostum ama uygulama sayısı az. Uygulamaların hepsi imzasız (unsigned).
Eskiden hiç unsigned'ı signed yapamazdım , devir değişti :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ ve yasin213
yasin213

yasin213

Üye
Eskiden hiç unsigned'ı signed yapamazdım , devir değişti :ehe :ehe
:ehe
Hatta @akinorta abimizin yaptığı Instagram uygulaması bu mağazada mevcut :) Direk linki vereyim

• Beğen
Tepkiler: ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ
Jus7ice

Jus7ice

Üye
s60v5 te takılmacalar

• Beğen
Tepkiler: ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ ve yasin213
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin

Bu sitede yeni çıkan uygulamaları bulabilirsin dostum ama uygulama sayısı az. Uygulamaların hepsi imzasız (unsigned).
Hepsi unsigned yanlış ifade, signed olanlarda mevcut.

• Beğen
Tepkiler: ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
    Konu Sahibi
Beyler dediğim gibi bi nostalji yapah

• Beğen
Tepkiler: yasin213
___kaptan___

___kaptan___

Üye
kemikleri sızlıyor mudur acaba symbian'ın :züü: somuru: :bilmm

• Beğen
Tepkiler: yasin213
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Microsoft ile anlaşma yapıldığı gün ne kadar acı çekmiştir kim bilir :züü: somuru: :'(
Kusura bakmayın ama benimle aynı fikirde olanlar da olacaktır lakin Nokia'nın en büyük aptallığı İOS ve Android'e karşı inadına Symbian ile ayakta durmaya çalışmak ve de Google'ın sunduğu Nokia cihazlarında Android kullanma teklifini reddetmesi oldu :ünlem: :angry: Buna benzer konular çok kez açıldı her seferinde de aynı sözleri dile getirdim ve getirmekteyim, Stephen Elop Nokia için en ama en büyük darbe ve hataydı :ünlem:

At gözlüğü ile bakıyordu piyasaya ve strateji konusunda bir bildiği yok, microsoft yerine Google ile el sıkışmış olsaydı, yine bildiğini okuyup kendi işletim sistemini geliştirmeye devam etseydi ama çoğunlukta Abdroid işletim sistemli cihazlar çıkarmış olsaydılar şuan Nokia bambaşka yerde olacaktı hatta kim bilir belki de Nexus serisinden birinde Nokia'nın ismi bile geçebilirdi :bilmm

Sözün özü; Nokia'nın en büyük hatası Stephen Elop'tu :angry: :nono:

• Beğen
Tepkiler: yasin213 ve kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye

Kusura bakmayın ama benimle aynı fikirde olanlar da olacaktır lakin Nokia'nın en büyük aptallığı İOS ve Android'e karşı inadına Symbian ile ayakta durmaya çalışmak ve de Google'ın sunduğu Nokia cihazlarında Android kullanma teklifini reddetmesi oldu :ünlem: :angry: Buna benzer konular çok kez açıldı her seferinde de aynı sözleri dile getirdim ve getirmekteyim, Stephen Elop Nokia için en ama en büyük darbe ve hataydı :ünlem:

At gözlüğü ile bakıyordu piyasaya ve strateji konusunda bir bildiği yok, microsoft yerine Google ile el sıkışmış olsaydı, yine bildiğini okuyup kendi işletim sistemini geliştirmeye devam etseydi ama çoğunlukta Abdroid işletim sistemli cihazlar çıkarmış olsaydılar şuan Nokia bambaşka yerde olacaktı hatta kim bilir belki de Nexus serisinden birinde Nokia'nın ismi bile geçebilirdi :bilmm

Symbian sistemi zaten gelişmiş bir sistemdi hocam ama Symbianı her konuda geri bıraktılar . Yazılımıyla bile 2012 in S3 ten çok eksikleri vardı. Android'e gerek yok , symbian geliştirilmeye ve çeşitlenmeye çalişilsaydı şu an dünyanın en büyük uygulama ve en şeşitli uygulama marketi olurdu. Malesef olamadı .

• Beğen
Tepkiler: yasin213 ve ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Symbian sistemi zaten gelişmiş bir sistemdi hocam ama Symbianı her konuda geri bıraktılar . Yazılımıyla bile 2012 in S3 ten çok eksikleri vardı. Android'e gerek yok , symbian geliştirilmeye ve çeşitlenmeye çalişilsaydı şu an dünyanın en büyük uygulama ve en şeşitli uygulama marketi olurdu. Malesef olamadı .
Yanlış telaffuz edersem kusura bakmayın Olmuş ile ölmüşe çare bulunmaz derler ya şuan ki durumun özeti budur; Yapacak bir şey yok sadece 2016'nın son çeyreğini bekliyorum ben, eğer android ile orta-üst düzey cihazlar çıkartıp piyasa da bende varım diyebilirse Nokia ve de eski müşteri potansiyelini geri toplayacak olursa özellikle Nokia'dan (symbiandan) ayrılıp Lumia ile devam eden Sony,Samsung LG HTC gibi diğer markalara yönelen sağlam kullanıcı kesimini geri kazanırsa süper olur :bilmm O yüzden beklemeye devam sanki fırtına öncesi bir sessizlik var gibi son 1-2 haftadır Nokia'ya dair haberde çıkmıyor :bilmm

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1, kaankulahli ve yasin213
yasin213

yasin213

Üye

Zaten MeeGo projesini iptal eden kişi de bu Elop'tu. Elop, Microsoft'un Nokia'yı çökertmesi için görevlendirdiği bir isim. Her projeyi Microsoft'a yönlendirdi. Bu yüzden Nokia + Microsoft fikrine hiç sıcak bakmıyorum. Microsoft için faydalı ancak Nokia için zararlı.
Zamanında Symbian'ı geliştirebilir miydi, evet fakat şimdi denemesin, Symbian treni kaçtı, MeeGo açık kaynaklı olması sebebiyle daha verim alabileceği bir işletim sistemi.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
Yanlış telaffuz edersem kusura bakmayın Olmuş ile ölmüşe çare bulunmaz derler ya şuan ki durumun özeti budur; Yapacak bir şey yok sadece 2016'nın son çeyreğini bekliyorum ben, eğer android ile orta-üst düzey cihazlar çıkartıp piyasa da bende varım diyebilirse Nokia ve de eski müşteri potansiyelini geri toplayacak olursa özellikle Nokia'dan (symbiandan) ayrılıp Lumia ile devam eden Sony,Samsung LG HTC gibi diğer markalara yönelen sağlam kullanıcı kesimini geri kazanırsa süper olur :bilmm O yüzden beklemeye devam sanki fırtına öncesi bir sessizlik var gibi son 1-2 haftadır Nokia'ya dair haberde çıkmıyor :bilmm
Ben de hiç rastlamadım haber , çıksa jet hızıyla paylaşacağım da biraz durgunluk oldu :).

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bi ara Foxconn tesislerinde Nokia'nın cihaz ürettiği söylentileri vardı bütün haberleri geçtim ben 2016 CES Fuarını bekliyorum eğer bir telefon projesi varsa Nokia tarafında CES fuarı Nokia İçin biçilmiş kaftan CES fuarında cihaz tanıtırsa süper olur :eller:

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Symbian yeteri kadar gelişmişti ve stabildi sadece özellik ekleyip ekleyip güncellemeleri lazımdı ama yapmadılar maykrosofta dayandılar sırtlarını fakat maykrosoft sahip çıkmadı ve yarım bıraktı

Takipçi Satın Al

Üst Alt