Tüm stocklar her dili destekler zaten.5.1.1 yüklü n910f ye çıkarılmadı root.Arkadaşlar bende N910-F var. En yeni sürüm 5.1.1. Stock yüklemek istiyorum, root çıktımı bu 5.1.1 için? Hangi Stock 5.1.1 alırsam daha iyi olur. Almanya'da yaşıyorum almanca olması iyi olur [emoji3]
Batarya kullanımı nasıl2 günden bu yana test ettim çok iyi performans
XDAevDB Information
[ROM][AOI3][5.1.1][22/09]SIXPERIENCE N5 PORT STABLE V2.0, ROM
Sadece romu indirip kurucaz demi baska ek dosya gereklimi2 günden bu yana test ettim çok iyi performans
XDAevDB Information
[ROM][AOI3][5.1.1][22/09]SIXPERIENCE N5 PORT STABLE V2.0, ROM
İlgili konuya linkten gidersen batarya süresinin çok iyi olduğunu yorumlardan anlarsın.bende çok farketti süre.ve asla ısınma yok çok stabil.dün. kurup test etmen lazım kardeşimBatarya kullanımı nasıl
Kardes bu romu kurucam indi dosyalarda fix dosyalari var onlarida flashliyacakmiyim?Sadece note 5 port romu kuranlar böyle bi durumla karşılaşıyor bilginize
Twrp den yedek aldıysan da olur ben sixperience in yeni sürümleri hep öyle kuruyorum.Yalnız bu Romları kurduktan sonra normal note 4 custom Romları yüklemek için odinden stock note 4 romu kurup öyle geçmeniz lazım yoksa galaxy note 4 yazısında kalır tecrübe ile sabit bugün rulinglite kurayım dedim açılış ekranın da kaldı telefon mecburen yedekten geri yükleme yaptım
Evet.Kardes bu romu kurucam indi dosyalarda fix dosyalari var onlarida flashliyacakmiyim?
Kardes dedigin youtube kanalinda bir root atma yontemi var 5.1.1 icin ben n5 romunu kurucam sixperiancenin daha sonra bu sekildemi root aticam yoksa 5.1.1 icin stock romdami root var
Stock 5.1.1 i rootla kur.Sixperiencede root var.Kurmadan önce twrp den yedek almayı unutma stock 5.1.1'in odinle uğraşma sonra.Kardes dedigin youtube kanalinda bir root atma yontemi var 5.1.1 icin ben n5 romunu kurucam sixperiancenin daha sonra bu sekildemi root aticam yoksa 5.1.1 icin stock romdami root var
Bende su an sixperiancenin 5.0.2 romu var ben direk 5.1.1 olan note 5 portuna gecemiyormuyum gecersemde root bulunuyormu?Stock 5.1.1 i rootla kur.Sixperiencede root var.Kurmadan önce twrp den yedek almayı unutma stock 5.1.1'in odinle uğraşma sonra.
Ya su an oyle zaten benim anlamadigim su ben sixperiance romunu kurarsam 5.1.1 olani icinde root varmi yokmu su an sixperiance 5.0.2 s6 portundayimBak şöyle yap stock 5.0.1 kur daha sonra onu rootla ardından twpr yi kur sonra 5.1.1 bootloader flashla(parmak izi çalışması için ) daha sonra twpr üzerinden istediğin yazılımı kur
5.1.1 poland stock geç rootla özelden verdiğim videoyla.Sonra note5 kurarsın.Twrp de romu kur ardından diğer fixleri kur.Bende su an sixperiancenin 5.0.2 romu var ben direk 5.1.1 olan note 5 portuna gecemiyormuyum gecersemde root bulunuyormu?