Haber Blackberry Priv, firma tarafından resmî olarak doğrulandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Priv, firma tarafından resmî olarak doğrulandı!
Blackberry’nin yeni Android akıllısı Priv, firmanın 2016 2. çeyrek finansal sonuçları üzerinden resmileşti.

Kanada kökenli olan ve özellikle de fiziksel QWERTY klavyeli modelleri ile adından söz ettiren Blackberry 2016 mali yılı 2. çeyrek finansal sonuçlarını açıklarken, bir süredir hakkında bilgiler ortaya çıkan yeni amiral modeli Blackberry Priv’i de resmi olarak doğrulamış oldu.

Bilindiği üzere bir süredir Blackberry cephesinde gerilimli günler hakim. Kendi geliştirdiği Blacberry OS işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon modelleri sunsa da bu modeller beklenen rakamları göremiyor.

Bu sene başında Blackberry’nin CEO’su John Chen, gerekli ilgi sağlanırsa yeni akıllı telefonlarını göstereceklerini açıklamıştı. Bir süredir de Android'li yeni cihazı Blackberry Venice üzerinde çalışıyorlardı. Dün bu akıllı telefonun Blackberry Priv adı ile pazara sunulacağı bilgisi verildi.

Firmanın bu sene bitimine kadar yeni tasarım çizgisine sahip modelini satışa sunması bekleniyor.

Blackberry Priv’in henüz teknik özellikleri belirtilmezken resmi olmayan bilgilere göre Qualcomm Snapdragon 808 yonga seti, 3GB sistem belleği, 18MP arka kamera ve Google Android Lollipop mobil işletim sistemi gibi özelliklere sahip olacak.

Blackberry’nin 2016 2. çeyrek sonuçlarına ise ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve H0lligan

H0lligan

Üye
klavye olayına bayıldım :aha: ama bi m beklerdik lp gelmesi kötü olmuş
konun un onaylanmasına da sevindim :alkis

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Evet hocam o klavye çok iyi ayrıca kenarları eğik falan süper :D
(Hocam beni en çok ne yıprattı biliyormusunuz aynı isimle yaklaşık 6 saat önce açtığım konumun silinmesi fakat Ali Bey tarafından 2 saat önce açılması şimdi size sorarım bu tekrar paylaşım sayılır mı ?)
konun onaylanmasına da sevindim :alkis
Hocam Portal'da onaylanmayan herşey tekrar paylaşımdır. Kimim ki ben :(

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
Evet hocam o klavye çok iyi ayrıca kenarları eğik falan süper :D
(Hocam beni en çok ne yıprattı biliyormusunuz aynı isimle yaklaşık 6 saat önce açtığım konumun silinmesi fakat Ali Bey tarafından 2 saat önce açılması şimdi size sorarım bu tekrar paylaşım sayılır mı ?)

Hocam Portal'da onaylanmayan herşey tekrar paylaşımdır. Kimim ki ben :(
:no: tekrar paylaşım değil bence siz daha önce paylaşdınız hocam :alkis

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
:no: tekrar paylaşım değil bence siz daha önce paylaşdınız hocam :alkis
Değildi zaten postumu silen adminden bir özür beklemekteyim :). Hakkımı yedi kabul etsin :)
Kim sildi ortaya çıksın. @Buğra hocam haklı mıyım değil miyim ?

• Beğen
Jus7ice

Jus7ice

Üye
yıl olmuş 2015 adamlar klavyeden vazgeçmedi
Land rover-defender misali üretildiğinden beri kasası hiç değişmeyen tek araba :D

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
yıl olmuş 2015 adamlar klavyeden vazgeçmedi
Land rover-defender misali üretildiğinden beri kasası hiç değişmeyen tek araba :D
Hocam kalvye değilde o ekranın esnekliği hoş durmuş :D

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Konu vallaha silinmemiş sevindim :D. @Mesut Aktaş Hocam siz ne diyorsunuz konu dışına da yazdım ama burada da belirtmek istedim. Sizden başkasını bulamıyorum cevap alacak , kusura bakmayın .

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
valla ne yalan söyleyim Blackberry 'i sevmiyorum ama telefonun tasarım hoşuma gitti :bilmm ama insan alıştımı bırakamıyor ya bende Nokia E7-00 a alıştım halen Nokia E7-00 Benzeri android bir cihaz çıkmasını düşlüyorum :züü: şu konsepte bakar mısınız :

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice ve kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
valla ne yalan söyleyim Blackberry 'i sevmiyorum ama telefonun tasarım hoşuma gitti :bilmm ama insan alıştımı bırakamıyor ya bende Nokia E7-00 a alıştım halen Nokia E7-00 Benzeri android bir cihaz çıkmasını düşlüyorum :züü: şu konsepte bakar mısınız :

Bu müthiş bir olay ya. Şu konsepti hiçbir firma yapamaz hocam üzgünüm :(

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bu müthiş bir olay ya. Şu konsepti hiçbir firma yapamaz hocam üzgünüm :(
O yüzden hayal kurmaya devam :( Eğer 2016'nın son çeyreğinde Nokia piyasaya geri döner ve blackberry gibi tasarım politikası izlerse şahsen E7 tarzı bir cihaz beklerim Nokia'dan :eller: Ama Blackberry'nin bu tasarımı çok hoş olmuş gerçekten :naughty:

Konu için de :tşk:

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
O yüzden hayal kurmaya devam :( Eğer 2016'nın son çeyreğinde Nokia piyasaya geri döner ve blackberry gibi tasarım politikası izlerse şahsen E7 tarzı bir cihaz beklerim Nokia'dan :eller: Ama Blackberry'nin bu tasarımı çok hoş olmuş gerçekten :naughty:

Konu için de :tşk:
Dimi hoş olmuş klavye biraz büyük ama o klavyenin de scroll özelliği varmış. Kaydırma hareketlerini klavye üzerinde anlayabiliyor. :D

• Beğen

H0lligan

Üye
Dimi hoş olmuş klavye biraz büyük ama o klavyenin de scroll özelliği varmış. Kaydırma hareketlerini klavye üzerinde anlayabiliyor. :D
oo bak o çok güzel olmuş :aha: ama alttaki boşluk yazımı zorlaştırır benim açımdan

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
oo bak o çok güzel olmuş :aha: ama alttaki boşluk yazımı zorlaştırır benim açımdan
Bu bir önceki cihazda da vardı ben de gördüğümde müthiş birşey demiştim klavyenin üzerinde dokunmatik algılayıcılar var ya :hmmm . Bu fikir 3-4 sene önce gelseymiş Backberry'e şimdi kat kat öndelerdi diğer firmalardan :D

• Beğen

H0lligan

Üye
Bu bir önceki cihazda da vardı ben de gördüğümde müthiş birşey demiştim klavyenin üzerinde dokunmatik algılayıcılar var ya :hmmm . Bu fikir 3-4 sene önce gelseymiş Backberry'e şimdi kat kat öndelerdi diğer firmalardan :D
bi ara biz de tuş takımı şefaf bi cihaz vardı onda da aynı özellik vardı çok kullanışlıydı :aha:

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
tasarım hoşda kızak biraz bozmuş işi..
alttaki resimdeki telefon da çok hoş gerçekten nokia yapsa alırım vallaha

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice, ___kaptan___ ve kaankulahli

Üst Alt